قیمت کارتریج 40 تا 50 تومانه
شارژ هم 5 تومان میگیرن
فکر میکنم 5 هزار برگ متن رو بزنه
قیمت کارتریج 40 تا 50 تومانه
شارژ هم 5 تومان میگیرن
فکر میکنم 5 هزار برگ متن رو بزنه
دوستان
÷رینترم 5150 hp هست
کارتریجشو با پک مخصوصش که 20 تومن هزینش بود شارژ کردم از کارتریج فابریکش هم بهتر شد خیلی جالبه نه ؟
همه میگن شارژ کنی کیفیت میاد پایین اما اینطوری نشد!
از قضا سرکنگبین صفرا فزود روغن بادام خشکی میفزود از این حرفا!!!
کارتریج رنگی را منظورته دیگه؟ خب کی گفته کیفیت پایین میاد؟ بار اول شارژ در صورتی که رنگ مورد استفاده با کیفیت باشه افت نمیکنه. ولی خب... دوست عزیز شما سه چهار بار دیگه کارتریج را شارژ کن تا متوجه بشی کی روغن بادام خشکی میفزاید و کی نرمی!
راستی تو رفتی 20تومن پول پک شارژ دادی؟؟؟؟![]()
راستی این hp1018 چه کاغذ هایی رو ساپورت میکنه؟
از لحاظ اندازه
A4?A3??
کاغذ a4....
printere man hp phptpsmart 7760 e bahale raziam azash
سلام
دوستان من 3 روز پیش یک پرینتر 1020 اچ پی خریدم و بعد از تست کردن اوردم خونه ولی روی کامپیوتر من کار نمی کنه حالا توضیح می دم چه کارائی کردم وبه نظر شما چه کار باید بکنم:
1- پرینتر را نصب کردم طبق دستوری که داره اگر چه خود ویندوز هم اونو شناخته بود .
2- موقع دستور پرینت هیچ اتفاق خاصی نمی افته یعنی فقط چراغ زردش چند بار چشمک می زنه بعد هیچ اتفاقی نمی افته
3- توی باکس مربوط به دستور پرینت هیچ اروری نمی نویسه فقط ایتاتوس رو پرینتینگ می زنه که هر چی هم صبر کنم هیچ اتفاقی نمی افته
4-ویندوز من ایکس پی سرویس پک 2 هست البته کامپیوتر رو فرمت کردم ودو بار با دو نسخه متفاوت ویندوز رو دوباره نصب کردم
5 -دستور پرینت رو حتی از تست پیج خودش هم نمی گیره از notepad یا حتی command prompt هم دستور پرینت نمی گیره
6-اونو با یک کامپیوتر دیگه تست کردم ولی باز مثل کامپیوتر محل فروش درست کار کرد پس پرینتر وکابل یو اس پی من درسته چون با کابل خودم اونو بردم اونجا
7-تمام پورت ها رو تست کردم ولی فرق نداشت
8- مادر بورد کامپیوترم گیگا وسی پی یو دو وچهاره
10 - پورت ها به سایر دیویس ولوازمی که وصل می کنم جواب میدن پس سالمن
9- یکی به من گفت مادر بوردت به پرینترت نمی خوره وباید یکی رو عوض کنی
حالا لطفا منو راهنمائی کنید که مشکل چیه وچه کار می شه کرد که من نکردم.
خيلي بعيده كه مادربورد و پرينتر با همديگه مشكلي داشته باشند.نوشته شده توسط aryairaniaryairani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا داري دو تا وسيله USB رو همزمان وصل مي كني كه براي Printer مشكل ساز ميشه يا توي Bios Setup بايد يكي از تنظيمات رو دستكاري كني تا مشكل حل بشه.
شما برو توي تنظيمات Bios و USB 2.0 رو غير فعال كن ببين مشكل حل ميشه يا نه. اگه حل نشد جواب اين سوال رو بده تا بهت بگم:
وقتي چاپگر رو به كامپيوتر وصل مي كني و روشن مي كني آيا پيغام Found New Hardware ظاهر ميشه يا نه؟
سلام
ممنونم جواد عزيز از جواب دادنت
خوشبختانه مشكل من همون بود كه گفتي توي Bios Setup رفتم و تغييري كه گفتي دادم ومشكل حل شد باز هم ممنونم. راستي عزيز چرا اين تغيير رو بايد مي دادم؟
با سلام
پرینترم HP 5150 هستش از وقتی که کارتریجاشو شارژ کردم کارتریج مشکییش ایراد پیدا کرده و ارور Incompatible print cartridge میده و باید دوباره کارتریجو هوا گیری کنم و تمیزش کنم و دو باره جاش بزنم تا درست بشه
اما بعد از دو صفحه پرینت دوباره ارور مذکور رو میده و باید دوباره هواگیری کنم و تمیزش کنم و این سیکل ادامه داره
کارتریج رنگیش مشکلی نداره
تازه اگه دو تا کارتریج همزمان تو پرینتر نصب باشه اصلا درست نمیشه اما اگه مشکی تکی باشه با انجام عمل هواگیری درست میشه و دو صفحه پرینت میگیره و ....
مشکلش چیه چکارش کنم ؟
تمام دست و بالم رنگی شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)