تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 3195 اولاول ... 3878848586878889909192981381885881088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بعضيا ميگن اگر يک ایکس باکس 3 چراغ شد ديگه از دست رفت
    کاملا از دست نرفته ولی دیگه نمیتونی باش حال کنی

يعنی اگه بازم درستش کنی 1 ماه بعد باز 3 چراغ ميشه.
    به احتمال 80% درصد بازم خراب میشه

و اگه بدم ایران ایکس باکس و ديگه تمام کارهاشو بکنن بازم ممکنه 3 چراغ بشه؟
    بله ممکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

کاملا از دست نرفته ولی دیگه نمیتونی باش حال کنی
    به احتمال 80% درصد بازم خراب میشه
    بابا دوستان يکم بيشتر توضيح بدين تا شير فهم بشم اینقدر پست ندم!
    يعنی چی ديگه نميتونم باحاش حال کنم؟و اینکه اگه ميگی 80% دوباره خراب ميشه پس يعنی اميدی بهش نيست يا هست؟ آخه اگه هی خراب بشه هی 60 بدم درست کنم که نميشه.!

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

يعنی چی ديگه نميتونم باحاش حال کنم؟و اینکه اگه ميگی 80% دوباره خراب ميشه پس يعنی اميدی بهش نيست يا هست؟ آخه اگه هی خراب بشه هی 60 بدم درست کنم که نميشه.!
    نه ! اونجوری هم نیست که دم به دقیقه خراب بشه ! ولی شما بعد از تعمیر باید نرمتر با کنسول رفتار کنی تا دوباره با این مشکل مواجه نشی . بهترین کار همون خرید اینترکولر و بازی کردن با اون روزی 2 یا 3 ساعت هست . یعنی چی دیگه نمیشه باهاش حال کرد ؟؟!.... شما مطمئن باش اگه سه چراغ رفع بشه، مثل روز اول میتونی ازش لذت ببری...

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض Conan Review

CONAN

سلام دوستان ،
    تو این پست میخوام بازی فوق العاده ی Conan رو بهتون معرفی کنم و توضیحات مختصری هم درباره اش بدم...

در نگاه اول فکر میکنید که بازی شباهت انکارناپذیری با بازی GOW دارد ؛ که چندان هم بی ربط فکر نکرده اید ! اما همین که کنترل Conan رو در دست میگیرید ، متوجه میشید که حقیقتا با GOW فرق هایی داره و حتی نسبت به اون برتری هایی هم داره !
    شما در نقش کونان افسانه ای باید تمامی تکه های زره های خود را جمع آوری کنید . که هرکدام از آنها توسط موجودی خوفناک نگهداری میشوند....

بازی واقعا گیم پلی خوبی داره و مدت ها سرگرمتون میکنه . در بازی حدود 100 کومبو وجود داره که از این لحاظ نسبت به GOW برتری داره ! واقعا تکه تکه کردن انسانها ( البته در بازی و دنیای مجازی ) لذت بخشه !

مثلا با دو شمشیر در دستتون میتونید کومبوهای زیبایی رو روی دشمن وارد کنید ، که معمولا شمشیرهای تکی یا دوتایی سرعت عمل بیشتر و Damage کمتر دارند ؛ و اسلحه های بزرگ سرعت پایین و Damage بالاتر .

مثلا یکی از کومبوهایی که مطمئنم از اون لذت میبرید ، استفاده از دو شمشیر برای قطع کردن دستان دشمن است !! که به طرز زیبایی با انیمیشن های بسیار جذاب و روان اجرا میشه.
    گرافیک بازی بدون اغراق زیبا کار شده ، از برگهای درختان تا زره سربازان همه و همه به طرز زیبایی درست شده اند . انیمیشن های کونان هم زیبا کار شده .( نحوه ی بلند کردن شمشیر ، ضربه به دشمنان ، دویدن و.... ) همه عالی و تقریبا بدون نقص کار شده اند . موسیقی بازی هم تاثیرگذار ساخته شده که لذت نبرد رو دو چندان میکنه .
    نکته ی منفی بازی بعضی از تکسچرها هستن که کمی بد کار شده اند ! یا زمانی که دست دشمن رو قطع میکنید ، به طرز خنده داری دست روی زمین غلط میخوره !!!
    اما در کل بازی بسیار خوب هست و هر کسی که طرفدار کریتوس و GOW هست ؛ باید این بازی رو انجام بده !

امتیاز Gamespot به این بازی :

موفق باشید

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

بچه ها من چهارشنبه رفتم نکست جن ایکس باکس بخرم بهم گفت الان ندارم یه هفته تا 10 روز صبر کن.
    شما به غیر از نکست جن جای دیگه ای سراغ ندارین که با انصاف باشن و بهشون بشه اطمینان کرد؟
    Last edited by faraz_n; 27-10-2007 at 00:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خریدن یه ایکس باکس نو کاملا شانسیه و معلوم نیست چقدر واست کار کنه و اما خریدن یه ایکس باکس دسته دوم
    که سه چراغ داده باشه خودش یه ریسک بزرگ میتونه باشه
    اولا از خرید 360 دست دوم برهیز کن ولی اگر هم خواستی دست دوم بخری یه سالمشو بخر که بعدا بشیمون نشی
    چون این 360 های تو ایران گارنتی ماکرو نداره که بفرستی که برات از بیخ درستش کنن
    و خیلی ریسکه بزرگیه من جای تو بودم یه نو یا یه دست دوم تمیز میگرفتم
    راستی شما گفتی خودت کنسول میفروشی حالا چرا حودت میخوای همچین کنسولی رو بخری؟
    موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خریدن یه ایکس باکس نو کاملا شانسیه و معلوم نیست چقدر واست کار کنه و اما خریدن یه ایکس باکس دسته دوم
    که سه چراغ داده باشه خودش یه ریسک بزرگ میتونه باشه
    اولا از خرید 360 دست دوم برهیز کن ولی اگر هم خواستی دست دوم بخری یه سالمشو بخر که بعدا بشیمون نشی
    چون این 360 های تو ایران گارنتی ماکرو نداره که بفرستی که برات از بیخ درستش کنن
    و خیلی ریسکه بزرگیه من جای تو بودم یه نو یا یه دست دوم تمیز میگرفتم
    راستی شما گفتی خودت کنسول میفروشی حالا چرا حودت میخوای همچین کنسولی رو بخری؟
    موفق باشی
    کنسول ميفرشم خواستی به شما هم ميفروشم. اما خودم مشکل مالی دارم برای همين مجبور شدم اینو بخرم
    نه ! اونجوری هم نیست که دم به دقیقه خراب بشه ! ولی شما بعد از تعمیر باید نرمتر با کنسول رفتار کنی تا دوباره با این مشکل مواجه نشی . بهترین کار همون خرید اینترکولر و بازی کردن با اون روزی 2 یا 3 ساعت هست . یعنی چی دیگه نمیشه باهاش حال کرد ؟؟!.... شما مطمئن باش اگه سه چراغ رفع بشه، مثل روز اول میتونی ازش لذت ببری...
    ایران ایکس باکس گفت اصلا اینتر کولر هيچ فايده ای نداره. دليلش رو هم گفت من حوصله تايپ ندارم.
    گفت فقط فن 12 ولت ميکنيم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مازی جان
    یه 360 نو بریمیوم چند میدی؟
    قیمت همکار حساب کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض در سال 2007 فروش PS 3 بيشتر از Xbox 360 بود !!!!!!

در سال 2007 فروش PS3 بالاتر از فروش Xbox 360 بود.

طبق آمارهاي گرفته شده در سال 2007 ،پلي استيشن 3 موفق به فروش 3/930/000 هزار دستگاه شد در صورتي كه در همين مدت فروش دستگاه Xbox 360 به تعداد3/000/000 بود . نكته جالب در اين گزارش اين است كه فروش نرم افزارها و بازي هاي Ps 3 حتي از كنسول محبوب Wii هم بيشتر بوده .

تمام اينها نشان دهنده موفقيت بزرگ PS3 و در سال آينده بايد منتظر موفقيت هاي بزرگتر سوني باشيم.

منبع خبر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by omid750; 28-10-2007 at 09:28.

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

salam be hamegi..Xbox 360 ye zamani migoftan mesle bokharie barghie va zood kharab mishe..aya sehat dare

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •