منم k850 رو پیشنهاد میدم هم جدیدتره و هم امکاناتی که می خوای داره خوشگلم که هست
منم k850 رو پیشنهاد میدم هم جدیدتره و هم امکاناتی که می خوای داره خوشگلم که هست
چیزی که همه خصوصیت ها رو در حد بالا داره
ان 73 هست
ولي من برام باند گوشي-دوربين-lcd 16mil مهم هست كه هيچ كدوم رو k850 نداره جز دوربين نسبتا خوب.اسپيكرش هم از 1600 نوكيا صداش كمتره .
آره همون ن73 بگير
يا 5700
چون فك نكنم پولتم به ك850 برسه
عاقلانه تر هم هست
ك850 واسه افراد حرفه اي هست كه ميخان با گوشي عكس بگيرن نه صداي گوشيو به رخ هم بكشن
البته اين چيني ها هم خوبه ها !!!
k850 ايرادش اينكه ميگن دربينش از n95 خيلي پايينتره
Last edited by pouria2002; 15-10-2007 at 15:05.
اولين اينكه ملاك قيمت من نهايت تا 800 هزار تومان هست واسه اينكه ميگم n95 بهتره.
بعد من اصلا دونبال صداي زياد و به رخ كشيدنش نيستم شما افكارت منفي هست چون شما از اون دسته از آدمهاي تعصبي اريكسوني هستي . من چون كارم طوري هست كه نياز به باندي دارم كه حداقل صداش به w800se برسه .
داداش دوربين ك850 توي همه ي ريويوو ها از لحاظ عكسبرداري برنده شدهk850 ايرادش اينكه ميگن دربينش از n95 خيلي پايينتره
البته ن95 ال سي دي خيلي بهتري از ك850 داره (هم بزرگتر و هم 16 مليونه)
صداش هم كه از ك850 توي اسپيكر بهتره (البته بلنديش رو ميگم) كيفيتش رو نميدونم همچنين توي ايرفون
فيلمبرداري ن95 هم كه خداست
سيمبين هم داره
واي فاي هم داره
كلآ ن95 از ك850 كامل تره
ولي خاب اگه دوربين خيلي خيلي خيلي برات مهمه بايد ك850 رو انتخاب كني
800 هزار !؟!؟!؟!اولين اينكه ملاك قيمت من نهايت تا 800 هزار تومان هست واسه اينكه ميگم n95 بهتره.
بعد من اصلا دونبال صداي زياد و به رخ كشيدنش نيستم شما افكارت منفي هست چون شما از اون دسته از آدمهاي تعصبي اريكسوني هستي . من چون كارم طوري هست كه نياز به باندي دارم كه حداقل صداش به w800se برسه .
خاب پس ميتوني انتخاب هاي خوبي داشته باشي
پس ن80 و ن91 و ن73 و ... رو بريز دور چون با 800 هزار راحت ميتوني يه ن95 با يه پ990 داشته باشي
پس ن95 خوبه
البته پي 1 هم خيلي عاليه
همچنين دبليو 960 كه نيومده و ايشالله مياد (8 گيگ مموري و دوربين 3 و صفحه لمسي و صداي توپ و سيمبين و ...)
بازم انتخاب با خودته
اگه از دست پستم هم ناراحت شدي عذر ميخام
داداش من تعصب ندارم . اگه گوشي خوبي باشه و ازش خوشم بياد و واقعآ بصرفه پيشنهادش ميدم
توي اين مدلهايي كه گفتي ك850 بهتره
ولي خاب اگه بحث ن95 رو پيش بياري به طور كل ن95 خيلي سرتر از ك850 هست (بالا توضيح دادم)
ولي من 2 تا پيشنهاد دادم كه اونا هم دبليو 960 و پي 1 بودن
بازم ازت عذر ميخام
بهراد راست میگه تو شما که میخوای 800 تومن بدی میتونی P1 یا W960 بگیری.در ضمن P1 صداش از W810 بیشتره.
بازم اگه خیلی برات دوربین مهمه دوربین K850 حرفه ای تر میگیره یعنی جزییات رو بیشتر میگیره.
از کجا معلوم صداشو که ما هنوز گوش ندادیم ییهو دیدی سونیو جو گرفت صداشو بلند کرد.
البته توي ريويوو هاي جديد جي اس ام آرنا بلندي صدا هم بررسي ميشه
يه واحد اندازه گيري خاصي داره كه من نميدونم چجوريه
كسي انگليسيش خوبه بره بخونه :
به ما هم توضيح بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)