بله جوابمو گرفتم...
ممنون از توجه شما...![]()
بله جوابمو گرفتم...
ممنون از توجه شما...![]()
به زبان ساده:
چرا اتیش زرده خب خورشید هم زرده چون داره واکنش های انفجاری توش رخ میده!!!!!
شما یه دور به تایپیک توجه کند ... علتش رو من و دوستان گفتیم ... به علت دما این رنگ در خورشید وجود داره ...
شما دارید آتش درون زمین رو با خورشید مقایسه می کنید ... اصلا تو خورشید آتیشی به این معنی وجود نداره ... فقط تبدیل هیدرژن به هلیم است که گرما و نور آزاد می کنه ... اما ما تو زمین بنزین رو آتیش می دیم که دوتا چیز غیر قابل مقایسه از نظر آزاد شدن انرژی هست ...
در ضمن آتش های معولی که فقط زرد نیست ... آبی ، نارنجی ، قرمز و ... هم وجود داره که بستگی به ماده سوخت داره ...اما در ستارگان بستگی به دما و متقابلا جرم ستاره داره ... جرم و دمای خورشید اون رو به رنگ زرد در می آره ... درحالی که ما ستارگان قرمز ، آبی ، سفید ، سبز و ... رو هم داریم ... از هر کدوم هم مستقیما به دمای اون ستاره می رسیم ...
با تشکر .
ممنون![]()
سلامb@by کوچولو چطوری؟
به نظر من اگه سوالتو توی انجمن نجوم مطرح می کردی بهتر بود
اگه یه سر به کتاب علوم سال سوم راهنمایی بزنی می فهمی
همه درست و مفصل گفتن رنگ ستاره ها به خاطر دماشون متفاوت هستش
این خلاصشه اگه نفهمیدی بگو بهت بفهمونم![]()
Last edited by Like Honey; 19-10-2007 at 22:42.
من فکر کنم رده طیفی به جنس هم بستگی داره
اصلا اولین بار فکر طبقه بندی بر اساس جنس رده های طیفی رو درست کرد
در واقع رده طیفیبه درصد هیدروژن ستاره ها بستگی داره هر چی هیدروژنش بیشتر باشه حرف انگلیسی که ازش استفاده میشه زودتر میاد یعنی به ترتیب گونه های طیفی:a,b,c,d,e,f,g...z هیدروژنشان از زیاد به کم است بیشترین در صد هیدروژن مربوط به A است البته برخی از رده های طیفی حذف شدند و سپس به ترتیب دما مرتب شدند که شد:
O,B,A,F,G,K,M
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)