آقا اين پست 284 رو كسي جواب نداد. تاپيك بزنم براش؟
اول بايد مطمئن بشي ريست شدن سيستم بخاطر رم هست. مي توني با يه ماژول ديگه امتحان كني. خراب بودنش هم مستقيما ربطي به غير اوريجينال بودن نداره و هر رمي ممكنه خراب بشه. بيشتر رم هاي موجود در بازار اصلي نيستند. حتي من يكسري رم PNY و Buffalo تو بازار ديدم كه اصلا تو سايتشون همچين مدلهايي نبود!آقا اين پست 284 رو كسي جواب نداد. تاپيك بزنم براش؟
در هر صورت اگه مي خواي رم اضافه كني و Dual channel هم كار كنه رم فعلي رو بايد رد كني. OCZ خوبه مي توني ocz valu pro 2*1GB PC2-4200 بگيري اگه باشه. Geil و Corsair هم خوبه.
ممنون آقا...
من نتونستم مارك رمم رو تشخصي بدم! از مشخصاتي كه گفتم نميشه فهميد؟
اگه میتونستی یه عکس از رم میزاشتی خیلی خوب میشد
با سلام
من یه هارد نسبتا بالا با بافر بالا حالا یا 16 یا 32 اگه باشه برای دانلود آفلاین و ذخیره ایمیج دی وی دیهام و بازیها و فیلمهای فوقالعاده سنگین می خوام ، ضمناً می خوام اگه 15 روز هم کار کنه آخ نگه، سروصدا هم نداشته باشه
کسی چیزی واسم سراغ داره همینجا بگه
با تشکر
Hitachi-SATA 2 - 750 GB + / 32mb buffer قیمت 250 تومن
Hitachi-SATA 2 - 500 GB 16mb buffer قیمت 140 تومن
Western Digital - SATA 2 - 320GB 16mb buffer قیمت 80 تومن
دستت درد نکنه
حالا یه مورد دیگه!!؟
خوب حالا بین 320 ها وسترن بهتره یا هیتاچی؟
ببخشید.
تقریبا در یه سطحن
ولی من نظرم رو هیتاچیه
بچه ها من میخوام یه هارد 80 گیگ مکستور IDE بگیرم بندازم کنار هاردم که اونم 80 مکستور IDE یه. حالا میخواستم بدونم:
1- این کار باعث مصرف برق بیشتری میشه؟ یعنی هارد جدید هم مثل هارد اول همون اندازه برق مصرف میکنه؟
2- سرعت کامپیوترم بد نمیشه؟
3- توش موندم این کارو کنم یا برم یه 300 مکستور SATA بگیرم. مادربوردمم سال 81 گرفتم Asus P4 نمیدونم SATA رو پشتیبانی میکنه؟
خلاصه الان 2-3 هفته ای میشه که گیر این موضوعم. حالا 80 رو بگیرم بندازم کنار این هارد یا یه 300 بگیرمو خودمو راحت کنم؟
مدل دقیق مادربرد رو بگو ببینم ساتا ساپورت میکنه؟
اگه ساتا ساپورت کنه میتونی 80 رو بفروشی یه 320'گیگ 16m بافر که الان 82 هست بگیری
اگه هم ساپورت نمیکنه میتونی یه 160 یا 200 بگیری بهتره 80 گرون شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)