تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 434 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 4332

نام تاپيک: بحث و گفتگو ويژه خانم ها ||| ورود آقایان مـــمـــنـــوع |||

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

12 پسر فوق خجالتی!

سلام واقعا" می بخشید من پسرم اما در یه مورد به همفکری شما نیاز مندم لطفا" یه نگاهی به این بندازین که خیلی به کمکتون نیاز مندم:

راستش من یه پسر فوق العاده فوق العاده خجالتی ام الان که چند سالی میشه 20 رو رد کردم هنوز با یه دختر درست حسابی حرف نزدم اصلا" بخوامم نمی تونم وقتی با یه دختر روبرو می شم اول صدام قفل میشه و هیچی نمی تونم بگم بعد هم تعریق شدید و تپش قلب و سرخ شدن:43: گاهی از اوقاتم اینقدر استرسم بالاست که از چشمام هم اشک میاد نه اصلا" فکر نکنید اینا یه شوخیه من اینها رو تو لحظه لحظه های این چند سال با تمام وجودم حس کردم دکتر می گه این یه بیماری روحی فوق العاده فوق العاده فوق العاده نادر و کمیاب(نمی دونم چرا من باید به این مبتلا می شدم)،قبل از 18 سالگی هم یه پسر فوق العاده آروم بودم(که همه می گفتن چه پسر خوبی،نگو خجالتی بودم) البته اونوقت هیچوقت تجربه ی برخورد با یه دختر یا جلوی یه جمع قرار گرفتن رو نداشتم بنابراین اصلا" دچار اون علائمی که گفتم نشده بودم بگذریم به هر حال من الان به جمع هراسی شدید دچارم بذارید یه ذره از خودم براتون بگم فکر نکنید که اینا بلف یا توهم یا چیزی شبیه این ها همه ی این ها چه بیماریم و علائمش و چه تعریفی که می خوام از استعدادم بکنم همه رو با صداقت تمام دارم می گم می خوام خودم رو خالی کنم پکیدم از فشار روحی نمی دونید زندگی با social phobia یا همون جمع هراسی چقدر زجر آور
    به هر حال الان من یه جوون خوشتیپ و خوش سیما(به تصدیق دیگران) با هوش ،استعداد و خلاقیتی باور نکردنی و(که البته با این بیماریی که من دارم و با افسردگی ناشی از شکست اجتماعی این استعداد راه با جایی شاید نبرده) پسری پاک و صادق، حساس و حتی پسری بدون دوست و رفیق می باشم البته یکی دوتا دوست از دوران کودکیم دارم
    راستش اظطراب من کلا" در مقابل جمع حتی جمعی از پسرها اما برای مظطرب شدنم حضور حتی یه دختر هم کافی حتما" تعجب می کنید اما حقیقت داره شاید باید نیاز برقراری رابطه(البته از نوع سالمش رو) رو در خودم سرکوب کنم شاید هم باید آرزوی داشتن ارتباط سالم با دختر ها و در نهایت ازدواج رو با خودم به گور ببرم......همینجا از همتون به خاطر این رساله ی دور و دراز عذر می خوام آخه نمیودونم چیکار کنم کلافه شدم کلافه
    یادم رفت بگم خواهش می کنم یه چیزی اینجا بگید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    آقای محترم
    اقایون فروم به هیچ وجه مجاز نیستن در این تاپیک پست بدن

و البته خانوم ها هم اون تاپیکی که در صفحه اصلی متفرقه زدید را دیدند و اگر تمایل داشته باشند اونجا پست می دن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    آقای محترم
    اقایون فروم به هیچ وجه مجاز نیستن در این تاپیک پست بدن

و البته خانوم ها هم اون تاپیکی که در صفحه اصلی متفرقه زدید را دیدند و اگر تمایل داشته باشند اونجا پست می دن
    سلام asalbanoo حق با شماست ،عذر می خوام اما ترسیدم نکنه خانما نبیننش باور کنید من پست های قبلی شما رو نخوندم!

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوباره
    می بینم که ازدواجت خیلی بامزه بوده آخه اینجور موقع ها هیچکس هیچی رو باور نمی کنه چت محل خوبی برای خیال بافی و دروغ بافتنه هرچند آدم های واقعی هم توش پیدا می شن ولی جالبه
    بنظرم تو نباید بخاطر چرت و پرت های بقیه قسم بخوری ایران برنگردی بلکه باید برگردی حقشون رو بذاری کف دستشون این طوری شرافتمندانه تره!!!
    حالا که عکس بچگی هاتو آپ نکردی حداقل یه نقاشی بکش!
    یادته اون چیزی که توی تاپیک خاطرات ترسناک گفتی؟ بازم از اون چیزا اتفاق افتاده؟ اگه آره یکیشو بگو
    سرعت اینترنتت چقدره؟
    بهترین دوستت توی نت؟
    بهترین خصوصیت مصری ها از نظر تو چیه؟
    احساست رو بعنوان کسی که از عربی متنفره و وسط عرب ها گیر کرده تشریح کن!!!
    با این کلمه ها یه جمله بساز: اینترنت-خواب-گربه-کشتم-قرمه سبزی
    تا بعد!

به هر حال الان من یه جوون خوشتیپ و خوش سیما(به تصدیق دیگران) با هوش ،استعداد و خلاقیتی باور نکردنی و(که البته با این بیماریی که من دارم و با افسردگی ناشی از شکست اجتماعی این استعداد راه با جایی شاید نبرده) پسری پاک و صادق، حساس و حتی پسری بدون دوست و رفیق می باشم البته یکی دوتا دوست از دوران کودکیم دارم
    آخ که چقدر خجالتی هستی دلم برات کباب شد یه ذره دیگه نمی خوای از خودت تعریف کنی؟ نطقت که باز می شه خجالتی بودن یادت می ره نه؟

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

نه بابا توهم داري اواجونم
    مامخلصيم
    به خدا سرم شلوغ بود ، محل كارمون عوض شد در تكاپوي اسباب كشي و اينا بوديم
    درخدمتيم
    ما بیشتر
    ایشالا به سلامتی الان جا به جا شدین؟
    عزیز چرا صدا نکردی اقایونو بفرستیم کمک؟
    حالا که اومدی خوش اومدی

به به ببین کی اومده.. عزیز جان میگفتی منو آوا شتر مرغی گوسفندی چیزی برات میکشتیم بعد افطار میخوردیمش.

اینجا رو تابلو کردی، آخه عزیزم شتر از کجا گیر بیاریم؟
    ها ؟
    نه عزیزم من دستم به کشتن نمیره تو بکش من میرم تو نبینم

عزیزم شتر و از همونجا میوردیم که گوسفند و شتر مرغ رو می اوردیم

===
    سوال از مهرآریا جون

نظرت در مورد روسری های جدید عاطفه جونه چیه؟
    میدونی که براش خریده؟
    من اول فکر کردم موهاشو رنگ کرده

درود بر اسکاتلندیار؟

آخر فروم باز mehraria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض آوا جون جوني

به ببین کی اومده اینجا
    راه کویر؟
    بله عزيزم بالاخره يادش افتاد اينجا هم دوست داره . اكه بدونه چقدر دلمون تنگيده بود براش

آیا درست میبینم؟
    يه نشگون بهش بگير ببين حقيقيه يا نه

میگفتی گوسفندی شتری چیزی قربونی میکردیم
    من اينارا دارم برا قربوني كردن

====
    خب سوالام از مهرآریا جون:

چطوری با پیسی آشنا شدی؟
    دنبال دانلود يه برنامه بودم ديگه خوب تو سرچ ياهم ادرس پي سي را بيدا كردم

اگه کل این فروم مثل یه جامعه ی کوچیک باشه.انجمن متفرقه رو به چه چیزی در این جامعه تشبیه میکنی؟
    يه كافي شاب شلوغ كه هركي حوصلش سر ميره مياد اينجا براي تفريحات سالم!!!
    قربونت عزیزم
    خواهش ميكنم هميشه بهارم
    خوش میگذره؟
    به خوشي شما خانم طلا
    فعلا
    قربانت

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض عاطفه جونم

به به ببین کی اومده.. عزیز جان میگفتی منو آوا شتر مرغی گوسفندی چیزی برات میکشتیم بعد افطار میخوردیمش.
    منم دعوت؟

اینجا رو تابلو کردی، آخه عزیزم شتر از کجا گیر بیاریم؟
    شتر من ميارم براتون
    ---------------------------------

خب خب.. سلام سلام..
    سلام سلام به روي ماهت
    مهر آریا خانم گل چطوری؟
    خوب خوب
    خوش میگذره عزیز؟
    در كنار شما بهله

عزیزم دیدم نوشته بودی با همسرت از طریق نت آشنا شدی، چطوری پدر مادرت موافقت کردن که بری مصر؟
    من از قبل اشنايي با همسرم داشتم كاراما ميكردم كه از ايران برم و تا حدودي كارام درست شده بود برم اكراين . براي همين براشون عجيب نبود تازه اينجور هم خيالشون راحت بودتنها نيستم
    عروسی رو چطوری گرفتید؟
    من از عروسي و ريخت و باش اضافي متنفرم يه مجلس خودموني با حضور خانواده و فاميلهاي نزديك
    كلا رو هم 50 يا 60 نفر بوديم . يه مراسم شيك و رمانتيك و ساده
    خونوادت واسه تحقیق تا مصر رفتن؟
    نه عزيز گفتم كه از طريق سفارت مصر و سفارت ايران تو قاهره تحقيق كرديم
    اگه با همسرت دعوات بشه و مقصر اصلی اون باشه چی کار میکنی؟
    مسلما با قهر و بي محلي اختلافي حل نميشه ما هم با هم حرف ميزنيم تا قانع بشه يا قانع بشم در اشتباه بوديم
    تو اول آشتی میکنی یا اون؟
    در هر دو صورت خودش مياد اشتي
    رشته ی دبیرستانت چی بوده؟
    تجربي
    با خواهرت چند سال تفاوت سنی داری؟
    با دوردونه خواهرم حدود 7 سال. الان 16 سالشه
    ایران که بودی کلاس زبان میرفتی یا خودت یاد گرفتی؟
    بله عزيزم كلاس ميرفتم يه مدت كانون زبان و بعد گويش ولي خودم هم مطالعه داشتم
    از ماکارانی خوشت میاد؟
    اره خيلي دوست داره
    فکر میکنی ته دیگ برنج یا ماکارانی یا.. رو چه طور باید درست کرد که خشک و چرب و چیلی بشه؟
    من نون ميزارم براي ماكاراني عالي ميشه البته برنج هم نون باشه خوشمزه ميشه ته ديگش

مرسی عزیز از وقتی که میزاری..
    خواهش ميبكنم گلم
    موفق باشی.
    مرسي خانمم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض ارام دوست داشتني

سلام دوباره
    می بینم که ازدواجت خیلی بامزه بوده آخه اینجور موقع ها هیچکس هیچی رو باور نمی کنه چت محل خوبی برای خیال بافی و دروغ بافتنه هرچند آدم های واقعی هم توش پیدا می شن ولی جالبه
    اره دروغ خيلي زياده تو اينترنت .اينم شانس من بوده
    بنظرم تو نباید بخاطر چرت و پرت های بقیه قسم بخوری ایران برنگردی بلکه باید برگردی حقشون رو بذاری کف دستشون این طوری شرافتمندانه تره!!!
    بله عزيز من حقشونا قبل سفر گذاشتم كف دستشون و به زودي هم ميام تا بقيش را بهشون بدم
    حالا که عکس بچگی هاتو آپ نکردی حداقل یه نقاشی بکش!
    نقاشي حالشا ندارم الان بكشم ولي يكي از نقاشيهام را كه قبلا كشيدم برات ابلود ميكنم
    یادته اون چیزی که توی تاپیک خاطرات ترسناک گفتی؟ بازم از اون چیزا اتفاق افتاده؟ اگه آره یکیشو بگو
    خيلي زياد . من از وقتي امدم مصر از خواهر شوهرم شنيدم كه ساختمان ما جن داره ولي باورم نميشد . تا چند وقت بيش وقتي رفتم طبقه بالا تا عينكم را كه جا مونده بود بر دارم تا در خونه را باز كردم تو تاريكي متوجه يه جسم سياه شدم كه از اتاق خواب دويد تو حمام . فكر كردم برادر شوهرمه هر چي صدا زدم بي جواب بود اخر چراغا رو روشن كردم ديدم هيچكس نيست . وقتي به همسرم و خواهرش گفتم گفتند بيشتر افراد خونه اين موجود را ديده مخصوصا تو همون مسير .
    سرعت اینترنتت چقدره؟
    100.0 Mbps
    بهترین دوستت توی نت؟
    من با كسي چت نميكنم ولي تو فروم با بيشتر خانمها دوستم ولي خوب بين خانمها با ليلا بيشتر در ارتباطم
    بهترین خصوصیت مصری ها از نظر تو چیه؟
    بي الايش .مهمانواز و بي تكبر
    احساست رو بعنوان کسی که از عربی متنفره و وسط عرب ها گیر کرده تشریح کن!!!
    گاهي حرصم تنگ ميشه . ولي خدا را شكر عربي اينا راحتر و نزديك به فارسي هست
    با این کلمه ها یه جمله بساز: اینترنت-خواب-گربه-کشتم-قرمه سبزی
    با گربه اي كه كشتم قورمه سبزي درست كردم و بعد از خواب بيدار شدم رفتم رو اينترنت

تا بعد!
    ميبينمت

آخ که چقدر خجالتی هستی دلم برات کباب شد یه ذره دیگه نمی خوای از خودت تعریف کنی؟ نطقت که باز می شه خجالتی بودن یادت می ره نه؟
    موافقم باهات

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگر كيفيش خوب نيست ببخشيد دوربين موبايل بوده

Last edited by mehraria; 11-10-2007 at 14:31.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض اوا خانمي

سوال از مهرآریا جون

نظرت در مورد روسری های جدید عاطفه جونه چیه؟
    قشنگه
    میدونی که براش خریده؟
    فكر كنم پسر ارشدش براش خريده هههههههههههههه
    من اول فکر کردم موهاشو رنگ کرده
    منم فكر كردم موهاش اين مدليه

درود بر اسکاتلندیار؟
    درود بر اسكاتلنديار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •