سلام بچهها کسي ميدونه چه شرکتهايي اينترنت واي مکس ارائه ميدن اخه من شنيدم همه تهران زير پوشش اين شبکس شايد فرجي بشه از دست اين اي دي اس ال راحت شيم
سلام بچهها کسي ميدونه چه شرکتهايي اينترنت واي مکس ارائه ميدن اخه من شنيدم همه تهران زير پوشش اين شبکس شايد فرجي بشه از دست اين اي دي اس ال راحت شيم
داتک
و هما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by darvish1900; 07-10-2007 at 20:35.
ویرایش شد .................
به علت سرعت در پیت Dial up مطلب دوبار پست شد
خدا یا ما را از دست این Dial Up نجات بده
Last edited by DrXoX; 07-10-2007 at 19:49.
سلام
راستش من هنوز ای دی اس ال هم گیرم نیومده چه برسه به وای مکس
راستی این وای مکس هم باید مخابرات منطقه یه امکاناتی داشته باشه؟
کلا چه چیزایی نیاز داره ؟ قیمتش چی؟ من اگه ای دی اس نتونم بگریم شاید رفتم دنبال وای مکس فقط خدا کنه
این یکی دیگه به امکانات مخابرات بستگی نداشته باشه
بابابی معرفتا یه ذره هم از اون به ما هم بدین حداقل توضیح که میتونین بدین!
وايمکس نسل دوم اينترنت پرسرعته و يه نوع اينترنت بي سيمه که هر دکلش تا شعاع حدود 50 کيلومترو پوشش ميده بر عکس واي- فاي که هر دکل فقط 100 تا 300 متر پوشش ميده. الان تهران و مشهد کاملا تحت پوشش وايمکس هستند. من فقط همينو ميدونم.
Last edited by cyruspk; 07-10-2007 at 20:28.
توي سايت اين شرکتها چيزي نوشته نشده ميتوني بيشتر توضيح بدي چه جوري ميشه وايمکس گرفت محدوديت داره يا نه؟
البته تا اونجايي که من ميدونم فقط لايزر خدمات وايکمس ميده اما قيمتهاش خيلي گرونه
Last edited by cyruspk; 07-10-2007 at 20:27.
فکر نکنم همه تهران زیر پوشش باشه ,من چند وقت پیش به هر کجا زنگ زدم گفتن محله شما تحت پوشش نیست .
راستی من شنیدم این نوع اینترنت قدرت سند بسیار پایینی نسبت به ای دی اس ال داره !!! این قضیه درسته ؟
شرمنده به خاطر اطلاعات پایینم !!!wlan یا همون wifi با وایمکس فرق داره ؟
بله کاملا متفاوتند. با اينکه از نطر فني هم خانواده محسوب ميشن. شما براي پوشش تهران با فناروي وايمکس فقط به يک دکل احتياج داري ولي براي واي فاي هر 100 تا 300 متر بايد يه دکل داشته باشيدر ضمن اوني که شما ميگي قدرت سند پاييني داره وايرلس عادي که يه جاهايي مثل داتک ميدن
Last edited by cyruspk; 07-10-2007 at 20:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)