آقا امین گله گل!!! باور ندارین؟ چند دقیقس نقدش شروع شده؟ تازه خوبه نصفه شبه و این همه پست و تقد و نسیه و ....
1. خاطره روز اول: من روز اولی که اومدم تو این فروم اولین مدیری که دیدم همین آقا امین بود. اما میدونین چرا اولین مدیری بود که دیدم؟ چون امین رو Adminخوندم. این اشتباه من رو تا حالا چند بار دیگه هم دیدم که دیگران تکرار کردن
=>پیشنهاد: اسم کاربریت رو اینجوری کن : AdMIN
2. تاپیکهایی که خودش شروع میکنه عالی هستن. به شرطی که ادامه بده. مثل همین تاپیک زیر نویسهاش که واقعا گل کاشته. اما اگر یه تاپیک هم خودت واسه رایت DVD Rip روی DVD معمولی میزدی( همونی که اون هفته ازت سوال کردم و یه تاپیک ماله یکی دیگه از دوستان رو معرفی کردی )خیلی خوب میشد. نرم افزارهای بهتری از اونایی که تو اون تاپیک بود هم هست.
3. یه مدت یه ابتکار خیلی عالی داشتی تو امضات ( آخرین فیلمی که دانلود کردم ) من خیلی باهاش حال میکردم. نمیدونم چرا دیگه ادامه ندادی و به جاش این یارو رو با این تفنگش از کجا آوردی. اما قبلا با حالتر بود.
4. من تا حالا برخورد خشنی ازش ندیدم. اما هرچی ما هندونه میزاریم، اصلا فایده نداره. حالا نمیدونم دلیلش خشانتهیا هرچیه که ما رو تحویل بگیر ( جمله بندی رو نگاه!!!!)
***به طور کلی امین جان یکی از فعالترین مدیران انجمن هستند ( که اگر بگیم فعالترین نیستن به نظر من کم لطفیه.) و به خصوص اکثر کاربران جدید اصلا ایشون رو به عنوان مدیر سایت میشناسن. پستهای مختصر و مفید و در عین حال جامعی دارند و خلاصه کارت درسته آقا امین.***
درخواست: یه عکس از خودت بزار ببینیم چقدر شبیه این آواتار خفنت هستی!!!