تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 356 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

سهیل جان ممنون ولی عکس هارو که گذاشته نصف نوشته هات معلوم نیست لطف کن نو شته هاتو جدا بزار ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

سهیل جان ممنون ولی عکس هارو که گذاشته نصف نوشته هات معلوم نیست لطف کن نو شته هاتو جدا بزار ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

معرفی مدل های جدید سمند> شركت ایران خودرو قصد دارد در سال 2007 جدیدترین مدل سمند با كد P2 كه مدل كاملا تغییر یافته این خودرو است را در نمایشگاه فرانكفورت به نمایش بگذارد و پس از آن تولید این خودرو آغاز می‌شود.
    به گزارش ایسنا، شركت ایران خودرو قصد دارد پس از شش سال از طراحی نخستین مدل سمند، نسل دوم این خودرو را با طراحی كاملا جدید و با تغیراتی در پلات فورم وارد بازار كند. البته این شركت طرح بلند پروازانه‌ای در طراحی پلات فورمی موسوم به ملی دارد كه درباره بهره‌گیری مدل سمند P2 از آن هنوز جای تردید بسیاری وجود دارد.
    طراحی مدل سمند P2 بسیار شبیه به خودروهای شركت آئودی است. البته طراحان مركز تحقیقات ایران خودرو عقیده دارند كه روح طراحی سمند در این خودرو حفظ شده است. جلو پنجره این خودرو كاملا شبیه آئودی بوده و از نظر طراحی بدنه نیز خودرویی بین بی.ام.و سری 3 و آئودی A4 مد نظر طراحان این خودرو بوده است.
    مدل سازی سمند P2 به پایان رسیده است و ایران خودرو قصد دارد در سال 2007 به همراه این مدل كه مدل اصلی سمند است، مدل‌های سورن، كوپه و پردیس را هم تولید كند. مدل‌های جدید آینده سمند مجهز به كلاچ الكترونیكی خواهد بود كه از مدل‌های بی.ام.و اقتباس شده است. در این سیستم پدال كلاچ حذف شده و راننده بدون گرفتن كلاچ، تعویض دنده را انجام می‌دهد. این خودرو در ترافیك‌های روان تهران كارایی دارد.
    در این خودرو تمامی اجزا مانند شكل بدنه، طراحی داخلی، قوای محركه و سیستم تعلیق تغییر خواهد كرد. بدنه این خودرو با الهام‌گیری از خودروهای شركت مزدا، فولكس و آئودی طراحی شده است. در این مدل جدید، كیسه هوا و سیستم‌های صوتی و تصویری مدرن به همراه طراحی جدید كنسول و تزئینات داخلی ارایه می‌شود.
    همچنین برای این خودرو از چند موتور استفاده خواهد شد كه از آن جمله می‌توان به موتور ملی كه با مركز طراحی آلمان به صورت مشترك طراحی شده و موتور نسل جدید Tu5 با حجم 1600 سی‌سی اشاره كرد. استاندارد آلایندگی این خودرو نیز یورو4 هدف‌گذاری شده است. ضمن این كه اندازه سمند P2 نیز از طول حدود 10 تا 12 سانتی‌متر كشیده‌تر شده است تا بتواند با خودروهای وارداتی كلاس C و D در بازار ایران با قیمتی بین 12 تا 15 میلیون تومان رقابت كند.
    به گزارش ایسنا، شركت ایران خودرو در طراحی سیستم تعلیق ضعیف است و به همین دلیل این شركت برای رفع این مشكل سعی كرده‌ است از طراحی در كنار تیم‌های مشاوره‌ای آلمانی استفاده كند.
    مركز تحقیقات ایران خودرو به همراه مراكز تحقیقاتی در اروپا به‌ویژه در آلمان و ایتالیا و فرانسه درحال تكمیل طراحی مدل جدید سمند است كه از سه خودرو بی.ام.و، آئودی و مزدا اقتباس شده است.
    این خودرو جدید كه هم‌اكنون در مراحل نهایی طراحی اولیه قرار دارد، در بسیاری از قطعات و مجموعه‌های خودرویی بر اساس خودروهای بی.ام.و هدف‌گذاری شده است و سعی شده كه با این هدف‌گذاری‌ها حداكثر استانداردهای اروپایی رعایت شود. طراحی تزئینات داخلی این خودرو نیز با ایده گرفتن از طراحی‌های آئودی در حال تكمیل شدن است.
    قسمت جلو و عقب سمند جدید نیز بسیار شبیه به آئودی طراحی شده، اما سعی شده هویت سمند در آن حفظ شود و یك طراحی جدید نیز داشته باشد.
    به گزارش ایسنا؛ به دلیل رقابتی شدن بازار در سال 86 امكان رقابت سمند معمولی در آن سال در بازار ایران با خودروهای هم‌كلاس با توجه به بالارفتن خواست مشتری بسیار كمرنگ شده و به همین دلیل ایران خودرو سعی دارد برای از دست ندادن كلاس سمند با جایگزین كردن سمند P2 همچنان این بازار را حفظ كند.
    این شركت برای كلاس A كه كوچك‌ترین كلاس خودرویی است، تولید خودرو چینی با موازنه پلات‌فورم آن با سمند را در دستور كار دارد. در كلاس B كه جایگزین پیكان است این شركت قصد عرضه ال-90 را داشته و در كلاس C نیز به عرضه مدل پژو آریان خواهد پرداخت. در كلاس D پیش‌بینی می‌شود كه در سال 86 در صورت ثابت بودن معیارهای اقتصادی، خودرو سمند P2 با قیمت بین 12 تا 13 میلیون تومان عرضه شود.
    از خصوصیات اصلی این سمند جدید می‌توان به تغییر شكل چراغ‌های جلو، عقب و انتقال چراغ‌های راهنما به آینه‌های جانبی اشاره كرد. تجهیز به كنترل سرعت اتوماتیك از روی فرمان و تغییر قطر رینگ كه به اسپرت كردن خودرو كمك می‌كند نیز از دیگر خصوصیات این محصول جدید خواهد بود.
    موتور نصب شده بر روی این خودرو موتور ملی در سه نسل 1.7 لیتری، 1.7لیتری با توربو شارژ و 1.4 لیتری است. همچنین موتور Tu5 پژو از دیگر موتورهای استفاده شده در این خودرو خواهد بود.
    حجم این موتورها از 1.4 تا 1.7 متغیر است و قدرت آن نیز 90 تا 150 اسب بخار متغیر خواهد بود. در این خودرو از سیستم‌های الهام گرفته از بی.ام.و از جمله چهار چرخ متحرك هوشمند به همراه تنظیم ارتفاع خودرو از زمین و سیستم فنربندی بادی اتوماتیك هوشمند استفاده خواهد شد. وزن این خودرو نیز 1100 كیلوگرم است.
    سمند جدید در صورت موفقیت‌آمیز بودن پروژه، یك خودرو با قابلیت‌های مختلف خواهد بود كه امكان صادرات آن در بازارهایی كه سمند هم‌اكنون حضورش در آنها شروع كرده است را تقویت می‌ كند. بازارهای تعیین شده برای این محصول كه عرضه محصول در آن دیده شده ونزوئلا، كوبا، آفریقا، آسیای میانه، عراق، افغانستان، لبنان، سوریه، آذربایجان، شمال

فکر میکنم سورن دیگه از مد افتاده باشه !.
    Last edited by Nomber1; 14-10-2007 at 09:52.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این هم به درخواست رام عزیز .

سلام بر همه رفقا .

اق ما هم همين 5شنبه كه گذشت يه سوناتا 3.3 گرفتيم . البته مال ما از اين وارداتي ها بوده . كه كمپاني وارد نكرده .

فقط ميتونم بگم فوق العادست. من تجربه رانندگي با هم سطح هاي اين ماشين غول پيكر رو داشتم . ماشين هايي مثل ماكسيما كه حريف قابل توجهي در زمينه حجم موتور و پيشرانه ي بالا در مقايسه با اين ماشين ساخت هيوندا هميشه تلقي ميشه . زانتيا كه همه از هندلينگ بسيار بالاش مثال ميزنند و خيلي ماشين هاي بزرگ ديكه .

اما مزايا و معايب سوناتا 3.3 از ديد من :

از مزايا شروع ميكنم :
    گيربكس بسيار خوبي داره . من با اتومات هاي متنوعي رانندكگي كردم . البته مدل بالا ترينشون مدل 2005 بوده . اما اين سوناتا از ديد من يه چيز ديگه بود .

موتورش شتاب اوليه و ثانويه خوبي داره . من تا 210 كيلومتر رو باهاش يك تخت رفتم يعني از حدود 100 كيلومتر سرعت يكتخت رفتم تا 210 و ماشين اصلا به اون شكل افت شتاب رو در سرعت هاي بالا حس نميكرد ....

هندلينگ فوقالعاده : پيچ هايي كه با 405 خودم با سرعت 100 ميزدم و ماشين يه حالت اسلايد كوچيك بهش دست ميداد رو اين بدن كوچكترين تغييري در كابين با همون سرعت ميپيچيد . و اين برام خيلي جالب بود .

فرمان هيدروليكش خيلي نظرم رو جلب كرد . در حالت ايستايي فوقالعاده نرم بود . اما به تناسب سرعت فرمان پذيري سخت تر ميشد . من با مگان رانندگي كردم . فرمان خيلي نرمي داره وشايد هيدروليك ترين فرمان رو داشته باشه اما در حركت هم باز هم اون نرمي رو داره اما يه مقدار كمتر . كه اين خودش از معايب حساب ميشه ... به نظر من تو سرعت هاي بالا نرمي فرمان بايد كمتر بشه كه كنترل ماشين و پايداريش در جاده بيشتر باشه .
    كه ار اين حيث سوناتا مورد قبول بود .
    در مورد امكانات رفاهيش چيزي نميگم . چون همه هم سطح هاي اين ماشين از لحاظ قيمت همه اپشن هاي رفاهييه خوبي دارند .

اما معايب :

بزرگترين عيبي كه از اين ماشين ميگيرم عدم توانايي كامل راننده در هنگام حركت به سمت عقب ماشين هستش .
    اونقدر كهصندلي هاي غول پيكري داره9 و صندوق عقب بسيار بلند ديد بسيار كمي راننده داره نسبت به عقب خودرو / فكر كنم برا همون سنسور عقب گذاشتن !!!

و اينكه حتي با غير فعال كردن esp باز هم ايجاد over steer به سختي امكان پذيره !
    آقا خودم رو كشتم سر بدم ته ماشين رو نميشد !

و در آخر اينكه در حالت مسابقه اي دنده ماشين خيلي خيلي مصرف سوختش ميره بالا .... حالا شايد طبيعي باشه چون من هم همش دنده ها رو تا تهش پر ميكنم ولي خيلي بنزين ميخوره ...(بابا نزن :???: ميدونم 6 تا سيلندر و 24 تا بچه !!! بايد شكمشون سير شه ديگه )

---------------------------

:???: يك سوتي بزرگ :???:

نزديك بود ماشين بابام رو به .اك بدم ! تو يك سرازيري در بلوار نهارخوران گرگان نزديك يك سرعت گير كه ميخواستم سرعت رو كم كنم پاي چپم به هواي گرفتن كلاج با تمام قدرت رفت پايين ....
    از اونجايي كه پدال ترمز در اتومات ها خيلي بزرگ هست از شانس بد من با تمام قدرت كوبوندم رو ترمز .... و .... ماشين به فاصله 2 متر از لحظه كوبيدن رو ترمز واستاد و ماشين هاي پشت سرم همه :lol: :lol: و كشيدن چپ و راست !!!!! خدايي اگه ميزدن بايد ماشين باباه رو ميزاشتم و از اين شهر ميرفتم !!! ميومدم پيش متين !!! چون هر چي ميكشم از دست اونه !

يك درگ با كمري 2007 :

يكي از دوستانم كمري 2007 خرده بود 1 ماه پيش . 42.5 براش آب خورد . من هم كه 39.5 خريديم ماشين رو كه 5000 تا كاركرده بود . اقا بعد از كلي راي زني و اميد به رفيقم كه هي بيا بندازيم و فلان و بيسار ... اومد !!! فكر ميكنم وقتي به سرعت 130 رسيدم يك 60 تا 100 متري عقب تر از من بود !! كلي حال كردم يك ماشين 4 سيلندر رو گرفتم ! :-(

--------------------------

و اما عكس و كليپ :

من كه گوشيم از اين درپيتي هاست ! ! با پسر عمه جان شب رفتيم بيرون اون به يه دوربين 2 مگاپيكسلي چند تا عكس و فيلم گرفت .

عكس ها كه واضحه . اما فيلم : از اونجايي كه شب بوده خيلي واضح نيست .الان كه اپلود كردم ميبينم كه فقط يكي از كليپ ها قابل رويت در tinypic هست .و مربوط ميشه به جايي كه از سرعت 20 يك دفعه ميندازم دنده 1 و ميرم !!!! تا 140 تا ميرم كه يك مانع بيشعور مياد جلو ماشين كار رو خراب ميكنه !!!

--------------

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

چاکریم داش فرهاد

شیرینی که قابل تو رو نداره .

بالاخره گفتم خیلی وقته گزارش نزاشتم برا بچه ها.

ایشالا اگه اومدم سمت لرستان میام که یک کم بریم دریفت کشی .
    راستی داداشی یه سوال: دوربینی که باهاش این عکسا رو گرفتی چه مدلی بوده؟؟

قدمت روی چشم.
    تو بیا ما یه مدتی خدمت باشیم حال کنیم. بیا تا بریم دریفت یادمون بدی . بیا تا با هم گل بر افشانیم

با این ماشین جدید که مبارک باشه تا حالا دریفت کشیدی؟؟؟ دونات چطور؟؟؟

اگه آره تعریف کن بینم چطور بود؟؟؟ اگه هم حال تایپیدن نداری خیالی نیست یه تلفن بهت میزنم( البته یه بار زدم ولی بوق آزاد میزد و خبری نبود)
    Last edited by Farshadd; 14-10-2007 at 12:40. دليل: یه سوال دیگه هم یادم اومد به همین دلیل پست رو ویرایش میکنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فرشاد جان . دوربین سامسونگ بوده ! 2 مگا÷یکسل از این قدیمی ها . نمیدونم چرا صدا نداشت .

راستی اون 916 تو بودی پس ؟

والا تنها کار بدی که کردم پاور اسلاید زدن در سر پیچ ها بود و گاز دادن بیش از حد ! تازه Esp رو هم خاموش کرده بودم که بشه Over Steer ایجاد کرد .

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

به به اقا سهیل!مبارکه!!!ان شاا... باهاش جاهای خوب بری!

ببین ادم بخواد از ملت کمیسیون بگیره سر خودش میاد!!!!حالا هم کمیسیون خودم رو میخوام با همون درصدی که

خودت میدونی!!!ریاضیم خوب نیست خودت حساب کن ببین چقدر میشه بریز به حساب!فقط سریعتر چون عجله دارم!

(راستی ازین به بعد خواستی کلیپ بگیری میتونی ماشین رو ببری رو بالانس و 260 رو تا اخر پر کنی!!!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

(راستی ازین به بعد خواستی کلیپ بگیری میتونی ماشین رو ببری رو بالانس و 260 رو تا اخر پر کنی!!!)
    چه جالب ! روش فکر نکرده بودم!

راستی فرشاد . هر چی میخوام جواب اس ام است رو بدم نمیفرسته . میخواستم بگم ما چاکریم که اینجا گفتم .!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

سهیل جان ممنون حال کردیم دمت گرم صفا دادی به همه
    راستی توی حالت معمولی خوراکش این کوچولی چقدره ؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تو جاده و در دورد idel حدود 9.5 در 100 تا . اما در شهر باید 11 تا بخوره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •