عکس ها یکم مشکوکه ! ولی به نظر من نقاشی تو Illustrator راحت تر از کرل هست.
ولی اگه این عکس ها با کرل درست شده باشه شگفت انگیز است !
عکس ها یکم مشکوکه ! ولی به نظر من نقاشی تو Illustrator راحت تر از کرل هست.
ولی اگه این عکس ها با کرل درست شده باشه شگفت انگیز است !
ای بابا اینجا همه مشکوکن ...
کسی آموزش تویه این مایه ها داره یا نه ...?
اگه ندارین بگید ما بریم ...
دیگه انقدر پیچوندن نمیخواد که .
اینم لینک همون صفحه ، ولی من تویه فتوشاپ میخوام نه کورل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از اینکه به سوالاتتون جواب دادم و خودم بی جواب موندم ...
thanx
اي بابا من ميگم مشكوك ميزنه ها .
با كورل پينتر هست .
آره آموزش هاش با فتوشاپ هم هست.
فكر كنم ؛
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by w0rm; 15-10-2007 at 03:58.
شک همه به خاطر اینه که اصلا باور کردنی نیست که این کارهای زیبای سه بعدی با یه نرم افزار دوبعدی طراحی شده باشه خودت بودی باور می کردی ؟
راستشو بخواین من فقط عکسای سمت راست سایت رو دیدم و به نظر میومد داره با سایه زدن به یه تصویر دوبعدی حجم میده ...
خب به هر حال از دوستان ممنونم .
من 4 تا دی وی دی نقاشی با فتوشاپ پیدا کردم ، فعلا با همونا کار میکنم ببینم چی میشه.
ممنون.
امين جان حتي همين عكسايي را كه گذاشتي رو هم ميشه با فوتوشاپ در آورد .... من خودم براي بار اول كه كار كردم به نسبت خوب شد ....فقط نياز به تمرين و حوصله داره .... البته روشهاي مختلفي هم داره ... مثلا به سري ميان طرح مدادي كار را مي كشن و بعد اونو تو برنامه هايي مثل فوتوشاپ يا برنامه هاي ديگه رنگ آميزي مي كنن .
اينم يه لينك آموزشي در اين مورد :
بچه هاي مجيد آنلاين هم از اين نمونه كارا خيلي انجام مي دن .... موفق باشي .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنماییتون ...
تویه این آموزشهایی که من گیز آوردم ، یه عکس میداره بلایه بکگراند و بعد رویه یه لایه جدید شروع میکنه خطوط پر رنگ رو میکشه بعد همینجوری به ترتیب پیش میره تا عکس زیری شبیه کارای آبرنگ بشه ...
اما هنوز مناظر باز رو نمیدونم چظور میکشه ...
تویه اکثر انیمیشنهای سه بعدی مناظر دور رو نقاشی میکنن و میدازن پشت سن اصلی فیلم ، بعدش موقع رندر اینطور به نظر میاد که عکس پشت هم سه بعدیه رد صورتی که فقط یه نقاشی دو بعدیه.
ممنون.
ولی من یه سری برنامه که ماله poser بود دیدم که فکر میکنم کارش ساختن اینجور عکسهاست بوسیله تصاویر 3دی .
در ضمن با کمک گرفتن از قلم نوری میتونی با دقت تمام رو کارات تو فوتوشاپ کار کنی . که البته قیمت خوباش بالای 500$ .ولی می ارزه . چون پداش LCD ه و میشه به راحتیه کاغذ روش کار کرد .این قلمها به فشار دستم حسساسن . اگه یواش بکشی کمرنگ و نازک و وقتی محکم ومحکمتر فشار بدی پررنگتر و ضخیمتر میکشه .
جزو ملزومات یک طراح و تصویر سازه . تا جایی که میدونم اکثر کاریکاتوریستها از این قلمها استفاده میکنن .چون خاصیت این قلمها در مقایسه با مداد و کاغذ معمولی اینه که به پی سی وصله و از نعمت Undo میتونی استفاده کنی !!!
میشه map ساخت یا اصلاح کرد و هزارو یک بلای دیگه سرشون اورد ...
جدا از اینها تو فوتوشاپ با اصلاح رنگ و هزارتا کار دیگه میشه تصویرتو زنده و زنده تر کنی . اگه بخای میتونم فایل اولیه کارام و که گذاشم و قبل از اینکه به فوتوشاپ برنو برات بزارم تا تفاوت و احساس کنی !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)