تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: گوشي با اين خصوصيات رو سوني اريكسون داره يا نوكيا؟

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پی1 رو پیشنهاد میکنم.چون هم کیفیت دوربین خوبی داره هم صفحه لمسی هم صفحه کلید راحت.

ارزش نداره فقط به خاطر دوربین بری n95 بگیری مخصوصا با این مدل های تقلبی که اومده...............

البته اگه مموری هم برات مهمه w960 هم میتونه انتخاب خوبی باشه.بستگی داره با قیافه ی کدوم حال کنی چون

همین پی 1 هم رم بالا رو به راحتی ساپورت میکنه.

در مورد N95 8 gig هم ادم باید مخش تعطیل باشه یا زیادی عاشق باشه که با این قیمت بخره!!!!

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

n95 8 gig
    n95
    n73

داره خودمونی میشه raahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

راستشو بخوايد خودم از يه بنده خدايي يه P990 گرفتم و فعلا چند روزيه دستمه ببينم چطوريه
    صفحه بزرگشو خيلي مي پسندم. اينكه هم صفحه لمسيه و هم دوجور صفحه كيبورد داره دست آدمو خيلي باز ميزاره كه هرجور در هر شرايطي راحته ازش استفاده كنه.
    با بزرگ بودنش هم فكر كنم بشه كنار اومد.
    يه جايي تو همين فاروم هم فكر مي كنم خوندم كه ويندوز موبايل ميشه روش نصب كرد.

البته صداشو چك كردم زياد قوي نيست.

دوربينش هم از n70 فكر مي كنم ضعيفتر باشه. كه اگه اينطور باشه چون يكي از ويژگيهاي اصلي كه مي خوام دوربين با كيفيته شايد قيدشو بزنم.

نمي دونم چيكار كنم .

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم با صفحه ی تاچ و مراقبت ازش مشکل داشتم ولی گفتم بیخیال یه دفعه بگیریم شاید تونستیم نگه داریم.

شما که از صفحه و کیبورد پی990 خوشت اومده.من پیشنهاد میکنم بیشتر روی پی 1 فکر کنی چون میبینم که زیادی

به دوربین اهمیت میدی.اگرم که الویت برات دوربینه اونوقت قضیه فرق میکنه.گرچه پی 1 هم دوربینش خوب برات جواب میده.

البته نه در این حد که ازش به عنوان دوربین عکاسی استفاده کنی.یعنی تمام گوشی ها اینجوریه.
    n95 8 gig
    n95
    n73
    به به اقا امیر.

داداش تلگراف میزنی؟؟؟یه دو خط توضیح هم مینوشتی واسه دوستمون.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

به نظر من انتخاب مناسب حتی اگه قیمت رو هم حساب نکنیم فقط p1 هستش ولی از نظر فیلمبرداری در حدان73 باید باشه ولی فیلمبرداری اون از ان95 ضعیفتره. عکسهای پی1 واقعا طبیعی هستش و تفاوت چندانی با ان95 نداره .ان95 باتری مزخرفی داره انگار نه انگار که این شاهکار نوکیا هستش
    میتونی صبر کنی تا دبلیو 960 یا ان95 هشت گیگ بیاد البته به نظر من ان95 هشت گیگ باتری اش تقویت شده ولی باز هم مشکل باتری خواهد داشت چون هم ال سی دی بزرگتر شده و هم سی پی یو قویتری روش هست.
    انتخاب اول پی1
    انتخاب دوم ان95
    انتخاب سوم ان73

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

راستشو بخوايد خودم از يه بنده خدايي يه P990 گرفتم و فعلا چند روزيه دستمه ببينم چطوريه
    دوربينش هم از n70 فكر مي كنم ضعيفتر باشه. كه اگه اينطور باشه چون يكي از ويژگيهاي اصلي كه مي خوام دوربين با كيفيته شايد قيدشو بزنم.

نمي دونم چيكار كنم .
    شک نکن دوربین پی990 بهترین دوربین دو میگاپیکسلی بازار هستش و از ان70 صد در صد بهتره شک نکن

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شک نکن دوربین پی990 بهترین دوربین دو میگاپیکسلی بازار هستش و از ان70 صد در صد بهتره شک نکن
    ولي من با يكي از دوستان كه n70 داشت امتحان كردم وقتي تا آخرين حدي كه مي شد بزرگنمايي كرديم و عكس انداختيم تو كامپيوتر كه ريختيم به راحتي قابل مشاهده بود كه كيفيت ان 70 بيشتر بود حتي تو عكسهاي بدون بزرگنمايي. من خودم اينو به عينه ديدم.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

در مورد دوستاني كه W960 رو پيشنهاد كردن بايد بگم گزينه مناسبي نيست چرا؟
    چون قابليت ويرايش آفيسو نداره (اينطوري كه تو سايت جي اس ام نوشته بود).

در مورد P1 هم نمي دونم والا . دوربينش كه به نظر عالي مياد . اما اندازه صفحه اون به نظر كوچيكتر از P990 هست.

كسي از دوستان ، دقيقا اندازه صفحه P1 رو داره بگه؟
    صفحه P990 :‌
    4.4*5.5
    Last edited by raahi; 02-11-2007 at 23:37.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •