آخه هیتاچی گیر نمیادفعلا سامسونگ هست و وسترن! چشم گرافیکم عوض می کنم
![]()
پس با این حساب اول هیتاچی خوبه یعد وسترن و آخر همه سامسونگ؟
مادر بوردم به ترتیب زیر هرکدم و که گیرم بیاد ور می دارم
1)abit kn9 sli
2)asus m2v
3) msi k9n ultra
به نظرتون چطوره؟
آخه هیتاچی گیر نمیادفعلا سامسونگ هست و وسترن! چشم گرافیکم عوض می کنم
![]()
پس با این حساب اول هیتاچی خوبه یعد وسترن و آخر همه سامسونگ؟
مادر بوردم به ترتیب زیر هرکدم و که گیرم بیاد ور می دارم
1)abit kn9 sli
2)asus m2v
3) msi k9n ultra
به نظرتون چطوره؟
Last edited by saeed258s; 01-11-2007 at 16:12.
به نظر من main رو asus m2a vm بردار که برای ارتقا سیستم بعدی cpu های amd جدید ساپرت میکنه
اگه منظورت از 400 برای فقط اون قطعاتی که گفتی خوب میشه یه کارای کرد.
من توسیه می کنم مادربد و گرافیکت حتمی برد ایسوس باشه چون پشیمون نمیشی سی پی یو اینتل فول 3 به بالا خوب رم 1 گیگ کارت گرافیک 7000 به بالا جی فورس .پاور هم خیلی مهم یه پاور خوب بگیر.هاردهم ساتاباشه سرعتت خفن میشه @@.رم دوال زیاد فرق سرعتی نمی کنه پولت رو دور نریز ودی وی دی رایتر ال جی.
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ راهنمایی اینطوری بشتر باعث سردرگمی میشه.من توسیه می کنم مادربد و گرافیکت حتمی برد ایسوس باشه چون پشیمون نمیشی سی پی یو اینتل فول 3 به بالا خوب رم 1 گیگ کارت گرافیک 7000 به بالا جی فورس .پاور هم خیلی مهم یه پاور خوب بگیر.هاردهم ساتاباشه سرعتت خفن میشه @@.رم دوال زیاد فرق سرعتی نمی کنه پولت رو دور نریز ودی وی دی رایتر ال جی.
منکه نمی فهمم یه بار میگید m2v , یه بار میگید m2a vm
بعدم من از چند جا که پرسیدم m2avm گفتن خیلی برد خوبی نیست، ام اس آی k9 ultra بهتره!
خب میتونید همون MSI K9N Ultra بگیرید. مادربورد بدی هم نیست. دلیل انتخاب M2A VM رو Actros گفته ...
کی گفتیم M2V???????
دیگه هر جور راحتی
ما گفتیم
ASUS M2A VM
MSI K9N ULTRA
آقا ببخشید من معذرت می خوام اشتباه شد![]()
آقا سامسونگ رو دست نداره ولی هیتاچی هم بد نیست من سام پیشنهاد می کنم
OK پس سامسونگ به تایید رسید!فعلا که تنها گیرم مین که آیا موجودی دارن یا نه! و موجودی گرافیک هست یا نه!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)