سلام ویژه خدمت شخصیت محبوب پی سی وورلد!!!
.gif)
خیلی خوب بود ایشون رو تو صندلی داغ میدیدیم حالا که قراره 2 هفته زیر نقد باشن!!!
اولین انجمنی که من بهش سر زدم وباعث شد از این انجمن خوشم بیاد !! انجمن فیلم این سایت بود وعلتش هم اول این بود که یه اعلان جامع راجع کلیه موضوعات مطرح شده در انجمن فیلم به صورت فهرست وار تهیه شده بودکه به من خیلی کمک کرد وخیلی هم جالب بود !!! واین توسط مدیر باحوصله این انجمن یعنی امین صورت گرفته بودوچیز دیگه ای که باعث شد من ازاین مدیر واقعا خوشم بیاد این بود که فوق العاده کارش رو تو انجمن فیلم خوب بلده و تو پست هاش با کاربرا خوب برخورد میکنه ..لااقل تا 7ماه پیش که من این جام و وقتی دنبال موضوعی میگردم وپستهای ایشون رومیخونم این جوری بوده!!!!
من به هر حال ایشون رو به همراه شاهین کینگ در ردیف خوش اخلاق ترین وبا ظرفیت ترین مدیران این سایت قرار میدم که پست های حساب شده وخوبش ونحوه برخوردش با بقیه اون رو بیشک به یکی از ارکان اصلی این سایت تبدیل کرده
.gif)
ومدیرای دیگه باید انصافا به این نکته توجه کنند که حالا چون مدیر هستند ودیگه ...نباید به پست های افراد تازه وارد توجه کنند این هست که همکارو عضو جدید نداره باید همه رو محترم بدونند!!! چیزی که بعضی مدیرا رعایت نمیکنند !!! (منظور توهین نداشتم
.gif)
) ولی ایشون اگه اولین امتیازش این نباشه که کارش رو توانجمنش خوب بلده ...اینه که
خوش برخورد وبا ظرفیت هست ( قابل توجه ایشون ودیگران به عنوان مهمترین تمجید) وعصبانی شدنش ممکنه این تصویری که الان تواین سایت داره روکمی خراب کنه!!!
الانم اگه قرار باشه بین مدیرا یه مدیر سال یا مرد سال انتخاب بشه فکر کنم به طور جدی بشه رو ایشون حساب کرد!!!! نمیدونم بیاید امتحان کنیم؟؟ قبلا این کار صورت گرفته؟؟؟(جواب داده شود)
خیلی زیاد از این
.gif)
استفاده میکنه!!!!!!!!!
خوشحالم از این که ال پاچینورو دوست داره وارادت خاص هم به شون پن داره!!!
.gif)
اگه دوستان از دعوای ایشون ویا عصبانی شدن ایشون پستی دارن قرار بدن!!!
یادمه یه دفعه یه تاپیک تو متفرقه رو بسته بود!!! به دلیل اینکه بحث هایی که عنوان میشه باعث اختلاف وکدورت میشه!!!!!!!!!!!!!!!! (عجب مدیری!!
.gif)
) کسی میدونه اسم تاپیک چی بود؟؟
با فروم pt فکر کنم مشکل داره چون یه نفر اون جا رفته بوده وگفته که من امینم
.gif)
و...
.gif)
خیلی دوست دارم بدونم ایشون به چه کاری مشغول اند !!و ایا کار ایشون درارتباط با فیلم هست یا نه؟؟؟ اخه پست های سطح بالای زیادی در زمینه فیلم وبه خصوص واااای
زیر نویس دارند.
خوب حیف شد این جا صندلی داغ نیست!!!
.gif)
جا داره بقیه مدیرا وهمکارا هم البته بعضی ها... ایشون وانجمنشون رو الگو بدونند دست کم یه فهرست عالی بزنند وبه همه هم اهمیت بدن !!!
.gif)
از این که این فرد رو در این سایت میبینم خوشحالم !!! وصاحبان این سایت وهمکاران وکسانی که این جا سابقه بیشتری دارند میدونم از این موضوع خوشحال ترند. ممنونZokoo.
.gif)