تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 197 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

ابتدا يك تشكر از امين عزيز كه دعوت اين تاپيك رو پذيرفت

و يك تشكر مبسوط‌ تر از پدرام گل كه بالاخره تونست راي امين رو بزنه

اما در مورد مطلب زير:

دو پیشنهاد برای این تاپیک :

1- هر کاربر به نظر شخصی خودش به نام کاربر نقد شونده یک امتیاز از بین 1 تا 10 بده [ اینکار نیاز به ایراد نقد نداره ، یعنی کافیه بگه این امتیاز بنده به کاربر ایکس هست ] بعد از اتمام دوره نقد ، متناسب با میانگین امتیاز بر حسب تعداد آرا به کاربر مزبور ستاره هایی در اولین کامنت تاپیک گذاشته بشه
    و حد المکان از گذاشتن امتیازات غلو شده همانند صفر و 10 هم خود داری کنیم

2 - در انتهای دوره ی نقد خود کاربر نقد شوند نام کاربری خود ، رو نقد کنه
    یعنی آقا یا خانم ایکس نام کاربری ایکس رو نقد کنند
    این کار فواید زیادی داره که من در اینجا لازم نمی دانم در حد پیشنهاد توضیح بدم

رای با گردانندگان عزیز تاپیک
    ارادتمند پیرمرد
    ممنون جناب پيرمرد كه به تاپيك توجه ميكني........
    پيشنهادهاي جالبيه من با همكار(ان) عزيزم در اين مورد مشورت ميكنم و خدمتتون نتيجه رو اعلام ميكنم
    البته اين رو بايد خدمتون عرض كنم كه در صورتي اين قوانين ميتونن اجرا بشن كه كاربران اونا رو رعايت كنن و صرف پذيرفتن ما هيچ اتفاقي نميافته كه مثالاش در همين تاپيك كم نيست.......
    البته خوشحال ميشم نظر بقيه دوستان رو هم در اين مورد بدونم
    ارادتمند پايان

و دو مطلب پاياني:
    1-منتظر نقد من در روزهاي آتي باشيد
    2-منتظر افشاگري بنده از پشت پرده‌ي اين تاپيك باشيد.

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دو پیشنهاد برای این تاپیک :

1- هر کاربر به نظر شخصی خودش به نام کاربر نقد شونده یک امتیاز از بین 1 تا 10 بده [ اینکار نیاز به ایراد نقد نداره ، یعنی کافیه بگه این امتیاز بنده به کاربر ایکس هست ] بعد از اتمام دوره نقد ، متناسب با میانگین امتیاز بر حسب تعداد آرا به کاربر مزبور ستاره هایی در اولین کامنت تاپیک گذاشته بشه
    و حد المکان از گذاشتن امتیازات غلو شده همانند صفر و 10 هم خود داری کنیم

2 - در انتهای دوره ی نقد خود کاربر نقد شوند نام کاربری خود ، رو نقد کنه
    یعنی آقا یا خانم ایکس نام کاربری ایکس رو نقد کنند
    این کار فواید زیادی داره که من در اینجا لازم نمی دانم در حد پیشنهاد توضیح بدم

رای با گردانندگان عزیز تاپیک
    ارادتمند پیرمرد
    واقعا عالیه من کاملا موافقم

در مورد امین جان هم باید بگم که چندان باهاشون بخورد نداشتم چون اصلا به انجمن فیلم نمی رم ایشون هم فکر نکنم من و بشناسن پس نقدی باقی نمی مونه
    فقط امیدوارم موفق باشه

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

تا اونجایی که من یادمه امین بد اخلاق نبوده ! ولی:

خدا نیگرش داره که نسل خیلی چیز ها رو از انقراض حفظ کرده!!!
    با این اوصاف که می گن خیلی جدیه ! فکر کنم نسل دایناسور ها رو از انقراض حفظ کرده ..

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

11 در بوته تشکر از کاربران .................!

سلام

ای پدرام کبریت از دست تو

خوب آقا امین توپول موپولی تو رینگ هست ( پرو شدم )

از دیشب هر چی فکر کردیم دیدیم نه بابا یک عدد نقد هم نمیشه از داش امین در آورد

بچه گلی

و از هیچ کمکی دریغ نمیکنه دو سه بار به طور وحشتناک مشکل من رو حل کرد که خیلی ممنونش هستم

از جمله دوستان فوق العاده خوبی هست که تو p30 گیر آوردم و همیشه قابل احترام هست

امیدوارم روزی رو بیبینم که آقا امین بشه Amin

در کل به عنوان یک کاربر ساده خیلی از مدیریت امین جان خوشم میاد و امیدوارم همینجوری که فی سبیل الله کار میکنه خدا هم در زندگی کمکش کنه

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

منم وقتی دیدم امین اینجاست جا خوردم.
    خدا بگم چیکارت نکنه ، به پدرام آشنای عزیز قول داده بودم تا وقتی یکی از مدیران پیش کسوت نیاد اینجا عمرا پام رو اینجا بزارم. بد بختم کردی رفت
    من که همش توی امین خوبی دیدم( صبر + وقت گذاشتن خیلی زیاد + تسلط به کارش + فعالیت های بیش از اندازه ) ، چیزی زیادی نبوده که نقد کنم ( هرچند که به انجمنش خیلی خیلی کم سر میزنم ).
    فقط یک مشکل داره که خیلی اهل شیرینی زور گرفتنهوقتی هم میگیره پس نمیده . ( مگه نه الفین ؟‌ )
    جدا از شوخی فکر کنم تنها مشکلی که داره اینه که اونقدر سرش توی فیلم شلوغه که کمتر می تونه به بقیه انجمن های زیر دستش برسه که طبیعی هم هست .

انجمن های دیگه هم فهرست دارن .. مثل مقالات ... اما خب قبول دارم فیلم بهتره

راستی اینکه دوستان میگن زود عصبانی میشه یا اخلاقش ... من قبول ندارم من که دقت کردم دیدم امین همیشه برای عصبانیتش دلیلی داشته ( وقتی باهاش میچتم می فهمم بیچاره داره چی میکشه ) ، مطمئنن اگه من جای امین بودن الان سر از تیمارستان در می آوردم.

پی نوشت : چند بار هم به خودم کمک کرده. همینجا از فعالیت خوبش تشکر می کنم.

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

ياداوري:

دوستان طبق روال اين تايپيك بايد براي نقد شونده يك لقب پيشنهاد بدهيد كه در پايان به انتخاب خودشان بطور سمبوليك در جلوي اسمشان در پست اول قرار ميگيرد.

================

تمام پستها را مطالعه كردم. به خصوص پستهايي كه اسم من در آن بود ………ممنون

================

در مورد پيشنهادات هم چشم .بررسي ميشود(پايان)

================

نتيجه گيري نيم بند از روز اول نقد:

اميـــــن در مسائل انجمني خودنگهدار و صبور است ولي در مواردي كه آنچنان ارتباطي با انجمن ندارد، جوشي و عجول.

رگ خواب انجمن فيلم و كاربرانش به دستش آمده.ميداند چطوري همه را غافلگير كند.

حضورش به غير از فيلم در بقيه جاها كمرنگ است ( از جمله تالارهاي ديگري كه مدير است)

دل نازكه، خيلي بيشتر از اوني كه فكر كنيد.(اينو خودم ميخواهم بگم بعدا)

=================

اين هم 7 راه براي برخورد با انتقاد. هر كدام از كاربران كه ميتوانند زحمت ترجمه اش را بكشند تا در مرامنامه تايپيك قرارش بدهيم

7 Effective Ways to Deal With Criticism
    Nobody likes being criticised but, unfortunately it is a fact of life. To be able to respond to criticism with nobility and detachment is an important life skill, which few people have. If we respond to criticism without careful consideration, it can easily lead to unnecessary suffering.

1. What Can I Learn from Criticism?

Most criticism is probably based, at least in part, on some truths. Criticism may appear negative. But, through criticism we have the opportunity to learn and improve from their suggestions.

2. Respond to the suggestions not the tone of the criticism.

The problem is that people may make valuable critical suggestions. However, there tone and style of criticism means that we respond not to the suggestions but remember there confrontational manner. In this respect we need to separate the criticism from the style of criticism. Even if people speak in a tone of anger, we should try to detach their emotion from the useful suggestions which lie underneath.

3. Value criticism.

The problems is that quite often, we only value praise. When people speak kind words we feel happy. When people criticise we feel miserable. However, if we only received insincere praise and false flattery, how would we ever make progress? If we wish to improve and develop we should invite constructive criticism and appreciate their suggestions.

4. Don’t take it personally.

This is often the biggest problem which occurs with regard to criticism. If I criticise my Mother’s cooking, she feels personally offended. But, it is a mistake to identify ourselves with an apple pie. Somebody may find good reasons why our cooking is bad; but, this does not mean they are criticising ourselves. When people criticise us directly, we should feel they are not criticising our real self; but, just an unillumined aspect of ourselves. When we criticise others, we are perhaps criticising their pride or jealousy; but, the jealousy is a mere passing emotion, it is not the real person.

5. Ignore False Criticism.

Sometimes we are criticised with no justification. This is a painful experience. But, potentially we can deal with it more easily than criticism which is justified. One option is to remain aloof and ignore it completely. We should feel that false criticism is as insignificant as an ant trying to harm an elephant. If we remain silent and detached the criticism is given no energy. If we feel the necessity of fighting it - in a way, we give it more importance than it deserves. By remaining silent we maintain a dignity that others will come to respect.

6. Don’t Respond Immediately

It is best to wait a little before responding. If we respond with feelings of anger or injured pride we will soon regret it. If we wait patiently it can enable us to reflect in a calmer way.

7. Smile

Smiling, even a false smile, can helps us to relax more. It creates a more positive vibration and smoothes the situation. It will definitely help psychologically. Smiling will motivate the other person to moderate their approach.
    Last edited by pedram_ashena; 05-11-2007 at 11:55.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام
    تو پست شما یه تضادی بود
    که درحالیکه زیاد با من برخورد نداشتین اما شیوه مدیریت من رو قبول ندارین
    شاید زود نتیجه گیری کردین
    یادش بخیر
    تو دبیرستانمون رو board یه نوشته بود :
    هر معلم 3 چیز دارد
    - دانش
    - بینش
    - روش

به نظرم میشه این جمله رو به همه آدم ها تعمیم داد
    امین جان منظورم از اینکه زیاد برخورد نداشتم این بود که اعمال مدیریت شما رو پستها و تاپیکهای من جز یکی دو مورد نبوده اما برخوردتون رو با بقیه زیاد دیدم. درسته اینجا یه محیط مجازیه و آدم زیاد نمیتونه پایبند بعضی از مسائل باشه. اما به نظر من آدم باید تو هر محیطی رفتار خوب و خوش اخلاقی رو حفظ کنه و این هیچ تناقضی با مدیریت نداره.

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

12

سلام
    اول ممنون که این همه تایپ کردی
    یه کم تعداد علامت تعجب های پست شما زیاد بود حالا نفهمیدم بر حسب عادت بوده یا اینکه قصد داشته به جملات معنی معکوس بده !!
    معلومات شما از انجمن هم با تعداد پستهاتون و تاریخ عضویتتون یکی نیست
    به هر حال
    من علامت تعجب ها رو فاکتور میگیرم با صفر ساده میکنم
    ممنون از این همه ابراز لطف
    -------------------------------
    رو دوست دارم
    یه مدت خودم همینجوری میخندیدم

انجمن های دیگه هم فهرست دارن .. مثل مقالات ... اما خب قبول دارم فیلم بهتره

ممنون
    سلام
    عادت دارم هر دفعه یه خروار تایپ کنم و!!! بذارم...این حرفا کدومه معنی معکوس؟؟ خودت رو قبول داشته باش!!! همه جمله ها معنی مستقیم میده واز راست وچپ میل میکنه به شما!!!
    من قبلا با نام دیگه ای این جا فعالیت کردم ولی از اسمم خوشم نیومد و..نخواستم به مدیریت سایت درخواست بدم واین شدم!!! حالا اطلاعات مگه چطور بود؟؟(جان من غافل گیر شدی این اطلاعات رو از من با این تعداد پست شنیدی؟؟)
    یه دفعه چند خط پشت هم راجع شما وعلاقت واینکه چه کارایی کردی و چیو بستی و از نامت سوء استفاده شده!!! گفتم!!! ...متولده(18 اذر 1365) اره؟؟ هنوز باید مجرد باشی!!! واین جا شما رو از دست نمیده.
    من دوست دارم بگردم وبخونم وهر جا لازم شد پست بدم... به تعداد پست ها وتاریخ عضویت توجه نمیکنم..ولی از این که وقتی کمک میخوام وکسی کمکم نمیکنه وبه بقیه کمک میکنه وپست ما فراموش میشه ...ناراحت وعصبانی میشم!!
    اینه که از برخی انجمن ها شاکی شدم ولی شما برای افزایش محبوبیتت(نکه الان کم طرفدار داری!!!(معنی معکوس)) این رو درنظر داشته باش با افراد جدید خیلی خوب برخورد کن چون ..بعد که بزرگ شدن( تعداد پست هاشون رفت بالا ) بد جوری طرفدارت میشن وبعد میتونن انقلاب کنند واین جا رو به نامت فتح کنند!!!
    من انتقادی نتونستم گیر بیارم!!! اول که اومدم می خواستم یه تاپیک راجع همه چیز در مورد شون پن بزنم که ترسیدم!!!
    فقط قشنگ یادمه یه تاپیک راجع نظر سنجی برای اینکه اگه جنگ بشه پا میشی بری جبهه بود..که اقا امین اومد نظر دادو به همون دلیلی که گفتم تاپیکو بست!!!(فکر کنم همین بود)
    حالا واقعا لازم بو د بسته شه؟؟
    زودتر بیاید اگه نقد خفنی دارین بگین دیگه!!! من که چیزی به عنوان نقد منفی نیافتم!!! اها چرا با این همه مدت که این جایی نرفتی صندلی داغ؟؟ الان که نقد میشین در کنارش این هفته رو صندلی هم بشینین دیگه!!!
    از توجه پدرام خان هم ممنون!!! لقب امین هم که رو اسمشه امین این جا ..یعنی امین پی سی!!!!
    برای دانلود یه سری فیلم در اینده ...شاید اون جا اومدم!!! ممنون.
    Last edited by Zokoo; 05-11-2007 at 12:41.

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به ببین کی نشسته نقد بشه امین جون خودم
    بی شک یکی از بهترین کاربرا و مدیران سایت هست
    در کارش حرف نداره و با حوصله جواب همه رو میده
    در مدیریت هم کارش عالی هست و یک سری از دوستان که میگفتن بد اخلاق هست اصلا من یه همچین چیزی از امین جونم ندیدم فکر کنم اولین کسی هم که تو این سایت باهاش بود من بودم ولی از اون موقع ندیدم به کاربری بی احترامی کنه یا تند جواب بده
    اگر هم میگن خیلی خشک هست بعضی مواقع لازم هست و 100% مدیریتش رو تایید میکنم کارش درسته

امتیاز هم 10 بهش میدم
    Last edited by OMID; 05-11-2007 at 12:42.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم اووومدم
    سلام ...

بحث بوته و اینا شد.. اگر بخام امین رو در یک کلمه تعریف کنم باید بگم "گل" پسر.

خدا نیگرش داره که نسل خیلی چیز ها رو از انقراض حفظ کرده!!!

موفق باشین
    سلام داداشی
    فدات

به نظر من هم امین یکی از بهترین کاربران سایت هستش و کارش رو بی عیب و نقص انجام میده ( ایرادی توو کارش ندیدم هنوز )
    سلام بر مرد تورنت باز فروم
    ممنون پیمان جان
    آقا امین گله گل!!! باور ندارین؟ چند دقیقس نقدش شروع شده؟ تازه خوبه نصفه شبه و این همه پست و تقد و نسیه و ....

1. خاطره روز اول: من روز اولی که اومدم تو این فروم اولین مدیری که دیدم همین آقا امین بود. اما میدونین چرا اولین مدیری بود که دیدم؟ چون امین رو Admin خوندم. این اشتباه من رو تا حالا چند بار دیگه هم دیدم که دیگران تکرار کردن
    =>پیشنهاد: اسم کاربریت رو اینجوری کن : AdMIN

2. تاپیکهایی که خودش شروع میکنه عالی هستن. به شرطی که ادامه بده. مثل همین تاپیک زیر نویسهاش که واقعا گل کاشته. اما اگر یه تاپیک هم خودت واسه رایت DVD Rip روی DVD معمولی میزدی( همونی که اون هفته ازت سوال کردم و یه تاپیک ماله یکی دیگه از دوستان رو معرفی کردی )خیلی خوب میشد. نرم افزارهای بهتری از اونایی که تو اون تاپیک بود هم هست.

3. یه مدت یه ابتکار خیلی عالی داشتی تو امضات ( آخرین فیلمی که دانلود کردم ) من خیلی باهاش حال میکردم. نمیدونم چرا دیگه ادامه ندادی و به جاش این یارو رو با این تفنگش از کجا آوردی. اما قبلا با حالتر بود.

4. من تا حالا برخورد خشنی ازش ندیدم. اما هرچی ما هندونه میزاریم، اصلا فایده نداره. حالا نمیدونم دلیلش خشانته یا هرچیه که ما رو تحویل بگیر ( جمله بندی رو نگاه!!!!)

***به طور کلی امین جان یکی از فعالترین مدیران انجمن هستند ( که اگر بگیم فعالترین نیستن به نظر من کم لطفیه.) و به خصوص اکثر کاربران جدید اصلا ایشون رو به عنوان مدیر سایت میشناسن. پستهای مختصر و مفید و در عین حال جامعی دارند و خلاصه کارت درسته آقا امین.***

درخواست: یه عکس از خودت بزار ببینیم چقدر شبیه این آواتار خفنت هستی!!!
    سلام یوسف جان
    یادمه پیغام خصوصیم پر شده بود
    روزی 10 تا ایمیل میومد که شما میخواین پیغام خصوصی بفرستین اما موفق نمیشین
    وقتی هم پیغام خصوصیم باز شد به فاصله 5 دقیقه اولین پیغام از طرف شما اووومد

1- درسته خیلی ها این اشتباه رو میکنند
    مخصوصا یوزرهای خارجی
    فکر میکنن ما بی سوادیم به ادمین میگیم امین
    2- TanX
    3- خیلی ها میگن دوباره شروع کنم ... اما چه کنم که تنبلی نمیزاره
    4- من متاسفانه یا خوشبختانه توی انجمن با همه یجور برخورد میکنم و کاری ندارم که بیرون از انجمن یا نت میشناسمش ... باهاش صمیمی ام یا نه
    ممنون یوسف جان
    سلام..
    شب همگی مخصوصا آقا امین گل بخیر.
    آقای امین رو من با اینکه زیاد باهاش برخوردی نداشتم، اما میدونم فوق العاده کاربر و البته و صد البته مدیر نمونه ای هستن.
    فقط یه خورده کم، گاهی کوچیک، زود ناراحت میشه.
    همین.
    ولی من ایشون رو توی فروم زیاد آنلاین میبینم، و با اینکه تا حالا وارد انجمن فیلم نشدم، اما ذکر خیرشون رو زیاد شنیدم، از مطالبی هم که گاهی مختصر مینویسن خوشم میاد.

آواتار قشنگی هم داره.
    راستی، امضاش رو هم هر وقت میبینم سرم درد میگیره.

ایشالله همیشه بتونیم ایشون رو سالم و شاداب تو فروم ملاقات کنیم.
    سلام
    ممنون
    صبح شما هم بخیر (چیکار کنم الان صبحه دیگه)
    فقط یه خورده کم، گاهی کوچیک، زود ناراحت میشه.
    یخورده به موقع ... نه زود نه دیر

------------------------
    ممنون
    موفق باشین
    همه این سردرد رو دارن ...
    اما احتمالا بهش توجه نمیکنن

سلام

خوبی؟خوشی؟سلامتی؟(شبیه صندلی شد )

خداییش هیچ نقد دیگه ای نداشتم.خیلی کارت درسته رفیق/اون بالایی هم گفتم یه چیز کفته باشم.همین
    ------------------------------------------------------------

برگ از درخت خسته میشه، پاییز همش بهونه اس
    سلام محمد جان
    مرد موسیقی سنتی
    ممنون
    شما خوبی ؟
    خب تو پیغام خصوصی بپرسی
    چشمم کور کامل توضیح میدم
    اما بگم
    پشتش quiz میگیرم ... اگه بلد نباشی کلتو میکنم
    ------
    پی نوشت
    خیلی ها میگن باید معلم میشدی
    خب چیز میز یاد میدی
    اما خودم میدونم اعصابشو ندارم
    چیزی رو به کسی یاد بدم ... دوباره سوال کنه ... یا اینکه نفهمه ... نمیتونم تحمل کنم ... میکشمش !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •