سهیل جان ممنون ولی عکس هارو که گذاشته نصف نوشته هات معلوم نیست لطف کن نو شته هاتو جدا بزار ممنون میشم
سهیل جان ممنون ولی عکس هارو که گذاشته نصف نوشته هات معلوم نیست لطف کن نو شته هاتو جدا بزار ممنون میشم
فکر میکنم سورن دیگه از مد افتاده باشه !.
Last edited by Nomber1; 14-10-2007 at 09:52.
این هم به درخواست رام عزیز .
راستی داداشی یه سوال: دوربینی که باهاش این عکسا رو گرفتی چه مدلی بوده؟؟
قدمت روی چشم.
تو بیا ما یه مدتی خدمت باشیم حال کنیم. بیا تا بریم دریفت یادمون بدی . بیا تا با هم گل بر افشانیم
با این ماشین جدید که مبارک باشه تا حالا دریفت کشیدی؟؟؟ دونات چطور؟؟؟
اگه آره تعریف کن بینم چطور بود؟؟؟ اگه هم حال تایپیدن نداری خیالی نیست یه تلفن بهت میزنم( البته یه بار زدم ولی بوق آزاد میزد و خبری نبود)
Last edited by Farshadd; 14-10-2007 at 12:40. دليل: یه سوال دیگه هم یادم اومد به همین دلیل پست رو ویرایش میکنم.
فرشاد جان . دوربین سامسونگ بوده ! 2 مگا÷یکسل از این قدیمی ها . نمیدونم چرا صدا نداشت .
راستی اون 916 تو بودی پس ؟
والا تنها کار بدی که کردم پاور اسلاید زدن در سر پیچ ها بود و گاز دادن بیش از حد ! تازه Esp رو هم خاموش کرده بودم که بشه Over Steer ایجاد کرد .
سلام.
به به اقا سهیل!مبارکه!!!ان شاا... باهاش جاهای خوب بری!
ببین ادم بخواد از ملت کمیسیون بگیره سر خودش میاد!!!!حالا هم کمیسیون خودم رو میخوام با همون درصدی که
خودت میدونی!!!ریاضیم خوب نیست خودت حساب کن ببین چقدر میشه بریز به حساب!فقط سریعتر چون عجله دارم!
(راستی ازین به بعد خواستی کلیپ بگیری میتونی ماشین رو ببری رو بالانس و 260 رو تا اخر پر کنی!!!)
چه جالب ! روش فکر نکرده بودم!
راستی فرشاد . هر چی میخوام جواب اس ام است رو بدم نمیفرسته . میخواستم بگم ما چاکریم که اینجا گفتم .!
سهیل جان ممنون حال کردیم دمت گرم صفا دادی به همه
راستی توی حالت معمولی خوراکش این کوچولی چقدره ؟؟؟؟
تو جاده و در دورد idel حدود 9.5 در 100 تا . اما در شهر باید 11 تا بخوره .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)