تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: brifcase

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12 brifcase

سلام...در مورد فولدر briefcase توضیح میدین...و اینکه چه جوری میشه ازین استفاده کرد...با یک مثال عملی لطفا...چون میخوام خودم انجام بدم ببینم..از هر کی پرسیدم جواب جالبی بهم نداد...ممنون میشم
    و همچنین چرا وقتی این فولدر briefcase رو میسازی خودش به صورت اتوماتیک وار میاد بعد از فولدر ها قرار میگیره....در بقیه فایل ها و فولدر ها اینطوری نیست چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من بعد از 4 سال کار کردن با xp امروز اینو دیدم البته تو 98 تو دسکتاپ بود ... خب وقی اینو میسازی خودش 4 تا کاری که برفکیس انجام میده رو مینویسه ... در کل برای نگهداری اطلاعاته . همین .

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    راستش از briefcase برای نگهداری اطلاعات استفاده می شه .
    من یک نمونه اش را به شما می گم
    ابتدا یک briefcase در دسکتاپ درست کنید و نام ان را بگذارید مثلا ila سپس برنامه notepad را باز کنید و ان را با نام ila در دسکتاپ ذخیره کنید و از همون برنامه notpade که ذخیره کردید یک کپی بگیرید و اون را توی briefcase قرار دهید .
    سپس در notpade ی که در دسکتاپ ذخیره کرده اید یک جمله یا یک متن را بنویسید و سپس ان را ذخیره کنید و سپس روی briefcase راست کلیک کنید و گزینه update all را بزنید با این کار هر چی توی notepade بیرونی ذخیره کرده بودید در notepade داخل briefcase نیز به روز می شود و شما هم یک فایل در بیرون دارید ویکی دیگر داخل briefcase

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

یک کاربرد دیگه اش هم من بگم برای کپی کردن فایل هایی که امکان کپی کردن ندارن یعنی مثلا یک فایل تصویری دارین که کلش 150 دقیقه است ولی در دقیقه 50 گیر داره و کپی نمیشه با استفاده از Briefcase می تونید اونو تا جایی که امکان داره کپی کنید

برای مثال شما Briefcase بسازید و بعد یک فایل تصویری یا صوتی رو از هاردتون کپی و داخل Briefcase ی که ساختین Paste کنید ولی وسط کپی شدن Cancel رو بزنید می بینید که فایل تا اونجایی که شما Cancel رو زدین کپی شده که NewFolder های معمولی این امکان رو نداره
    Last edited by DrXoX; 11-10-2007 at 21:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام

یک کابرد دیگه اش هم من بگم برای کپی کردن فایل هایی که امکان کپی کردن ندارن یعنی مثلا یک فایل تصویری دارین که کلش 150 دقیقه است ولی در دقیقه 50 گیر داره و کپی نمیشه با استفاده از Briefcase می تونید اونو تا جایی که امکان داره کپی کنید

برای مثال شما Briefcase بسازید و بعد یک فایل تصویری یا صوتی رو از هاردتون کپی و داخل Briefcase ی که ساختین Paste کنید ولی وسط کپی شدن Cancel رو بزنید می بینید که فایل تا اونجایی که شما Cancel رو زدین کپی شده که NewFolder های معمولی این امکان رو نداره
    شدیدا مرسی !

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

یک کابرد دیگه اش هم من بگم برای کپی کردن فایل هایی که امکان کپی کردن ندارن یعنی مثلا یک فایل تصویری دارین که کلش 150 دقیقه است ولی در دقیقه 50 گیر داره و کپی نمیشه با استفاده از Briefcase می تونید اونو تا جایی که امکان داره کپی کنید

سلام
    یادم رفته بود کلی فکر کردم تا یادم اومد
    ولی مثل اینکه شما گفتین
    ممنون

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان

واقعا جالب بود

من اینارو نمیدونستم

خیلی کمکم کرد

موفق باشین

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

اگر دوستان کار دیگری رو هم که میشه با Briefcase انجام داد بلدن بگن تا استفاده کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یکی از کاربردهای دیگر briefcase که تا حدی دوستان هم به آن اشاره کردند ، کپی کردن CD یا DVD هایی هست که براحتی امکان کپی کردن آنها نیست و یا دارای قفل هستند .
    سایر کاربردهای این امکان جالب ویندوز را در آدرس های زیر می توانید ببینید :

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=66142
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=9771
    Last edited by ocz; 12-10-2007 at 06:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •