استاد شمایی متین جان.. ما فعلا شاگردی بیش نیستیم!
ولی اشتباه نکن.. تمام اون برنامه نویسی هایی که شما میگی با فلش میکنن با سویش هم میشه کرد! شاید شما چون درگیر سویش نشدی این حرفو میزنی.. ولی سویش هم برنامه نویسی کاملی داره و به هیچ عنوان محدود نیست!![]()
استاد شمایی متین جان.. ما فعلا شاگردی بیش نیستیم!
ولی اشتباه نکن.. تمام اون برنامه نویسی هایی که شما میگی با فلش میکنن با سویش هم میشه کرد! شاید شما چون درگیر سویش نشدی این حرفو میزنی.. ولی سویش هم برنامه نویسی کاملی داره و به هیچ عنوان محدود نیست!![]()
شما لطف داری ...استاد شمایی متین جان.. ما فعلا شاگردی بیش نیستیم!
ولی اشتباه نکن.. تمام اون برنامه نویسی هایی که شما میگی با فلش میکنن با سویش هم میشه کرد! شاید شما چون درگیر سویش نشدی این حرفو میزنی.. ولی سویش هم برنامه نویسی کاملی داره و به هیچ عنوان محدود نیست!
شاید این طوره که شما میگی...
سلام
برنامه خوبی بود. خیلی برام آشناست. فکر کنم چهار پنج سال پیش باش کار کرده بودم.
ورژن 4.10 رو دون لود کردم. کرکش رو پیدا نکردم.
اگر دارید محبت کنید.
سلام
برنامه خوبی بود. خیلی برام آشناست. فکر کنم چهار پنج سال پیش باش کار کرده بودم.
ورژن 4.10 رو دون لود کردم. کرکش رو پیدا نکردم. 3.1 رو نصب و کرک کردم دوباره 4.10 رو نصب کردم دیدم کرک شده !!!
Last edited by NabiKAZ; 03-11-2007 at 04:53.
سلام دوسته من
حالا از حق نگذریم تو افکت گذاشتن از فلش بهتره ....
شما لطف داری ...
شاید این طوره که شما میگی...
دیدم یه مدت نبودی حسابی تبلیغات کردم![]()
ONLY FLASH
ورژن 4.10 رو دون لود کردم. کرکش رو پیدا نکردم. 3.1 رو نصب و کرک کردم دوباره 4.10 رو نصب کردم دیدم کرک شده !!!
من معمولا با برنامه های مکمل کار نمی کنم . سعی می کنم تمامی کار هامو فقط با فلش درست کنم
موفق باشی
Goldshell FlaX 4.0
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)