تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 942 اولاول ... 208608658698704705706707708709710711712718758808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

قسمت قبض ها در ECare درست شده و قبض دو ماه مرداد و شهریور رو با هم گذاشتن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه nasambros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

سلام دوستان
    من طرح قرمز فعال کردم، gprs ام فعال کردم ولی mms نمیونم بفرستم!!
    چرا؟!!!
    چه جوری میشه فرستاد؟

شنیدم دولت ممنوعش کرده!! درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nasambros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

salam doostan .man khte irancellamo 1 hafte roo gooshim nazashtam bade 1 hafte aslan anten nadare va khalie va az telle khoone ke zang mizanam mige khamooshe !!! mitoonid komak konid?
    سلام
    تا اونجایی که من میدونم ایرانسل همچی پیغامی نمیده
    فک کنم دایورت کرده باشی رو یه خط دیگه
    دایورت cancel کن ببین درس میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    من طرح قرمز فعال کردم، gprs ام فعال کردم ولی mms نمیونم بفرستم!!
    چرا؟!!!
    چه جوری میشه فرستاد؟

شنیدم دولت ممنوعش کرده!! درسته؟
    ام ام اس كه خيلي وقته ممنوعهو قطع.
    متاسفانه

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.دوستان شبا هر چی اس ام اس میزنم faild میشه.برا شما هم اینجوری میشه؟؟با 0912 مشکلی نیست و میفرسته ولی با ایرانسل نه.

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood6385's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چرا ايرانسل تو مشهد اينطوري شده هرچي sms ميزنم fail ميشه 10 روزه اينطوريه فرقم نميكنه چه وقت باشه شونصد بار بايد بفرستي تا بره . زنگ زدن هم قربونش برم از ساعت 12 به بعد كه هيچي يسره شبكه مشغوله بابا يكي رسيدگي نميكنه چرا

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

توی 6630 نمیتونی بفهمی که الان EDGE هست یا GPRS ولی گوشی هایی که جدیدتر اومدن مثلا N73 به جای علامت آنتن مینویسه E یا G

ممنون از راهنماییت محمد جان.

داره خودمونی میشه megunz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی.
    من تازگیها یه سیم کارت 15 تومنی خریدم فکر میکنم همین طرح پاییزی هستش . استفاده ای غیر از gprs ندارم . میخواستم بدونم چرا اینقدر گرونه؟؟؟ گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم و فقط سایت ایرانسل رو باز کردم بعدش که اعتبارم رو چک کردم دیدم 800 تومن ازش کم شده . داشتم شاخ در میاوردم . تو طرح قرمز هم ثبت نام کردم اما جوابی مبنی بر قبول ثبت نامم هنوز نیومده . در ضمن وقتی با خود گوشی هم صفحه ای رو باز میکنم ( بدون عکس با opera mini ) همینجوری پول میندازه . واقعا اینطوریه؟ شماهایی که از ایرانسل به جای adsl استفاده میکنید با این قیمته یا فرق داره ؟؟ لطفا یه راهنمایی بکنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

سلام به همگی.
    من تازگیها یه سیم کارت 15 تومنی خریدم فکر میکنم همین طرح پاییزی هستش . استفاده ای غیر از gprs ندارم . میخواستم بدونم چرا اینقدر گرونه؟؟؟ گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم و فقط سایت ایرانسل رو باز کردم بعدش که اعتبارم رو چک کردم دیدم 800 تومن ازش کم شده . داشتم شاخ در میاوردم . تو طرح قرمز هم ثبت نام کردم اما جوابی مبنی بر قبول ثبت نامم هنوز نیومده . در ضمن وقتی با خود گوشی هم صفحه ای رو باز میکنم ( بدون عکس با opera mini ) همینجوری پول میندازه . واقعا اینطوریه؟ شماهایی که از ایرانسل به جای adsl استفاده میکنید با این قیمته یا فرق داره ؟؟ لطفا یه راهنمایی بکنید .
    دوست عزیز اگه برای (سوء) استفاده از gprs سیم کارت گرفتی هزینه ارسال یا دریافت به ازای هر کیلو بایت 1.5 تومان هستش!!! اگه می خوای کمال استفاده از امکانات موجود رو ببری یه سیم کارت دائمی بگیر و طرح طلایی رو فعال کن که gprs برای یک ماه بتونی از gprs و بقیه خدمات شبکه رایگان یا با تعرفه کمتر استفاده کنی البته اینکه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم وبه جای adsl استفاده کنیم کار درستی نیست!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام به همگی.

عزیز سیم کارت شما اعتباری است حتی اگر هم در طرح ثبت نام کنند اینترنتش رایگان نیست

بچه های که به جای دی اس ال استفاده می کنند سیم کارت دائمی دارند و در طرح طلایی ثبت نام کردند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •