تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 110 از 242 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

راستی دوستان از کجا بفهمم فريم ورم چنده؟
    و اینکه چجوری مموری رو با خود گوشی فرمت کنم؟

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یه تجربه
    من فریمور عوض کرده بودم (24xp30)رفتم سراغ نصب theme و نصب کردم ولی تغییری نکرد . اومدم توی تاپیک و دیدم یکی از دوستان نوشته اونم فریمور عوض کرده ولی یه سوتی گرافیکی داشته . اونم این بوده که صفحه زیر نوشته ها روشن هست و سخت میشه فوت ها رو خوند (مخصوصا پیغام خطا ها )
    من با خودم گفتم نه این دوستمون اشتباه میکنه چون گوشی من اینجوری نبود . وقتی گوشیمو دیدم فهمیدم که ماله منم اینجوری شده !!!!
    دوزاریم افتاد ماله اون theme کوفتی بود که نصب کردم .
    امشب دوباره گوشی رو فلش کردم و دوباره همین فریمور رو ریختم وقتی اومد بالا دیدم اون سوتی دیگه نیست .
    2 تا نتیجه اخلاقی داره
    1- اون دوستمون که گوشیش سوتی داشت یه بار دیگه فریمور عوض کنه
    2- اگه بلد نیستید تم عوض کنید بیخیال بشید

یا علی

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام. من تازه پنج شنبه پيش z610رو دادم a1200خرديم. خيلی راضيم. همه چيش عاليه به جز 2 چيز.
    1- مموری کارت که پشت باطری ميخوره.
    2- ميزان شارژ باطری که مثل آدم نشون نميده.

يک مشکل جدی هم دارم.
    ديروز گوشی رو با USBوصل کردم به کامپيوتر که روش عکس و آهنگ و کليپ بريزم. اما نميدونم چرا بعضی وقتا وسطش هنگ ميکرد. مجبور بودم گوشی رو خاموش روشن کنم. بعد از حدود 3 بار ديگه گوشيم مموری رو نشناخت.
    اونوقت با رم ريدر مموری رو وصل کردم شناخت اما از 128 مگابايت حجم اصلی مينوشت 60
    مگابايت حجم کل!!!
    فکر کنم مموريم سوخت. آخه مموری دوستمو گزاشتم گوشيم شناخت.!!

ديگه دارم ديوونه ميشم. حالا بايد برم يک مموری ديگه بخرم.

و يک سوال : برای ريختن انواع فايل رو گوشی ميشه مثل گوشی های سونی اريکسون عمل کرد يا بايد با همون Motorola phone toolsريخت؟
    هر کدوم رو با راهنمايی کامل برام بزاريد که ديگه مموريم خراب نشه.
    و يک سوال ديگه . این گوشی تمام برنامه های جاوا رو پشتيبانی ميکنه اما چون لمسيه نميشه باهاش کار کرد.
    برنامه های مخصوصش تو بازار هست؟

يک سوال ديگه. اون ديکشنری خود گوشی رو چجوری فعال کنم؟

يک سوال ديگه . برنامه ای که فايل های ويديو ای رو به پسوند rmتبديل ميکنه اسمش چيه از کجا ميتونم گير بيارم؟ من مشهدم.

تورو خدا به تک تک سوالام کامل جواب بدين دارم ديوونه ميشم.
    ممنون

و adame_hajiجان ميشه در مورد اون لينکی که گزاشتی تو امضات در مورد نرم افزار گوشيت کمی توضيح بدی؟ اونو بايد چيکار کنم؟

بقيه سوالاتم رو بعدا که يادم اومد ميپرسم. ممنون
    ورودتو به این کلوپ تبریک میگم
    خرید گوشی خوشگلت رو بهت تبریک میگم

راجع به برنامه تبدیل فایل توی کامپیوتر من این برنامه رو پیشنهاد میکنم ولا غیر :
    Xilisoft 3GP Video Converter 3
    سرچ و دانلودش پای خودت .
    سریالش از من :
    Xilisoft 3GP Video Converter v3.19

Name: crsky
    Code: THEL-ORDO-FTHE-WAR0-FB5C-4246-BC76-9A27

ببین دوست عزیر
    تموم سوالاتی رو که بالا پرسیدی تماما جواب داده شده
    اگه حال نداری تموم صفحات رو آنلاین بخونی من از صفحه 1 تا 83 رو بصورت آفلاین درآوردم و زیپ کردم و با حجم یک و نیم مگابایت آپلود کردم و لینکشو گذاشتم توی امضام . مطمئن باش تموم سوالاتت رو توی اون 83 صفحه میگیری
    تازه توی این 83 صفحه متوجه میشی چه برنامه هایی برای این گوشی وجود داره و از تجربیات بچه ها استفاده میکنی .
    ولی چون خیلی کم طاقتی و اعصابتم خورده جوابتو میدم

مشکل مموری پشت باطری واقعا معضله . اما با استفاده کرد کابل Usb دستگاه اصلا نیاز نیست باطری در بیاری
    اون میزان شارژ باطری هم همچین چیزی بدی نیست . فقط 50 درصد اول رو خوب نشون نمیده ولی بقیش رو نقریبا خوب نشو میده
    100%
    50%
    20%
    10%
    5%
    اون مشکل رم گوشیت هم یه مشکل نادر و بقولی بد شانسی بوده . بابا بزرگ من یه تلوزیون داشت 17 سال داشت کار میکرد !!!! اون روزی که صدامو اعلام کردن این تلوزیون بدبخت سوخت !!!!!! (خداشاهده راست میگم )همون بهتر که رمت سوخت (ناراحت نشی ها ) بجاش 15 تومن میدی یه رم 2 گیگ مییخری . هر چی هم وصل کنی به کامیوتر نمیسوزه . تازه گارانتی مادام العمر هم داره

راجع به ارسال فایل به گوشی میتونی مستقیم فایل رو توی گوشی بریزی به این صورت که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کردی بصورت Plag & Play یه درایو آخر درایوات اضافه میشه که هر کاری که دلت میخواد توش انجام میدی (البته Usb Mode رو از توی Setup باید روی گزینه Mass Storage انتخاب شده باشد )
    با برنامه Motorola Phone Tools میشه یه سری کار انجام داد .
    phone book
    calendar
    sync
    text message
    multimedia Studio
    internet connection

راجع برنامه که گفتی توی بازار هست هم باید بگم که بیخیال بازار شو . اینایی که توی بازار هستن هر و از بر تشخیص نمیدن . من گوشیمو در آوردم توی مغازه یارو زنگ بزنم . یارو گوشی رو دید کف کرد . گفت آقا گوشیتو چند میفروشی !!!!! حتی نپرسید مدل چیه !!!!! . نرم افزارهای توی بازار هم برای نسخه قدیمیه موتورولا هست .
    تموم نرم افزار های این گوشی (تقریبا ) توی این تاپیک معرفی شده . برای این گوشی خیلی کم نرم افزار ساخته شده چون خودش هه چی داره .

دیکشنری هم مال خود گوشی انگلیسی به ژاپنی هست که به درد هیچ کدوم ما نمیخوره .
    ولی یه دیکشنری فارسی توپ همین چند صفحه قبل بچه ها لینک دادن . (این نشون میده که یه صفحه از این کلوپ رو نخوندی )

اون لینکی هم که توی امضام گذاشتم . تموم برنامه ها و بازی هایی رو که نصب کرده بودم زیپ کردم و آپلود کردم . هر کی خواست دانلود کنه و بریزه توی گوشیش . اینجوری :
    توی شاخه اصلی رم یه شاخه مخفی هست (از توی کامپیوتر باید دید) به نام .System . من سیستم گوشی خودمو گزاشتم که ملت اونو با مال گوشی خودشون عوض کنن
    1- سیستم خودتو دیلیت کن
    2- سیستم منو دانلود کن
    3- بریز روی Root رم
    4- ریستارت کن
    5- سر نماز مارو هم دعا کن

یا علی
    Last edited by adame_haji; 28-10-2007 at 03:16.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا این تم و من نتونستم نصب کنم
    خیلی قشنگه .

آپلود میکنم هرکی تونست نصب کنه به ما هم یاد بده (من پست 550 رو هم مطالعه کردم ) برنامه Skin و Splash و busty Box هم نصب کردم ولی وقتی تم رو نصب میکنم پیغام میده گوشی رو ریستارت کن . ولی خبری نمیشه بعد از ریستارت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا علی

در آغاز فعالیت west_day2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    tehran

14

راستی دوستان از کجا بفهمم فريم ورم چنده؟
    و اینکه چجوری مموری رو با خود گوشی فرمت کنم؟

دوست عزیز برای دیدن فریم ورم این شماره رو بگیر { WWW008W ]دبليو رو با دكمه اينسرت و بعد اينسرت ويت بيارين.توی پست های قبلی گفته شده بود[/font]

[FONT='Arial','sans-serif']اون دسته از دوستای گلمون که هنوز مشکل نصب فریم ور رو دارن بخدا با خوندن 83 صفحه اول کارشون کاملا راه میفتن و من این کارو کردم.
    Last edited by west_day2003; 28-10-2007 at 10:37.

در آغاز فعالیت west_day2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا این تم و من نتونستم نصب کنم
    خیلی قشنگه .

آپلود میکنم هرکی تونست نصب کنه به ما هم یاد بده (من پست 550 رو هم مطالعه کردم ) برنامه Skin و Splash و busty Box هم نصب کردم ولی وقتی تم رو نصب میکنم پیغام میده گوشی رو ریستارت کن . ولی خبری نمیشه بعد از ریستارت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا علی

متاسفانه من هم همین مشکل رو دارم نصب میشه ولی قبل و بعد از ریست؟؟؟؟ هیچ اتفاقی نمیفته

داره خودمونی میشه mahmood_online2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض VideoConvertMaster

VideoConvertMaster
    نرم افزاری برای تبدیل انواع فورمتهای avi , mp4, 3gp, mpeg, mov, wmv, rm, swf, ....
    شما میتونید این نرم افزار از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به راحتی دانلود کنید
    امیدوارم ازش لذت ببرید..

serial:
    Name : -----------.com
    Organization : TE2006
    Registration Key : VCM5947428

داره خودمونی میشه mahmood_online2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به تمام ترفدارهای a1200
    اگه تا حالا به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر نزدید، حتما سر بزنید
    خیلی حال میکنید مخصوصا اگه یه کم انگلیسی بلد باشید

داره خودمونی میشه rezasuzuki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض yee_pesarens ترکوندي

سلام
    yee_pesarens واقعا25 ترکوندي
    دمت گرم.به نظر من 25 ديگه ايرادي نداره
    با برنامه winamp صداش تقريبا 2 برابر ميشه اما
    اسپيکروهدست تا 1.5 برابر بيشتر کشش ندارن که مربوط به bass و preaamp صدا ميشه و دوستان ميتونن از اکولايزر winamp اونو کم کنن و از winamp استفاده کنن

داره خودمونی میشه rezasuzuki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض yee_pesarens ترکوندي

سلام
    yee_pesarens واقعا25 ترکوندي
    دمت گرم.به نظر من 25 ديگه ايرادي نداره
    با برنامه winamp صداش تقريبا 2 برابر ميشه اما
    اسپيکروهدست تا 1.5 برابر بيشتر کشش ندارن که مربوط به bass و preaamp صدا ميشه و دوستان ميتونن از اکولايزر winamp اونو کم کنن و از winamp استفاده کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •