تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 197 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من شیوه مدیریت ایشون رو قبول ندارم. چون اینجا تاپیک نقده میخوام این موضوع رو بگم. مثلا مدیریت آقا مهران رو خیلی قبول دارم یا مدیرها و همکارهای بخش موبایل آقا حمید که الان خدمت هستن و آقا کمال که متاسفانه استعفا دادن. در عین اینکه نظم انجمن رو حفظ میکنند برخورد خوب و دوستانه رو با کاربرها دارن و بابت استفاده از ابزارهای مدیریتشون هم دلیل دارن و اگر خواسته بشه ارائه میدن.و اما در مورد آقا امین زیاد برخورد نداشتم اما همین چند موردی رو که دیدم به نظرم خیلی برخورد خشک و تحکم آمیز دارن.... و اما در مورد فعالیتشون جای هیچ شکی نیست که خیلی حرفه ای و موفق عمل میکنن.

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

6

سلام ویژه خدمت شخصیت محبوب پی سی وورلد!!!
    خیلی خوب بود ایشون رو تو صندلی داغ میدیدیم حالا که قراره 2 هفته زیر نقد باشن!!!
    اولین انجمنی که من بهش سر زدم وباعث شد از این انجمن خوشم بیاد !! انجمن فیلم این سایت بود وعلتش هم اول این بود که یه اعلان جامع راجع کلیه موضوعات مطرح شده در انجمن فیلم به صورت فهرست وار تهیه شده بودکه به من خیلی کمک کرد وخیلی هم جالب بود !!! واین توسط مدیر باحوصله این انجمن یعنی امین صورت گرفته بودوچیز دیگه ای که باعث شد من ازاین مدیر واقعا خوشم بیاد این بود که فوق العاده کارش رو تو انجمن فیلم خوب بلده و تو پست هاش با کاربرا خوب برخورد میکنه ..لااقل تا 7ماه پیش که من این جام و وقتی دنبال موضوعی میگردم وپستهای ایشون رومیخونم این جوری بوده!!!!
    من به هر حال ایشون رو به همراه شاهین کینگ در ردیف خوش اخلاق ترین وبا ظرفیت ترین مدیران این سایت قرار میدم که پست های حساب شده وخوبش ونحوه برخوردش با بقیه اون رو بیشک به یکی از ارکان اصلی این سایت تبدیل کرده ومدیرای دیگه باید انصافا به این نکته توجه کنند که حالا چون مدیر هستند ودیگه ...نباید به پست های افراد تازه وارد توجه کنند این هست که همکارو عضو جدید نداره باید همه رو محترم بدونند!!! چیزی که بعضی مدیرا رعایت نمیکنند !!! (منظور توهین نداشتم) ولی ایشون اگه اولین امتیازش این نباشه که کارش رو توانجمنش خوب بلده ...اینه که خوش برخورد وبا ظرفیت هست ( قابل توجه ایشون ودیگران به عنوان مهمترین تمجید) وعصبانی شدنش ممکنه این تصویری که الان تواین سایت داره روکمی خراب کنه!!!
    الانم اگه قرار باشه بین مدیرا یه مدیر سال یا مرد سال انتخاب بشه فکر کنم به طور جدی بشه رو ایشون حساب کرد!!!! نمیدونم بیاید امتحان کنیم؟؟ قبلا این کار صورت گرفته؟؟؟(جواب داده شود)

خیلی زیاد از این استفاده میکنه!!!!!!!!!
    خوشحالم از این که ال پاچینورو دوست داره وارادت خاص هم به شون پن داره!!!
    اگه دوستان از دعوای ایشون ویا عصبانی شدن ایشون پستی دارن قرار بدن!!!
    یادمه یه دفعه یه تاپیک تو متفرقه رو بسته بود!!! به دلیل اینکه بحث هایی که عنوان میشه باعث اختلاف وکدورت میشه!!!!!!!!!!!!!!!! (عجب مدیری!!) کسی میدونه اسم تاپیک چی بود؟؟
    با فروم pt فکر کنم مشکل داره چون یه نفر اون جا رفته بوده وگفته که من امینم و...
    خیلی دوست دارم بدونم ایشون به چه کاری مشغول اند !!و ایا کار ایشون درارتباط با فیلم هست یا نه؟؟؟ اخه پست های سطح بالای زیادی در زمینه فیلم وبه خصوص واااای زیر نویس دارند.
    خوب حیف شد این جا صندلی داغ نیست!!!
    جا داره بقیه مدیرا وهمکارا هم البته بعضی ها... ایشون وانجمنشون رو الگو بدونند دست کم یه فهرست عالی بزنند وبه همه هم اهمیت بدن !!!
    از این که این فرد رو در این سایت میبینم خوشحالم !!! وصاحبان این سایت وهمکاران وکسانی که این جا سابقه بیشتری دارند میدونم از این موضوع خوشحال ترند. ممنونZokoo.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهمترین مشکلش اینه که جنبه نقد شدن رو نداره!
    البته شاید هم با من مشکل داره... چون یه بار که ازش ایراد گرفتم... نزذیک بود انجمن رو رو سرم خراب کنه... حالا منم حساسسسسسسسس

اما خوب جنبه های مثبتش خیلی بیشتر از منفی هاس
    تنها مدیریه که به نظرم هر چقدر هم عیب داشته باشه و اهل بعضی کارا باشه... اما به خاطر فعالیت عالی و زیادی که مخصوصا در انجمن فیلم داره... میشه از معایبش چشم پوشی کرد...
    در کل... در حال حاظر از نظر کارای مدیریتی و فعالیت مفید... بهترین مدیر انجمنه
    اگه اخلاقش هم مثل فعالیتش بود، تک میشد

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شرمنده من زیاد وارد نیستم
    اگه جایی طبق عرف تاپیک جواب ندادم به بزرگی خودتون ببخشید
    اما مثل اینکه باید به پستهای نقد جواب داد (جواب پس داد)
    شروع مینماییم
    5 پست 5 پست به پیش میرویم
    نقد های مثبت رو کاری نمیتونم بکنم به جز تشکر از ابراز محبت و لطف عزیزان
    سعی میکنم اگه موردی برای نقدهای منفی به ذهنم رسید بنویسم
    يك راهنمايي ميكنم: هيتمن
    خودتی !
    سلام
    ميشه گفت شاهده يکی از افراد بی نظير و کم نظير از جهت فعاليت خيلی خوب و قوی تو زمينه فيلم
    تو انجمنه پی سی هستيم بطوريکه فعاليته واقعا محسوس ميباشد بطوريکه اگه باسه چند روز
    تو انجمنه فيلم سرکلش پيدا نشه واقعا ميشه نبودشو حس کرد
    اما انتقاد ها به نظره من آموزش هايه خيلی خوبی باسه زيرنويس کردن فيلم گزاشته
    که ميشه گفت بعزياشو باسه اولين بار تو ايران بوده و خودش آموزشا رو نوشته و اين جايه
    بسی تقدير دارد
    بهترين تاپيک و جامعترين تاپيکش از نظره من تاپيکه دانلود زير نويس فارسيه که يکی از
    بهترين و بزرگترين و کاملترين تاپيک هايی هست که ديدم و واقعا تاپيکه جامعی هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما يه سری انتقاده منفی اول اينکه به نظرم زودی عصبانی ميشه وزودم قاطی ميکنه
    دوم اينکه يه درخواست تو پيام خصوصی ازش کردم که هنوز جوابمو نداده و الان ازش دوباره
    ميخوام که زودتر انجام بده
    در مورده بازيهم چون خيلی کم به اونجا سر ميزنم چيزی ندارم بگم فقط بهش ميگم
    که با دنيايه وارکرافت آشتی کنه چون الان مرزه بازی کننده هايه آن لاين ورلد وارکرفت
    از مرزه 8 ميليون گزشت و اين بشر هنوز از اين بازی خوشش نمياد البته شايد ندونه سبکه ورلد با وارکرفت استراتژيکه کاملا متفاوته و يه دنيايه ديگست
    سلام
    ممنون لطف داری مهدی جان
    مورد اول
    آره مهدی جان زود عصبانی میشم قبول دارم اما هیچ وقت بی دلیل عصبانی نمیشم و فکر نکنم تو اوج عصبانیت کاری بکنم که بعدا پشیمون بشم ... تا حد ممکن میتونم خودمو کنترل کنم
    مورد دوم
    علتشو نفهمیدم ... اما مثل اینکه خودت اقدام کردی
    مورد سوم
    از استراتژیک متنفرم
    هرچی میخواد باشه !
    یکی از بچه های گل انجمن
    خیلی چیزها رو ازتاپیکهاش یاد گرفتم
    فکر کنم بیش از 100 گیگ با سرعت 256 برای پی سی ورلد آپلود کرده.
    امـــــا:

1- بازرسی کمی به انجمن بازیها داره
    2-
    3- امیدوارم اون مسئله هه حل شده باشه جوونی بود
    4- مهدی زبله اون بالا گفته تا حدودیش رو البته.

تا بعد با اجازه.
    سلام
    ممنون عزیز

1- به خدا وقت نمیکنم ... خیلی هنر کنم پستهای جدید فیلم رو چک کنم
    بعدشم یه نگاهی به بازی بندازم
    2- منم
    3- بعضی چیزها رو باید تحمل کرد
    4- منم اووون بالا گفتم
    سلام
    ای بابا این که دیگه نقد نداره ....
    بنده خدا از صبح تا صبح روز بعد تویه انجمن فیلم زحمت میکشه ...
    هروقتم چت میکنه 25 تا پنجره مسنجر رو صفحه مانیتورشه ...
    همیشه وقتی به من میرسه مطلب رو یه بار از اول میخونه چون موضوع رو یادش میره ...
    شهرته دیگه ، چه میشه کرد ...

در کل پسر گلیه ، دخترا هم گل خیلی دوست دارن.

قربان شما
    سلام
    امین جان من همینجا از شما معذرت خواهی کنم
    تا حالا نشده یه دفعه درست حسابی تو یاهو جوابتو بدم
    شرمنده به خدا
    هر دفعه یه اتفاقی افتاده که وقتی پی ام دادی نتونستم به موقع جواب بدم
    باور کن عمدی نبوده
    و یادمم هست که چنیدن بار این اتفاق افتاده
    خفن ترین انسان پی سی ورلد! البته بعد خودم.
    خدا نکنه قاطی کنه ... آدم میخوره !
    و خدا نکنه رگ با مزه بازیش گل کنه! هر موجودی رو میتونه از خنده به دلدرد بندازه.
    ----
    خیلی با حوصله س و این بس عجیبه برای یه مدیر!
    ایده هاش یکه!
    کارایی میکنه که حتی در حیطه فیلم هم جزء مسئولیتاش به حساب نمیاد! ولی نمیدونم چرا انقدر زحمت میکشه. (مثل آپلود های خفن و ...)
    ----
    کلا من بودم (که نیستم ) امین رو به super moderator تبدیل میکردم و...
    ----
    الهی آمین
    ممنون عزیز
    لطف داری
    سعی میکنم خفن بودن رو ادامه بدم مثل شما
    البته
    باقی مدیران هم باحوصله هستن
    نام نمی برم
    اما خیلی دیگه از عزیزان هم وقت میزارن و کارهای فوق برنامه انجام میدن

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

اوه قدرت خدا رو ببین
    امین در این بوته زار اومده
    کسی آدرس اشتباه بهت داد بگو بیام با برو بچ بوته زار رو آتیش بزنیم

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

اوه قدرت خدا رو ببین
    تهديد مسئولين رده بالاي تايپيك.
    بر هم زدن نظم عمومي تايپيك
    تشويش اذهان عمومي
    پاره كردن عكس ....
    زير سوال بردن پستچي هاي محترم(آدرس)
    زير سوال بردن مامورين آتش نشاني(آتش زدن)
    استعمال مواد افيوني(بوته)
    و ....

مهران ملقب به مافيا ،پرونده ات خيلي سنگين شده.اظهار نظر ونقد در مورد فعاليت امين را هم فراموش كردي.

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

سلام ...

بحث بوته و اینا شد.. اگر بخام امین رو در یک کلمه تعریف کنم باید بگم "گل" پسر.

خدا نیگرش داره که نسل خیلی چیز ها رو از انقراض حفظ کرده!!!

موفق باشین
    Last edited by *NashenaS*; 05-11-2007 at 02:38.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ooooooooooooooooooo shit!
    واقعا وقتی دیدم امین اینجاس متعجب شدم...
    سومین نقدمون رو شروع میکنیم.
    به نظر من امین یکی از ارکان پی سی محسوب میشه..واقعا وقتی نباشه یا کم سر میزنه انگار یه چیزی کمه...
    تو کارش واقعا وارده و من قبولش دارم(من هر کسی رو قبول ندارم)
    کم کم داره جا پای مافیا میازه و کل پی سی رو به نام خودش میزنه.البته به نظر من اگر وقت رسیدگی نداره لزومی نداره 3-4 تا انجمن رو مدیریت کنه!
    امین میتونه بهتر از اینی که هست باشه به شرط اینکه صبور باشه
    مخلصیم
    سلام رضا جان
    نه بابا
    رکن کجا بود
    از این خبرا نیست اصلا
    --------------------
    منم تو تخصصت (کارهای گرافیکی) فوق العاده قبولت دارم
    اما چه کنیم که هر کی امضاتو ببینه (همین جمله ی استقلالیم !) به حالت گریه میکنه
    --------------------
    ممنون رضا جان
    در مورد 3-4 تا انجمن
    یکیش موقته و به زودی ورداشته میشه
    یکیش هم نظارت از راهه دوره
    اما منم باهات موافقم
    سلام

می بینم که بهترینه سایت اینجاست.

برای به کاربردن لقب بهترین چندین و چند دلیل دارم

1.بسیار منظمه

2.بسیار وقت می ذاره برای مسئولیتهایی که داره..هرچند این مسئولیتها در دنیایی مجازی باشه.
    ترجمه کردن و آموزش نرم افزارها و مطالبی که برای دوستان مفید هست.پیدا کردن و اپلود کردن و به اشتراک گذاشتن زیرنویسها....و به طور کل تلاش برای ارتقا انجمن.که به نظرم سخت گیری هایی که می کنه در این راستاست.

3.خیلی متعجبم که می بینم گفته شده امین بایستی بردباری بیشتری داشته باشه..البته نظر دوستان کاملا محترمه

اما من هم به عنوان همکار مدیر فیلم و هم به عنوان دوستش..قاطعانه می گم چیزی که امین بسیار زیاد داره خوشتن داری و ظرفیت هست. موارد بسیاری پیش اومده که امین با برخورد بسیار بد کاربران و ناملایماتی!!!! روبر شده اما در کمال خونسردی باهاشون برخورد کرده و نگذاشته این موضوعات تاثیری بر فعالیتش بذاره.

فعالا همینهاست..تا بعد
    سلام
    ممنون عسل بانو عزیز
    شما کلا به من لطف دارین
    با سلام
    راستش این اولین باریه که بعد از هزار بار دیدن تاپیک اومدم توش چون نمی دونم جریان چیه !
    اما اسم Amin عزیز دل رو که دیدم اومدم داخل !

راستش اون موقعی که من عضو شدم یادمه دو تا همکار توپ تو انجمن وجود داشتن یکی امین و دیگری الفین-دی راستش این دو تا همکار رو هم کلی دوست داشتم چون مهربون بودن !
    بعد از مدتی امین جان مدیر شد ! سرش شلوغ شد البته هر روز بهتر از دیروز شدا...

واقعا به نظرمن یکی از افرادی در انجمنه که مثل بنده پست بیخودی نداره (هر چند 3 برابر من پست داره)
    من که خیلی دوستش دارم.
    امین

--
    حالا به تاپیک که وارد شدن نقد هام هم بهتر میشه ..
    سلام
    کم پیدایی عزیز ؟
    ممنون
    تا اووونجا که من یادمه
    شما خیلی وقته که دیگه پست بیهوده نمیدی
    امین افتخار پی سی ورلده
    کارش خیلی خیلی درسته
    سلام
    بسیار ممنون
    کلی ذوق کردم
    بسم الله

امین خان که خیلی گله
    منو حتما نمیشناسی اما من هم میشناسمت هم خیلی ازتون باید تشکر کنم

تقریبا یک ماه پیش تاپیکی زدید که برای دانلود کارتون بود

چه کارتون های ناب و جدیدی

مرسی

واقعا از اون موقع خواستم تشکر کنم
    حالا موقعیتش خوب جور شد

به هر حال وجودتون خیلی برای اینجا مفیده
    امیدوارم سعادتمند و همیشه پیروز باشی

علی یارت
    سلام
    فدات عزیز
    درسته
    متاسفانه افتخار آشنایی ندارم
    تاپیک رو یادم نمیاد والا
    اما خوشحالم که مفید بوده
    ممنون و
    موفق باشین

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

به نظر من هم امین یکی از بهترین کاربران سایت هستش و کارش رو بی عیب و نقص انجام میده ( ایرادی توو کارش ندیدم هنوز )

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- یه کمی زیادی تو کاراش دقیق و جدیه آدم ازش می ترسه
    2- به نظرم نمی شه باهاش شوخی کرد ! (شاید به خاطر اینکه مدیره )
    3- یکی دیگه هم اینکه زیاد به تاپیک متفرقه سر نمی زنه
    سلام
    1- درسته اما نه همیشه بستگی به جاش داره
    2- چرا میشه ... اما هر کسی باهات شوخی میکنه بهت این اجازه رو میده که باهاش شوخی کنی ... این مورد رو باید بهش توجه داشته باشیم
    3- اگه شبانه روز 48 ساعت بود من به همه کارام میرسیدم
    کلی هم میومدم متفرقه و لذت میبردم
    من شیوه مدیریت ایشون رو قبول ندارم. چون اینجا تاپیک نقده میخوام این موضوع رو بگم. مثلا مدیریت آقا مهران رو خیلی قبول دارم یا مدیرها و همکارهای بخش موبایل آقا حمید که الان خدمت هستن و آقا کمال که متاسفانه استعفا دادن. در عین اینکه نظم انجمن رو حفظ میکنند برخورد خوب و دوستانه رو با کاربرها دارن و بابت استفاده از ابزارهای مدیریتشون هم دلیل دارن و اگر خواسته بشه ارائه میدن.و اما در مورد آقا امین زیاد برخورد نداشتم اما همین چند موردی رو که دیدم به نظرم خیلی برخورد خشک و تحکم آمیز دارن.... و اما در مورد فعالیتشون جای هیچ شکی نیست که خیلی حرفه ای و موفق عمل میکنن.
    سلام
    تو پست شما یه تضادی بود
    که درحالیکه زیاد با من برخورد نداشتین اما شیوه مدیریت من رو قبول ندارین
    شاید زود نتیجه گیری کردین
    یادش بخیر
    تو دبیرستانمون رو board یه نوشته بود :
    هر معلم 3 چیز دارد
    - دانش
    - بینش
    - روش

به نظرم میشه این جمله رو به همه آدم ها تعمیم داد

ممنون

سلام ویژه خدمت شخصیت محبوب پی سی وورلد!!!
    خیلی خوب بود ایشون رو تو صندلی داغ میدیدیم حالا که قراره 2 هفته زیر نقد باشن!!!
    اولین انجمنی که من بهش سر زدم وباعث شد از این انجمن خوشم بیاد !! انجمن فیلم این سایت بود وعلتش هم اول این بود که یه اعلان جامع راجع کلیه موضوعات مطرح شده در انجمن فیلم به صورت فهرست وار تهیه شده بودکه به من خیلی کمک کرد وخیلی هم جالب بود !!! واین توسط مدیر باحوصله این انجمن یعنی امین صورت گرفته بودوچیز دیگه ای که باعث شد من ازاین مدیر واقعا خوشم بیاد این بود که فوق العاده کارش رو تو انجمن فیلم خوب بلده و تو پست هاش با کاربرا خوب برخورد میکنه ..لااقل تا 7ماه پیش که من این جام و وقتی دنبال موضوعی میگردم وپستهای ایشون رومیخونم این جوری بوده!!!!
    من به هر حال ایشون رو به همراه شاهین کینگ در ردیف خوش اخلاق ترین وبا ظرفیت ترین مدیران این سایت قرار میدم که پست های حساب شده وخوبش ونحوه برخوردش با بقیه اون رو بیشک به یکی از ارکان اصلی این سایت تبدیل کرده ومدیرای دیگه باید انصافا به این نکته توجه کنند که حالا چون مدیر هستند ودیگه ...نباید به پست های افراد تازه وارد توجه کنند این هست که همکارو عضو جدید نداره باید همه رو محترم بدونند!!! چیزی که بعضی مدیرا رعایت نمیکنند !!! (منظور توهین نداشتم) ولی ایشون اگه اولین امتیازش این نباشه که کارش رو توانجمنش خوب بلده ...اینه که خوش برخورد وبا ظرفیت هست ( قابل توجه ایشون ودیگران به عنوان مهمترین تمجید) وعصبانی شدنش ممکنه این تصویری که الان تواین سایت داره روکمی خراب کنه!!!
    الانم اگه قرار باشه بین مدیرا یه مدیر سال یا مرد سال انتخاب بشه فکر کنم به طور جدی بشه رو ایشون حساب کرد!!!! نمیدونم بیاید امتحان کنیم؟؟ قبلا این کار صورت گرفته؟؟؟(جواب داده شود)

خیلی زیاد از این استفاده میکنه!!!!!!!!!
    خوشحالم از این که ال پاچینورو دوست داره وارادت خاص هم به شون پن داره!!!
    اگه دوستان از دعوای ایشون ویا عصبانی شدن ایشون پستی دارن قرار بدن!!!
    یادمه یه دفعه یه تاپیک تو متفرقه رو بسته بود!!! به دلیل اینکه بحث هایی که عنوان میشه باعث اختلاف وکدورت میشه!!!!!!!!!!!!!!!! (عجب مدیری!!) کسی میدونه اسم تاپیک چی بود؟؟
    با فروم pt فکر کنم مشکل داره چون یه نفر اون جا رفته بوده وگفته که من امینم و...
    خیلی دوست دارم بدونم ایشون به چه کاری مشغول اند !!و ایا کار ایشون درارتباط با فیلم هست یا نه؟؟؟ اخه پست های سطح بالای زیادی در زمینه فیلم وبه خصوص واااای زیر نویس دارند.
    خوب حیف شد این جا صندلی داغ نیست!!!
    جا داره بقیه مدیرا وهمکارا هم البته بعضی ها... ایشون وانجمنشون رو الگو بدونند دست کم یه فهرست عالی بزنند وبه همه هم اهمیت بدن !!!
    از این که این فرد رو در این سایت میبینم خوشحالم !!! وصاحبان این سایت وهمکاران وکسانی که این جا سابقه بیشتری دارند میدونم از این موضوع خوشحال ترند. ممنونZokoo.
    سلام
    اول ممنون که این همه تایپ کردی
    یه کم تعداد علامت تعجب های پست شما زیاد بود حالا نفهمیدم بر حسب عادت بوده یا اینکه قصد داشته به جملات معنی معکوس بده !!
    معلومات شما از انجمن هم با تعداد پستهاتون و تاریخ عضویتتون یکی نیست
    به هر حال
    من علامت تعجب ها رو فاکتور میگیرم با صفر ساده میکنم
    ممنون از این همه ابراز لطف
    -------------------------------
    رو دوست دارم
    یه مدت خودم همینجوری میخندیدم

انجمن های دیگه هم فهرست دارن .. مثل مقالات ... اما خب قبول دارم فیلم بهتره

ممنون
    مهمترین مشکلش اینه که جنبه نقد شدن رو نداره!
    البته شاید هم با من مشکل داره... چون یه بار که ازش ایراد گرفتم... نزذیک بود انجمن رو رو سرم خراب کنه... حالا منم حساسسسسسسسس

اما خوب جنبه های مثبتش خیلی بیشتر از منفی هاس
    تنها مدیریه که به نظرم هر چقدر هم عیب داشته باشه و اهل بعضی کارا باشه... اما به خاطر فعالیت عالی و زیادی که مخصوصا در انجمن فیلم داره... میشه از معایبش چشم پوشی کرد...
    در کل... در حال حاظر از نظر کارای مدیریتی و فعالیت مفید... بهترین مدیر انجمنه
    سلام
    کمال جان
    چند بار خوندم
    اما آخر سر نفهمیدم هدف پست برجسته کردن نکات منفی بود یا نکات مثبت
    به هر حال
    ممنون به خاطر تعریف ها
    منم گفتم نقد پذیر نیستم اما گوش ندادن دیگه
    فکر کنم تو این مورد خیلی به هم شباهت داشته باشیم

ممنون
    اوه قدرت خدا رو ببین
    سلام مهران جونم
    اسپمر معروف
    حواست باشه
    تو این بیشه (همون بوته ) شیری خفته است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •