تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 97 از 242 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

سلام
    من خیلی وقته دارم از اینجا و نظر دوستانه حرفه ایم استفاده میکنم .چند وقتیم هست گوشیه قبلیمو فروختم(k810) و a1200 خریدم.فریمویر گوشیم 25p هست.کل صفحه های اینجا رو هم خوندم.اما هیچکدوم از اینستالر هایی که اینجا گفتین تو فریمویر من کار نکرد.تا اونجایی که من فهمیدم هیچکدومتون این فریمویر رو ندارین.همه چیزش عالیه,جز انکه هیچ mpkg روش کار نمیکنه.اساتید اگه میتونن مشکل من و چند نفر دیگه رو که همینجا گفته بودن که mpkg رو گوشیشون کار نمیکنه رو حل کنن
    سلام
    شما با 053 فلش كردي؟
    اگه نكردي با اين فريمور فلش كن برنامه مورد نظر روش نصب ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با توجه به حرفاتون در مورد فریمویر های مختلف و مقایسش با 25p به این نتیجه رسیدم که 25p صدای خوبی داره.فیلمبرداریه 352.288 هم داره.4 تامنوهای دسکتاپشم عوض میشن.عمر باتریشم خیلی خوبه.اکولایزر هم داره.عکسم با دره باز, خودکار میتونه ذخیره کنه.سرعتشم که خوبه.
    حالا به نظرت بگردم اینستالر پیدا کنم یا فریمویر عوض کنم؟!ارزش داره!
    Last edited by yee_pesare; 09-10-2007 at 21:20.

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

با توجه به حرفاتون در مورد فریمویر های مختلف و مقایسش با 25p به این نتیجه رسیدم که 25p صدای خوبی داره.فیلمبرداریه 352.288 هم داره.4 تامنوهای دسکتاپشم عوض میشن.عمر باتریشم خیلی خوبه.اکولایزر هم داره.عکسم با دره باز, خودکار میتونه ذخیره کنه.سرعتشم که خوبه.
    حالا به نظرت بگردم اینستار پیدا کنم یا فریمویر عوض کنم؟!ارزش داره!

سلام با توجه به صحبت شما بهتره دنبال اينستار بگردي تا تعويض فريمور علي الخصوص كه رزلوشن فيلمبرداري اون هم خيلي عاليه

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی رو sms ای ورودی راحت میشه pas گذاشت.آما خروجیا نه!رو مموریم که pas گذاشتم بده 1 بار باز کردن دیگه نمیپرسه تا گوشیو خاموش روشن نکنی!! پس مجبورم کل گوشیو قفل کنم.کسی نمیدونه چجوری میشه رو فایل pass گذاشت؟اگه نمیشه برنامه ای هم نیست که ان کارو انجام بده؟
    Last edited by yee_pesare; 10-10-2007 at 02:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مرسی

h
    اوه اوه اوه
    بالاخره آپلود شد . پوستمو کند
    باز امشب سرعت بهتر از دیروز بود .

دوستان من رو گوشیم بازی و نرم افزار زیاد نصبه . کل شاخه .system رو یه جا براتون آپلود کردم تا شما با کپی کردن اون رو گوشیتون کلی بازی و برنامه نصب داشته باشین
    . حالا چی چی توی گوشی هست ؟
    نرم افزار :
    Zmplayer - Winamp old - Winamp New(With Head Set Supurt ) - Mpkg Installer - Superman - Quran (With Farsi translat) Calculatur(mashin hesab Mohandesi 2ta ) - Quisk not - Convertor - Draw Book - I lock (Screen Saver Iphonne )- File Manager
    بازی :
    Need For Speed - Worms - Ping Pong 3D - Buming - 3D rally - Block Breaker - Tower blox - Undre World - Flexis Extreme - Chekers - Spurce Chess - Mid Night Pool - 5ud0ku - Juiced The Sims 2 - 21 - War Of The world - Oceans - Puzzel - Cruize - Game (S.e xory) - Wy BZPOPO - Sudoku - Spicial Crime - Transform - Socom - Bead Heart - Ducati xt - Gold Mine - Finding Memo -

بعد از باز کردن Winamp و بستن اون گوشیتون صداش خفن تقویت میشه تا وقتی ریستارت نکردید .
    فریمور من 53p هست . ریختن این نرم افزارها فکر میکنم برای تمام فریمور ها شدنی باشه . ولی چون من تجربه ندارم ریسک دانلودش گردن خودتون .

چون دیال آپ استفاده میکنم کمر آپلود یه جارو ندارم پس اونو به 4 Part تقسیم میکم بعد آپلود میکنم .
    چون رو پرشین گیگ میریزم با این حجم امکان سازپند شدن سایت هستش . خواهش میکنم از دوستانی که اینترنت پر کمر دارن همه فایلها رو با هم دانلود نکنن . 2 تا فایل رو توی 1 ساعت دانلود کنن و 2 تا بعدی رو 2-3 ساعت بعد . چون این سایت محدودیت ترانسفر ساعتی و روزانه و ماهیانه داره . اگه این محدودیت شاملش بشه بقیه دوستان دیگه نمیتونن دانلود کنن .

اینم از لینکا .
    )فقط خواهشا همه لینکارو باهم توی یه ساعت دانلود نکنین )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    دعا یادتون نره

یا علی
    yee_pesareآقا حاجی من سیستم شما رو دانلود کردم.دستت درد نکنه .تمامه بازیها کارمیکنن+ماشین حساب و قران و .....
    ولی اصلا خبری از وینمپ هایی که میگفتی نبودو 1 ماشین حساب بیشتر نبود!اینا کجان؟چجوری و از کجا پیدا و پاک کنم؟هیچ کدوم از اینستالر ها هم کار نمیکرد.نه سوپرمن نه mpkg نه loader !!!.حالا آیکوناشونو چجوری بردارم؟آنینستال نمیشن.zmplayer هم کار نمیکرد!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    توی browser گوشی من اصلا profile مربوط به ایرانسل نداره , همه بلایی م سرش آوردم انگار نه انگار,,دیگه نمیدونم چطوری از gprs ایرانسل استفاده کنم ,,,,,,,,,,,
    sony ericcson که راحت وصل میشه اما .....چطوریه مگه این a1200

از تمامی اساتید کمک می خوام لطفا ,البته ببخشید وسط بحثای حرفهای شما پریدما,,,

برو توي Setup
    Data Network
    اينجا ميتوني از منوي پايين New Profile ايجاد كني و يا يك پروفايل رو Edit كني مثلا
    اينجا يك پروفايل هست به اسم i 3-DB-GPRS
    روش كليك كن.
    از منوي پايين سمت چپ Edit رو بزن
    اين تنظيمات رو توي GPRS Setting وارد كن
    APN: mtnirancell
    Primary Gateway IP: 10.131.26.138
    Port: 8080
    Secondary Gateway IP: 10.131.26.138
    Port: 9201

Save رو بزن
    بعد Connect رو بزن
    البته سيم كارتت بايد ايرانسل باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

2

سلام
    توی browser گوشی من اصلا profile مربوط به ایرانسل نداره , همه بلایی م سرش آوردم انگار نه انگار,,دیگه نمیدونم چطوری از gprs ایرانسل استفاده کنم ,,,,,,,,,,,
    sony ericcson که راحت وصل میشه اما .....چطوریه مگه این a1200

از تمامی اساتید کمک می خوام لطفا ,البته ببخشید وسط بحثای حرفهای شما پریدما,,,
    سلام
    با خط ایرانسل یه sms بفرست به شماره 2225 توش بنویس gprs بعد یه sms میاد که تو در جواب باید یه sms بدی به 2225 و توش بنویسی s motorola 1200(با فاصله و بدون فاصله امتحان کن) بعد از فرستادن یه sms دیگه میاد که از تو درخواست تایید میکنه که دوباره باید به 2225 یه sms بدی و توش بنویسی ta'id بعد از این sms یه پیغام میاد و اتوماتیک گوشی رو تنظیم میکنه.
    اگه جواب نداد اصرار کن بالاخره جواب میده
    Last edited by shabab; 11-10-2007 at 17:36.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیز فریمور 25 اینستالر مخصوص داره برو از سایت motofans بگیر

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1 mpkg از این سایت برای این فریمور پیدا کردم که نمیخوره.میشه شما زحمت بکشی

داره خودمونی میشه payami4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان ... من برچسب داخلی که روی صفحه نمایش بود رو نکنده بودم... چون هنوز 20 روز نشده که گوشیو خریدم ... یه مقدار برچسب نسبت به صفحه کج چسبونده شده بود و اومده بود روی بدنه گوشی ! دیشب که دقت کردم دیدم که در گوشی یه خش کوچولو برداشته ... اونم از داخل ! جالبه که دقیقا در محلی که برچسب محافظ روی بدنه اومده بود ..... واقعا نگران شدم وقتی دیدم که براحتی و بدون هیچ اتفاق خواصی خش بر میداره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •