تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 105 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    متاسفانه نمیتونم خیلی دقیق بگم. شکل برگ ها شبیه به سینگونیوم هست اما سینگونیوم معمولا بشکل یک ساقه ( که در عکس خیلی هم راست و استوار و محکم بنظر میرسه)نیست و بیشتر بشکل تجمعی هست . البته که ممکنه که چون این یک قلمه هست بعدا پاجوش ها هم ظاهر بشوند.
    گمان دومم هم نوعی فیلودندون هست.
    دوستان دیگر هم اگر نظرشون رو بفرمایند میتونیم بهتر نتیجه بگیریم.
    با تشکر فراوان
    پس به هر حال شما معتقدید که این گیاه اپارتمانی هست درسته؟ از اون شخص که پرسیدم گفت که نیلوفر هست ولی اینکه اسم اصلیش چی باشه نمی دونم . همونطور که در بین مردم پیچک به چندین گیاه مختلف گفته می شه نیلوفر هم همینطور هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من برای یه ماموریت کاری به مدت دو هفته تو ماه اینده می رم تهران. فرصت بسیار مناسبی هست که به مراکز باغبانی و کشاورزی که در تهران و اطرافش زیاد هم هستند سری بزنم. البته من فعلا فقط تونستم که ادرس بازارهای گل تهران به دست بیاورم و در مورد سایر مراکز مثلا گل خانه ها و یا مراکز اموزشی و یا مغازه های کشاورزی ( بذر و ادوات و .... ) اطلاعاتی ندارم
    ممنون می شم که دوستان راهنمایی بفرماییند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hiworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1234567890

اگه نباشه جاش خالی می مونه hiworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1234567890

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

با تشکر فراوان
    پس به هر حال شما معتقدید که این گیاه اپارتمانی هست درسته؟ از اون شخص که پرسیدم گفت که نیلوفر هست ولی اینکه اسم اصلیش چی باشه نمی دونم . همونطور که در بین مردم پیچک به چندین گیاه مختلف گفته می شه نیلوفر هم همینطور هست.
    سلام
    راستش اینه که نمیتونم با اطمینان خدمتت بگم که آپاتمانی یا باغچه ای هست.مع الوصف از ظاهر عکس اینطور بر میاد! اگه دوستان هم اعلا م نظر کنند ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

من برای یه ماموریت کاری به مدت دو هفته تو ماه اینده می رم تهران. فرصت بسیار مناسبی هست که به مراکز باغبانی و کشاورزی که در تهران و اطرافش زیاد هم هستند سری بزنم. البته من فعلا فقط تونستم که ادرس بازارهای گل تهران به دست بیاورم و در مورد سایر مراکز مثلا گل خانه ها و یا مراکز اموزشی و یا مغازه های کشاورزی ( بذر و ادوات و .... ) اطلاعاتی ندارم
    ممنون می شم که دوستان راهنمایی بفرماییند
    سلام
    امیدوارم بهتون خوش بگذره.
    میتونید به یوسف آباد رفته و به گلستان امیر مراجعه کنید و سراغ مهندس تدین را بگیرید. به شما کمک میکند.
    به نیاوران رفته و سراغ باغ نیاورانی را بگیرید( حول و حوش کاخ موزه نیاوران همه کسبه آنجا را میشناسند. سراغ حاجی نیاورانی را بگیرید.
    همینطور به میدان تجریش - کاخ سعد آباد - داخل کاخ - گلخانه شماره 2 رفته و سراغ مهندس ابراهیمی یا فرق نمیکند هر کس که باشد به شما کمک میکند.سایر گلخانه های داخل کاخ هم هستند که البته من مستقیما نمیشناسمشان.
    اگر رفتید سلام مرا هم برسانید.
    خوش بگذره و موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    امیدوارم بهتون خوش بگذره.
    میتونید به یوسف آباد رفته و به گلستان امیر مراجعه کنید و سراغ مهندس تدین را بگیرید. به شما کمک میکند.
    به نیاوران رفته و سراغ باغ نیاورانی را بگیرید( حول و حوش کاخ موزه نیاوران همه کسبه آنجا را میشناسند. سراغ حاجی نیاورانی را بگیرید.
    همینطور به میدان تجریش - کاخ سعد آباد - داخل کاخ - گلخانه شماره 2 رفته و سراغ مهندس ابراهیمی یا فرق نمیکند هر کس که باشد به شما کمک میکند.سایر گلخانه های داخل کاخ هم هستند که البته من مستقیما نمیشناسمشان.
    اگر رفتید سلام مرا هم برسانید.
    خوش بگذره و موفق باشید.
    بسیار بسیار ممنونم جناب امین رخ. اطلاع نداشتم که داخل کاخ سعد اباد هم گلخانه داره . راستی جناب امین رخ فامیلتون و رشته تحصیلیتون رو می شه لطف کنید بفرمایید. البته قول می دم که فقط خودم رو شاگرد اینترنتی شما معرفی کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    راستش اینه که نمیتونم با اطمینان خدمتت بگم که آپاتمانی یا باغچه ای هست.مع الوصف از ظاهر عکس اینطور بر میاد! اگه دوستان هم اعلا م نظر کنند ممنون میشم.
    ممنونم جناب امین رخ.
    امروز بالاخره از طریق واسطه ای که زحمت قلمه گرفتن رو کشیده بود متوجه شدم که نامش به قول ایشون نیلوفر هست و در باغچه خانه بوده است. دیگه با این حال فکر نکنم که گیاه اپارتمانی باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام دوباره خدمت دوستان گرامی
    یه سوال در مورد خاکهای گلدانی داشتم .ایا پرلیت و ورمی کولایت رو می شه از مغازه های خدمات کشاورزی در تهران تهیه کرد؟ برای مصارف خانگی.
    اگر ادرس خاصی هم در مورد خدمات کشاورزی در تهران دارید ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. البته جناب امین رخ لطف کردند و راهنمایی خوبی فرمودند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

با سلام دوباره خدمت دوستان گرامی
    یه سوال در مورد خاکهای گلدانی داشتم .ایا پرلیت و ورمی کولایت رو می شه از مغازه های خدمات کشاورزی در تهران تهیه کرد؟ برای مصارف خانگی.
    اگر ادرس خاصی هم در مورد خدمات کشاورزی در تهران دارید ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
    سلام
    بلی در اغلب فروشگاهها میتوانید پیدا کنید.میتوانید به تجریش. قدس - خ. كبیری - روبروی آتش نشانی - پ. 148. یک فروشگاه خیلی کوچولو هست که یادم نیست اسمش چی بود ولی فکر کنم جوانه بود . بهر حال اسم مالکش بهمن نوغانی هست.خودم اغلب چیزهایی رو که پیدا نمیکردم ،او برایم پیدا میکرد.تلفنش هم اگه عوض نشده باشه۲۲۷۱۰۴۱۹ هست.اگر رفتید سلام مرا هم برسانید.
    از این لینک هم میتونید آدرس های بیشتری پیدا کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •