سلام
دوستان کارت صوتی درست نصب شده. صدا و ولوم هم داریم. ولی صدا از اسپیکر خیلی ضعیف در میاد و اصلا شنیده نمیشه . با هر قسمتش کار کردم صدا زیاد نشد که نشد. یک راه چاره ؟
سلام
دوستان کارت صوتی درست نصب شده. صدا و ولوم هم داریم. ولی صدا از اسپیکر خیلی ضعیف در میاد و اصلا شنیده نمیشه . با هر قسمتش کار کردم صدا زیاد نشد که نشد. یک راه چاره ؟
control panel\soun and device
اینجا مشکلت حل میشه
به آیکون پایین سمت راست نوار وظیفه هم نگاه کن ببین صداش درسته ؟
در ضمن شما کلا صدای کم را داری ؟
با نرم افزارهای پخش صدا هم امتحان کن !
اگه به جز مدیا پلیر از نرم افزار دیگه برای پخش صوت استفاده میکنید اونا چک کنید چون ممکنه صدا توسط اونا کم شده باشه .
آقا همه اینا را چک کردم . همه درستن . امکان این هست که اسپیکر سوخته باشه ؟ با اینکه یک صدای ضعیفی از ته چاهش شنیده میشه ؟
ببین اگه کارت صدات Realtek High Definition Audio باشه موقع نصب درایور اگه بذاری ویندوز درایورتو نصب کنه کار تمومه و ویندوزت رو باید عوض کنی چون هیچ راهی نداره نباید بذاری ویندوز این کار رو بکنه
دوست عزیزاگه همه این کارها که دوستان گفتن رو انجام دادی و نتیجه نگرفتی. امکان داره ایراد از سوکت اسپیکر یا مادگی کارت صدا باشه که خوب سیت نمیشه و باعث میشه صدا ضعیف بیرون بیاد.
اما در درجه اول کارهایی که دوستان گفتن رو چک نمایید
اسپیکر رو با یه سیستم دیگه امتحان کن اگه رو اونم همین مشکل رو داشت خب معلومه که اسپیکرت مشکل داره
سلام
یه نگاه به سوکت هایی که به اسپیکر وصل هستند و دوشاخه برق بنداز و موقعی مه یه فایل صوتی در حال پخشه
تکونشون بده ببین تغییر میکنه یا نه ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)