تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 720 از 942 اولاول ... 220620670710716717718719720721722723724730770820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,191 به 7,200 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مسئولين ايرانسل اگه حضور دارند جواب بدهند :
    " در حالي كه ايرانسل اعلام كرده كه هزينه سيستم GPRS در DATA SIM هاش به نصف كاهش پيدا كرده يعني 5 ريال در هر كيلو بايت "
    ولي بنده با نرم افزاري مطمئن تست كردم هر كيلو بايت رو 9.25 ريال محاسبه ميكنند !!!!!
    هرچند كه سرويس هاي رايگان آخر هفته اين شركت جاي تقدير و تشكر داره ولي اين عمل آنها اين ذهنيت رو داره بوجود مياره كه تلافي اون روز ها رو اينطوري دارند در ميارن و صد البته قريب به 90 درصد مردم متوجه اين قضيه نمي شوند .
    اين در حالي است كه چند روزه سرويس اس ام اس اينگونه سيم كارت ها نيز قطع شده !!!
    پيشنهاد من براي شفاف سازي استفاده از اينترنت اينه كه :
    مبناي محاسبه رو زماني كنند ....مثل همين كارت هاي اينترنت كه الان هست نه كيلوبايتي .
    متاسفم که میگی gprs زیاد انداخته ... یکبار دیگه دقت کن ببین کل کیلو بایت رو درست حساب کردی ...

در مورد sms باید بگم که اولها خیلی خوب بود ولی از ماه رمضان به بعد با مشکل مواجه شده... فکر کنم یه کم صبر کنی مشکل sms حل بشه ... البته فقط فکر کنم ...

در مورد gprs نظر شما غیر کارشناسی است. شما از نحوه کارایی شبکه های تلفن همراه اطلاعی نداری و فکر میکنی اگه زمانی باشه بهتره ... اما خیلی خیلی خلاصه بگم که :

تو شبکه همراه اون چیزی که با ارزشه پهنای بانده ... شما وقتی صحبت می کنی پهنای باند مصرف می کنی ... بنابر این اگه به اینترنت وصل بشی و هیچ کاری نکنی اصلا پهنای باندی مصرف نمیشه و نباید پول بگیره ... اما اگه توی 5 دقیقه کلی اطلاعات رد و بدل کنی پهنای باند شبکه رو گرفتی پس باید به همان میزان پول بدی ... حالا بر عکس حساب کن شما با سیم کارت های ایرانسل دائما به اینترنت وصلی ... خوب اگه بخواد پول بندازه که خیلی زیاد میشه ... پس بهتره اون زمانی که اطلاعات رد و بدل میشه پول بگیره ...

محاسبه هزینه gprs بر حسب معیار زمانی از لحاظ فنی ایراد داره ... اگه با نحوه کارکردن شبکه های همراه آشنا بشی خودت هم همین رو می گی.

خیلی خیلی خلاصه و به زیان ساده گفتم امیدوارم متوجه شده باشی ...
    Last edited by M Like Mother; 15-10-2007 at 02:08.

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در واقع بعضی ها فکر می کنن گول تبلیغ رو خوردن در حالی که بیشتر خودشون دقت نکردن
    سلام.کاریه که شده.ولی خب تو نقشه نوشته(ایرانسل در این استان یا بخشی از ان پوشش دارد)

ولی باید مینوشت فقط در شهرها پوشش دارد!که باز اونم به طور کامل نداره.

ایرانسل خوبیش این دقایق رایگان هست.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

من تنظیمات gprs و mms ایرانسل رو از طریق sms دریافت کردم ولی هر چی سعی میکنم نه پیغام تصویری میفرسته و نه اینترنتش وصل میشه. کسی میدونه مشکل چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز نیومده میخوایی بری ؟!

Mms که چند ماهی هست که قطعه ... شاید تا وصل شدنش چند ماه دیگه هم طول بکشه ... چرا؟ تاپیک رو جستجو کنی متوجه میشی ...

اما اینترنت وصله ... اگه پنجشنبه و جمعه امتحان کردی خوب شبکه خیلی شلوغه و سخت وصل میشه ... اما روزهای دیگه نباید مشکلی داشته باشی ...

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به همه ي دوستان
    تازه ميفهمم كه ايرانسل چه قدر دروغ گو و بي انصافه! ميگي نه گوش كون!
    من ديروز طرح تشويقي قرمز رو فعال كردم و 2500 تومان از اعتبارم كم شد . گفتم خوبه ديگه تا 1 ماه sms مجاني ولي..
    الان وقتي مسيج ميفرستم باز پول كم ميكنه در واقع هم 2500 تومان دادم هم اينكه باز اس ام اس پول كم ميكنه!!! آخه اين انصافه؟
    شما بگيد باي چي كار كنم؟
    Last edited by mehr film; 15-10-2007 at 14:23.

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

با سلام به همه ي دوستان
    تازه ميفهمم كه ايرانسل چه قدر دروغ گو و بي انصافه! ميگي نه گوش كون!
    من ديروز طرح تشويقي قرمز رو فعال كردم و 2500 تومان از اعتبارم كم شد . گفتم خوبه ديگه تا 1 ماه sms مجاني ولي..
    الان وقتي مسيج ميفرستم باز پول كم ميكنه در واقع هم 2500 تومان دادم هم اينكه باز اس ام اس پول كم ميكنه!!! آخه اين انصافه؟
    شما بگيد باي چي كار كنم؟
    مسیج داخل خود ایرانسل مجانیه ها ! برای دیگر شبکه ها هم نیم بها .

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعدادی از پست ها ویرایش شدند.

دوستان لطف کنند کمی رعایت کنند.

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

مسئولين ايرانسل اگه حضور دارند جواب بدهند :
    " در حالي كه ايرانسل اعلام كرده كه هزينه سيستم GPRS در DATA SIM هاش به نصف كاهش پيدا كرده يعني 5 ريال در هر كيلو بايت "
    ولي بنده با نرم افزاري مطمئن تست كردم هر كيلو بايت رو 9.25 ريال محاسبه ميكنند !!!!!
    هرچند كه سرويس هاي رايگان آخر هفته اين شركت جاي تقدير و تشكر داره ولي اين عمل آنها اين ذهنيت رو داره بوجود مياره كه تلافي اون روز ها رو اينطوري دارند در ميارن و صد البته قريب به 90 درصد مردم متوجه اين قضيه نمي شوند .
    اين در حالي است كه چند روزه سرويس اس ام اس اينگونه سيم كارت ها نيز قطع شده !!!
    پيشنهاد من براي شفاف سازي استفاده از اينترنت اينه كه :
    مبناي محاسبه رو زماني كنند ....مثل همين كارت هاي اينترنت كه الان هست نه كيلوبايتي .
    تازه کجاشو دیدی من کسی را می شناسم که با پیام رسان مکالمه کرده تازه فرداش اعتبارش برگشته سر جاش

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعدادی از پست ها ویرایش شدند.

دوستان لطف کنند کمی رعایت کنند.

سلام.یک روی سخن شما با منه!

ببینید اگه اسم این تاپیک طرفداران ایرانسل بود که هیچی.اما حالا که هست بحث در مورد ایرانسل خوبه که به نظرات هم

احترام بزاریم و منطقی بحث کنیم تا به نتیجه برسیم.این حرف ها که ایرانسل فقط خوبه یا فقط بده حرف های بچه گونه

هست و فقط باعث جدال میشه.

من اومدم گفتم ایرانسل بده؟؟؟؟همه میدونن تجهیزات ایرانسل جدیدتره و بخش خصوصی بهتر از بخش دولتی عمل میکنه.

اما من گفتم تو شهرستان و جاده های اطرافش خوب انتن نمیده و چقدر خوب میشه اگه ایرانسل این مطالب رو عنوان کنه.

حالا بیخیال.به بحثتون ادامه بدید

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

آیا خرید ایرانسل عاقلانس؟
    لطفا کمک کنید میخام دائمی بخرم ایرانسل یا معمولی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •