حمید خان چند تا دانلود منیجر جدید و سازگار باویستا تست کردم دقیقا همه همینطور هستن!!!!
حمید خان چند تا دانلود منیجر جدید و سازگار باویستا تست کردم دقیقا همه همینطور هستن!!!!
منم همین مشکل رو دارم .حمید خان چند تا دانلود منیجر جدید و سازگار باویستا تست کردم دقیقا همه همینطور هستن!!!!
لطفا راهنمایی کنید .
تایید میشه ور÷ن ببر بالا![]()
جواد جان آخرین ورژن همشون(flash get.DAP.IDM.leech get....) که ویستا ساپورت هم هستن رو دانلود کردم
ولی بازم فایده نداره!!!!!
مودم شما چيست آخرين درايور مودم را نصب كنيد.
دوستان من چندتا مشکل دارم و فکر کنم مشکل اکثر دوستان استفاده کننده از vista هستش.
1) بلاخره کرک و یا سریالی براش هست یا نه
2) چطوری می تونم یه درایو مجازی داشته باشم و ویندوز به هم نخوره .
3) من leadtek 8500gt دارم اما درایورش نصب نمیشه و به صورت استاندارد میشناسه ایا با اپدیت ورزن درایور درست میشه یا مه.
ممنون.
كرك در صفحات قبل هست اگه پيدا نكردي بگو تا برات بزارم براي درايو مجازي از ورژن جديد alchole استفاده كن كه با ويستا سازگاره اينم لينك دانلود
براي 8500 هم درايور جديد nvida را نصب كن مشكل حل ميشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من دو تا مودم هم تست کردم که ویستا اتوماتیک میشناسه
U.S.Roboticوladybird اما فایده نداره
با سلام
با وجودی که ویستا مودم را میشناسد ولی برای استفاده از فاکس ویستا قادر به ایجاد اکونت به علت عدم تشخیص مودم نیست .چه باید کرد؟
مشکلی در ویندوز ویستا من ایجاد شده، حرف "ی" که در میان کلمه باشه، رو از بقیه حروف جدا نشون میده، مثلا توی مرورگرهای اینترنتم اینطوریه، و همین الان هم که دارم تایپ میکنم، این مشکل هست. لطفا کمک کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)