تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 197 اولاول ... 49899596979899100101102103109149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    یه جوری پدرام نوشته بود کم آوردم گفتم حالا شما چی نوشتی اولش ترسیدم با خودم گفتم گافی،سوتی چیزی ازم رو کرده ... ولی حالا که خوندمش خیالم راحت شد

تاپیک رو دیدم و یادم هم اومد. اگر الانم کسی همچین تاپیکی بزنه بازم میبندمش ! پیغامتون هم یادمه اون زمان سرم شلوغ بود یادم رفت جواب بدم و از این بابت شرمندم. دلیلی نداشت تاپیک مشابه نشون بدم تو خوده تاپیک جواب رو داده بودم :
    bkm جان عزیز تاپیک با این نام زیاده پس قفل میشه.
    اگر خواستید تاپیکی با این مشخصه بزنید حداقل سعی کنید نظرسنجی کامل و جامعی درست کنین .
    نظر سنجی شما ناقص بود. خیلی بازیهای معروف و بزرگ دیگه رو نزده بودید؟! MGS, SPC, MARIO, Doom,و خیلی بازیهای بزرگ و مشهور دیگه ! خب حالا خودت بگو نباید میبستمش ؟
    انجمن بازی به حد کافی شلوغ هست و ما باید همیشه سعی کنیم فضارو برای تاپیک های بهتر و پر محتواتر آماده نگه داریم. تاپیک ها سطحی جایی در انجمن تخصصی بازی ندارن !

راجع به دلخوری هم فقط میتونم بگم شرمندم. خودم هم زمانیکه یه کاربر معمولی بودم(حتی قبل از فعالی) خیلی از تاپیکهام بسته شدن . ناراحت میشدم ولی زانوی غم بغل نمیگرفتم ! سعی میکردم سطح کیفی تاپیک هام رو بالاتر ببرم تا پیشرفت کنم. منم انتظار داشتم تاپیک بعدی شما بهتر باشه ولی دیگه تاپیکی ندیدم ؟! مثلا این یه نمونه تاپیک نظرسنجی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودت یه نگاهی بنداز و مقایسه کن،زمانی هم ایجادش کردم که هنوز همکار نشده بود.

در ضمن چرا این همه مدت حرفت رو نزده بودی . ما تو انجمن بازی یه تاپیک واسه اینجور مسائل داریم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب همونجا مطرح میکردی مثل خیلی از کاربرای دیگه.
    در کل خیلی متشکرم که حرفت رو رودرو گفتی تا منم بتونم در یک فضای سالم پاسخت رو بدم تا انشاا.. دیگه کدورتی هم باقی نمومنه .

عليك سلام

ولي من كه بيخيال نميشم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1-شما فرمودين تاپيك با اين نام زياده ولي مثال هايي كه زدين اصلا نامش زمين تا زير زمين متفاوته نام تاپيك من ماندگارترين بازي كامپيوتري بود

2-تازه اگر بيخيال اسمشون بشيم مفهوم اين كجا و آن كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من ميگم ماندگارترين بازي يعني بازيهاي قديمي و معروف نه شخصيت بازيهاي ماندگار
    ممكنه من بازي مكس پين رو دوست بدارم اما شخصيتش رو نه .............
    يا برعكس حالم از سبك و موضوع مكس پين بهم ميخوره اما شخصيتش رو عجيب دوست دارم
    باز دوباره ميگم منظور من بازيهاي قديمي و ماندگاره اون سيستم هاي عتيقه و عهد دوغ نه شخصيت مثلا Assassin's Creed

3-مثال هايي كه براي بازيها زديد !!!ماريو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا ماريو رو بايد تو ليست ماندگارها بزنيم؟؟؟؟ از شما بعيده ماريو خاصه ي ميكرو بوده و هست اگر هم كسي بازي ميكرده و ميكنه بخاطر خاطرات و يادآوري ميكروست نه جذابيت بازي در پي سي .مثل اينكه در ليست بهترين بازيها crazy frog رو قرار بديم

5-شما اين تاپيكو دوست نداشتي نبايد سليقتونو تحميل ميكردين.مديريت يعني همين در نظر گرفتن سلايق....توي 5 تا فروم اين تاپيكو زدم جز پر بازديد ترين تاپيك هاي بازيهاشون شد

6-انتظارتون در مورد تاپيك هاي بهتر هم بجا بوده اما خوب شرايط طوري نبود كه دوباره تاپيك بزنم وقفل بشه ....
    از من هم دلخوري نبوده بخدا همش شوخي و طنزه.وگرنه من تعداد تاپيك هاي ترش رفتم دو رقميه و ملالي نيست

باز هم ممنون
    Last edited by BKM_MAHDI; 14-10-2007 at 13:08.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

عليك سلام

ولي من كه بيخيال نميشم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1-شما فرمودين تاپيك با اين نام زياده ولي مثال هايي كه زدين اصلا نامش زمين تا زير زمين متفاوته نام تاپيك من ماندگارترين بازي كامپيوتري بود

2-تازه اگر بيخيال اسمشون بشيم مفهوم اين كجا و آن كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من ميگم ماندگارترين بازي يعني بازيهاي قديمي و معروف نه شخصيت بازيهاي ماندگار
    ممكنه من بازي مكس پين رو دوست بدارم اما شخصيتش رو نه .............
    يا برعكس حالم از سبك و موضوع مكس پين بهم ميخوره اما شخصيتش رو عجيب دوست دارم
    باز دوباره ميگم منظور من بازيهاي قديمي و ماندگاره اون سيستم هاي عتيقه و عهد دوغ نه شخصيت مثلا Assassin's Creed

3-مثال هايي كه براي بازيها زديد !!!ماريو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا ماريو رو بايد تو ليست ماندگارها بزنيم؟؟؟؟ از شما بعيده ماريو خاصه ي ميكرو بوده و هست اگر هم كسي بازي ميكرده و ميكنه بخاطر خاطرات و يادآوري ميكروست نه جذابيت بازي در پي سي .مثل اينكه در ليست بهترين بازيها crazy frog رو قرار بديم

5-شما اين تاپيكو دوست نداشتي نبايد سليقتونو تحميل ميكردين.مديريت يعني همين در نظر گرفتن سلايق....توي 5 تا فروم اين تاپيكو زدم جز پر بازديد ترين تاپيك هاي بازيهاشون شد

6-انتظارتون در مورد تاپيك هاي بهتر هم بجا بوده اما خوب شرايط طوري نبود كه دوباره تاپيك بزنم وقفل بشه ....
    از من هم دلخوري نبوده بخدا همش شوخي و طنزه.وگرنه من تعداد تاپيك هاي ترش رفتم دو رقميه و ملالي نيست

باز هم ممنون
    این یه مثال بود برای تاپیک ها نظر سنجی. خیلی تاپیک مثل ماله شما زده شده که الان ترش هستن! هنوز تاپیکی با محتوا در این خصوص ایجاد نشده. تاپیک شما هم چون چیز جدیدی نداشت بسته شد همین...

فروم های دیگه رو با اینجا مقایسه نکن چون اگر قابل مقایسه بودن من الان اینجا نبودم !

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این یه مثال بود برای تاپیک ها نظر سنجی. خیلی تاپیک مثل ماله شما زده شده که الان ترش هستن! هنوز تاپیکی با محتوا در این خصوص وجود نداره. تاپیک شما هم چون چیز جدیدی نداشت بسته شد همین...

فروم های دیگه رو با اینجا مقایسه نکن چون اگر قابل مقایسه بودن من الان اینجا نبودم !
    بيخيال بحث ميشم چون وقتتون تموم شده انشا كه تاپيك هاي پرمحتوا زياد باشه.............

راستي يه پيشنهاد ميدم براي تاپيك هايي مثل درخواست تاپيك كدهاي تقلب و ترينر براي اينكه پرمحتواتر بشه :

شما يك زحمت بكش يك چندتا لينك از سايت هاي مرجع كدهاي تقلب و ترينر رو تهيه كنيد تا دوستان بدون اينكه درخواست كنند وبعد منتظر جواب بمانند خودشون به سادگي يك كليك پيدا كنند چون اين با اون حرفي كه گفتيد صدق ميكنه و انجمن شلوغ نميشه .

اينم حرف مرتبط شما :

انجمن بازی به حد کافی شلوغ هست و ما باید همیشه سعی کنیم فضارو برای تاپیک های بهتر و پر محتواتر آماده نگه داریم. تاپیک های سطحی جایی در انجمن تخصصی بازی ندارن !

------------------------------

فروم ها فرق دارن نه كاربران :
    مثلا من كه تو هردوش هستم ممكنه از اين تاپيك در پي سي خوشم نبياد اما در فروم ديگه خوشم بياد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برم خونمون تا از اين تاپيك ننداختنم بيرون

با تشكر سازمان حمايت از بازي هايpc و رفقا

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب آخر اين بازي هم مثل همه بازيها يكطوري تمام شد كه ما نفهميديم كي كيو كشت.احتمالا به اپيزود 2 كشيده ميشود.

با تشكر ويژه از همه نقادان عزيز و نقد شونده عزيزتر(ر ج ب دائره معارف پاچه خواري صفحه 254 بخش 3 )

================================
    انتظارها به سر رسيد

بار ديگر شاهد درخشش ستاره اي ديگر در آسمان تايپيك نقد هستيم.ستاره اي كه از شانس خوب ما در آسمان تايپيك صندلي داغ هم ظاهر شده است.منجمان اين امر را با ديدن هلال اول ماه بي ارتباط نميدانند.

آقايان و خانمها اين شما و اين پسر سخت ما لــــــــــــــــــــــــ ـــــرد دِ واااااااااااااااااااااااا ان

Lord_theOne
    همکار انجمن سخت افزار

تاريخ عضويت: Aug 2005
    محل سكونت: بچه بوشهرم اما ساكن شيرازم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

6 عليرضا

كلا پسر خوبيه اين سم فيشر ما. من ازش راضيم.ايشالا عروسيش...

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

كلا پسر خوبيه اين سم فيشر ما. من ازش راضيم.ايشالا عروسيش...
    سلام علی
    ببخشید بازم جواب دادم آخه یه رز گل که بیشتر نداریم (هه هه هه هه)

Lord_theone دارم براش ...

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

يعني نقدي به كار جناب لرد وارد نيست؟
    خبري از دوستان نيست...پس كجاييد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من تازه با ايشون اشنا شدم

قبلا به خاطر اينكه صندلي رو نبمه تموم رها كردن از ايشون دلخور شدم .

ولي الان فهميدم كه چه پسر خوبيه .

از دوستي باهاش خوشحالم .

اطلاعات خوبي داره . از دانسته هاش استفاده خواهيم كرد

با اينكه همكار هستش ولي خيلي خودمونيه .

بهروز

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

مسعود حرف نداره هميشه كمكم كرده چه اطلاعاته خوبي داره واقعا چه پسره باهوشيه و هميشه كمك حاله من بوده من حتي تلفني هم باهاش در تماس هستم برايه رفع مشكلم تلفني هم باهاش حرف ميزنم حرف ندار آقا مسعود
    بچه جنوبه ديگه خونه جنوبي تو رگهاشه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه تو صندلي داغ جوابمو نداد پس نقدي بهش وارد نيست :دي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •