تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 91 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    اینجوری که آرنولد هم نمیتونه راهنماییت کنه
    آخه این بازی خیلی وسیعه و چندین ماموریت داره شما بگو کجایه نقشه هستی و یا اسم ماموریت چیه یا تو ماموریت ازت چی خاسته بود یا حد اقل دمو چی نشون داد آدم بدونه کجا رو میگی
    من تو مرحله LAB X-16 هستم بعد ان دمو چی رو می خواست بگوید و چه قدر از این بازی رو رد کردم.

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دیگه آخراشی چیزه زیادی نمونده ولی من بازم نفهمیدم کجا گیر کردی آخه همونx16 ]م خودش کلیه کدوم دمو رو دیدی؟ ولی در کل بهت بگم تو بازی پله خاصی نداره که باید بری ازش بالا و بهش نرسی اسم ماموریتت رو تویه Pda نوشته نمیدونم فکر کنم I رو که میزنی میاد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

با سلام
    من اينجا گير كرده ام
    نميتونم برم جلوتر
    وقتي ميرم منطقه به يه چيزي آلوده هست واسه همين از جون كاسته شده و ميميرم
    فكر كنم ماسكي چيزي لازمه
    چجوري بايد رد كنم ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by golmohammadi; 02-01-2008 at 14:45.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ایول این شد راهنمایی خواستن
    شما نزدیک چرنوبیل هستی (یکم بالا تر سمت راست میرسی) برایه همین آلودگی این منطقه بسیار بالاست و شما باید لباس قدرتمندی داشته باشی تا بتاونی از این منطقه عبور کنی البته اینم بگم که با قویترین لباس ها هم تو بعضی از مناطق نمیتونی دووم بیاری و باید سریع اونجا رو رد کنی و آمپول مصرف کنی منکه تا این منطقه رو تموم کردم 20-30 تایی آمپول مصرف کردم حالا:
    لباست کدومه ؟
    قبل از حرکت حتما حسابی از اون آمپول ها بر دار و هرکسی رو هم کشتی جیباشو بگرد و مخصوصا آمپولاشو وردار که به کارت میاد کلا این قسمت خیلی مشکل رد کدنش البته بستگی به لولی که بازی میکنی هم داره

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ایول این شد راهنمایی خواستن شما نزدیک چرنوبیل هستی(یکم جلوتر سمت راست) برا همین تشعشعات زیاده و باید لباس قدرتمندی داشته باشی ولی حتا با لباس قدرتمند هم در بعضی منطقه ها نمیتونی دووم بیاری و باید سریع اون قسمت رو رد کنی
    در کل خوده من تا از این منطقه رد شدم 20-30 تایی آمپول مصرف کردم حتما قبل از اینکه راهی این ماموریت بشی باید کلی آمپول و کیت برداری که لازم میشه هر کی رو هم کشتی حتما جیباشو خالی کن و مخصوصا آمپولاشو بردار کلا این قسمتش خیلی سخته و به کندی جلو مییره ولی هرجا دیدی داری آلوده میشی سریع برو جلو تا آلوده تر نشدی و از آمپول استفاده کن
    راستی لباس مخصوص پزشکا یا دیوتی رو حتما تا حالا گرفتی دیگه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ایول این شد راهنمایی خواستن شما نزدیک چرنوبیل هستی(یکم جلوتر سمت راست) برا همین تشعشعات زیاده و باید لباس قدرتمندی داشته باشی ولی حتا با لباس قدرتمند هم در بعضی منطقه ها نمیتونی دووم بیاری و باید سریع اون قسمت رو رد کنی
    در کل خوده من تا از این منطقه رد شدم 20-30 تایی آمپول مصرف کردم حتما قبل از اینکه راهی این ماموریت بشی باید کلی آمپول و کیت برداری که لازم میشه هر کی رو هم کشتی حتما جیباشو خالی کن و مخصوصا آمپولاشو بردار کلا این قسمتش خیلی سخته و به کندی جلو مییره ولی هرجا دیدی داری آلوده میشی سریع برو جلو تا آلوده تر نشدی و از آمپول استفاده کن
    راستی لباس مخصوص پزشکا یا دیوتی رو حتما تا حالا گرفتی دیگه؟
    راستش من لباس مخصوص را را برنداشتم
    اسمش را بگو تا برگردم و بردارم
    چون هر كاري كردم نتونستم برم جلوتر
    در ضمن من قبلا اين مسير را كه شما ميگين يه بار رفته بودم اما رسيدم به بن بست يعني نتونستم راهي پيدا كنم واسه همين فكر كردم كه مسير اصلي از يه جاي ديگه هست
    در هر صورت بايد لباس را بپوشم
    چون من دوست داشتم هميشه سبك باشم واسه همين لباس برنداشتم فقط يكي هست كه اونم معموليه
    با اين حساب بايد لباس را بردارم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستي بعضي چيزها هم برداشتم كه نميدونم چي هستند و به چه دردي ميخورند بعدا عكيشو ميذارم
    Last edited by golmohammadi; 28-10-2007 at 12:43.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آشغال تر از این بازی ندیدم.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما باید اول اون مسیر 1 رو که با خط سفید مشخص کردم بری و وارد کمپ مونو ها بشی و از اونجا به بعد طبق نقشه یه سری کارو انجام بدی در پایان وقتی از کمپ زدی بیرون و کارت تموم شد بری به سمت چرنوبیل
    در مورد لباس اگه تونستی یه عک از شهری که تحت کنترل گروه دیوتی هست بزار تا بگم از کجا بری ( همون شهر نسبتا بزرگ که قبل از اومدن به اینجا بهش میرسی) البته زوم اوت کن و عکس بگیر چون خارج از شهره
    Last edited by MAXXX; 28-10-2007 at 18:32.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

آشغال تر از این بازی ندیدم.
    تقریبا موافقم !
    چون الکی این مدت (‌تقریبا 4 یا 5 سال ! ) آدم رو انقدر سرکار بزاری ، آخرش هم اینطور بازی بده بیرون ؟!
    ولی باز یه چیز های جالبی هم داشت که داستان خطی نداشت . واسه خودت آزاد هرچا میری !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •