پاسخ کلیه مسابقات اینترنتی و تلویزیون و روزنامه و .... هر روز در سایت ژوپیتر فارسی
پاسخ کلیه مسابقات اینترنتی و تلویزیون و روزنامه و .... هر روز در سایت ژوپیتر فارسی
از اظهار لطف شما دوستان متشکرم
متالیک عزیز:
اول اینکه اگه می شه توضیح بدین سطح دسترسی رو چه جوری تغییر بدم؟؟
دوم هم اینکه وقتی می خوام برنامه رو نصب کنم یه صفحه می یاد که توش کلی خطا گرفته. چرا؟
مثلا این خطا ها:
توجه!
شما ظاهرا اسکریپت را هنوز نصب نکرده اید.
لطفا همین حالا نصب کنید.
توجه!
فایل install.php شما وجود ندارد.
لطفا آن را بیابید و جایگزین فرمائید.
'; exit; } } if(file_exists('install.php')) { echo '
توجه!
فایل install.php شما هنوز وجود دارد.
لطفا آن را یافته و حذف نمائید.
'; exit; } //----------------------------------------------------------------- // WAMIS functions check //----------------------------------------------------------------- if(!file_exists('includes/functions_db.php')) { ?>
توجه!
فایل functions_db.php در داخل پوشه ی /includes وجود ندارد.
لطفا آن را یافته و جایگزین فرمائید.
خطای اساسی!
سلام
شما روی نام کاربری کلیک کنید، یک صفحه می آد که پروفالش نوشته شده، در قسمت پایین سطح دسترسی کاربر رو به راحتی می تونید تغییر بدید.
شما مطمئن هستید که همه ی فایل ها رو آپلود کردید؟ سطح دسترسی فایل ها رو تنظیم کردید؟
سلام. متالیک جان.
به جز تاپیک و معرفی قشنگت بیشتر از اون امضای پایینت که شعر قمیشیه حال کردم.
اگه میدونستم از قمیشیون هستی زودتر تاپیکت رو باز می کردم.
متاليك جان
تازه مي خوام نصب كنم
كجا نوشته نام كاربري؟؟؟؟؟؟
من فايل ها رو آپلود كردم و روي install.php كليك كردم
اينا كه نوشتم اومد.
چه كنم؟؟؟
سلام دوست عزیز!
از اظهار لطف شما تشکر می کنم.
بببینید دوست عزیز راهنمای نصب رو من توی سایت کامل نوشتم همچنین راهنمای نصب به همراه پک وجود داره اول راهنمای نصب رو بخونید و طبق اون عمل کنید.
بعد از این که فایل ها رو به طور کامل آپلود کردید، باید سطح دسترسی فایل ها را تنظیم کنید.
روی فایل های مورد نظر که توی راهنما اومده کلیک کنید بعدش گزینه ی File Permissions رو انتخاب کنید و کد 3 رقمی مربوطه رو ایجاد کنید. و اون رو ذخیره کنید.
در ضمت روی install.php نباید کلیک کنید! بلکه باید اون رو باز کنید. مثلا اگر سایت شماهستش، بعد از این که کارهای بالا رو انجام دادید توی مروگر خودتون می زنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قابلیت های جدید زیر به ژوپیتر فارسی اضافه شد:
پنج فابل دانلودی آخر بصورت بلوک
آمار مقالات سایت
تماس با ما
آموزش ساخت صفحات اضافی
بلوک کاربران آنلاین
مد اخبار نسخه 2
مود معرفی به دوستان
مود قالب
گالری عکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)