لطفا فایل مربوطه را برایمان آپلود کنید.
لطفا فایل مربوطه را برایمان آپلود کنید.
سلام آپلود کردم
فکر کنم درست آپلود نشدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرکاري کردم نشد
sulimo.dat ۰ b
حجم را صفر ميزنه
Last edited by mska; 20-10-2007 at 09:41.
دوستان سلام
سيستم من دچار مشكل شده يعني اينكه تو اينترنت هر صفحه اي كه باز مي كنم اول صفحه يه خيلي BBBBBBBBBBBBBBBB نوشته شده و وقتي هم gmail رو بازم مي كنم يه سري حروف خرچنگ قورباغه تحويلم ميده
لطفا بگين چيكار كنم
دوست عزیز
برای آپلود آن را داخل یک فایل ZIP یا RAR قرار بدهید و جای دیگری آپلود کنید.
با عرض سلام به همه ي دوستان
من يه مدتي هست كه هم گوشيم هم pc يه ويروسي گرفتن كه اسمش:sxs.exe هستش و با هر ْنتي ويروسي سرچ ميكنم پيداش نميكنه . اين ويروس folder option من رو از كار انداخته
بايد چيكار كنم؟؟؟؟
سیستم من مدتیه که ویروسی شده. وقتی تنظیمات Folder Option رو عوض میکنم ذخیره نمیشه و با همون حالت قبلی کار میکنه. مثلا فایلهای هیدن رو نمیتونم ببینم.
وقتی هم گوشی موبایل رو وصل میکنم یک فایل Autorun.inf داره و یک فولدر Recycler که درون اون هم یک فایل Autorun.exe که فایل Autorun.inf به این فایل اشاره داره. احتمال میدم که از طریق اینترنت هم ویروسی شده باشم.
اینم بگم که تو task Manager و برنامه های مدیریت ram مثل ram Cleaner که ازش استفاده میکنم هیچ فایل مشکوکی دیده نمیشه که بتونم ردی از ویروس استفاده کنم. آنتی ویروس هم روی دستگاه ندارم. کسی نمیتونه بگه چجوری به صورت دستی این ویروس رو پاک کنم.
اینم متن داخل فایل Autorun,.inf:
[autorun]
open=
shell\open=´ٍ؟ھ(&O)
shell\open\Command=RECYCLER\autorun.exe -OpenCurDir
shell\open\Default=1
shell\explore=×تش´¹ـہيئ÷(&X)
shell\explore\Command=RECYCLER\autorun.exe -ExploreCurDir
سلام بچه ها
من درگیر یک ویروس توپ شدم که ویژگی همه ویروس های شناخته شده را با هم داره
از جمله : folder option غیر قابل دسترس شده.registery غیر قابل دسترس شده.
همه ی درایوها فایل autorun.inf دارد.
soundmax.exe ایجاد می کند.( soundmix.exe نه )
خلاصه پدر کامپیوتر را درآورده.
اسم هم نداره.
همه جا فایل ایجاد می کنه. هر کدوم از این فایل ها رو هم در هر شرایطی پاک کنی دوباره ایجاد می شوند.
کمککککککککککککککککککککککک کککک کنید
سلام به همه
الان دو روزه من دچار مشکل جالبی شدم روی هر لینکی کلیک کنم به جای باز شدن اون سایت یا وبلاگ همیشه یکی از دو سایت تبیان زنجان یا یک وبلاگ تبلیغاتی باز میشه
به خصوص تو ایران بلاگ این مشکل بیشتره روی هر وبلاگی کلیک کنم این دو تا به صورت تصادفی باز میشه![]()
سلام دوست عزیز
اولین قدم در این گونه موارد نصب یک آنتی ویروس درست و حسابی و اسکن سیستم است .سیستم شما احتمالا
به کرمی به نام W32/Rizon-A آلوده شده است لطفا کارهای زیر را به ترتیب انجام دهید :
1.آخرین نسخه آنتی ویروس کاسپرسکی را نصب و آن را آپدیت کنید.
2.System Restore ویندوز را غیر فعال کنید .
3.در حالت Safe Mode سیستم را با حداکثر قدرت آنتی ویروس اسکن کنید و هر چه را که کاسپرسکی پیدا کرد پاک
کنید ولی نام آن را یادداشت کنید.
4.نرم افزار زیر را دانلود و اجرا کنید .با آن می توانید اکثر تغییراتی را که این ویروس روی سیستمتان ایجاد کرده است
به راحتی برگردانید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم=50 کیلوبایت
تصاویری از محیط برنامه :
![]()
سیستم شما احتمالا به یک Adware/Spyware آلوده شده است . اگر از اینترنت اکسپلورر نسخه 6 استفاده می کنید به
جای ان از اینترنت اکسپلورر نسخه 7 یا براوزرهای دیگر مانند فایرفاکس استفاده کنید در ضمن یک یا حتی دو آنتی اسپایور
را که یکی از انها باید به صورت فعال باشد روی سیستم خود داشته باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)