تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 150 اولاول ... 4147484950515253545561101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

چرا عزیز بلیدیم تازه برای انتی ویروس بزار
    خوب آنوقت دوست من مشکلتان این است که دقت نمی کنید چون اگر به متن پست hamilton عزیز دقت کنید می بینید

که این کلیدها مربوط به اینترنت سکوریتی است نه آنتی ویروس

دوستان اين چند تا كليد هم براي KIS 7 است.اميدوارم در داخل اين مجموعه بسيار كم حجم كليد يا كليدهاي فعال موجود باشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای استفاده ازآنتی ویروس خالی همانطور که Nine عزیز گفت موقع نسب می توانید اجزای دیگر را از حالت انتخاب خارج

کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من هر بار كه سيستم را روشن و يا رستارت مي كنم ارورر زير را مي ده

اين چيه و چي كار كنم
    این ارور هم برای من پیش اومده بود دلیلش ه م این بود که خواستم آپدیت های قبلی رو روی نسخه ی جدید بریزم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سریال های کاسپر بعد از دانلود شدن از rapid share باز نمیشوند .لطفا یکی راهنمائی کند .آیااشکال از سیستم من است یا این فایلها Expire شده اند .
    متشکرم
    Last edited by mrfarazi; 07-10-2007 at 07:48.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سریال های کاسپر بعد از دانلود شدن از rapid share باز نمیشوند .لطفا یکی راهنمائی کند .آیااشکال از سیستم من است یا این فایلها Expire شده اند .
    متشکرم
    منظور شما از اينكه"سريالهاي كاسپر پس از دانلود باز نميشوند"چيه؟كليدهاي رجيستر كردن كاسپر معمولا در داخل فايلهاي Rar قرار دارند كه بعد از Extract كردن اين فايل rar شما ميتونيد از كليدهاي موجود در ان استفاده كنيد و در واقع بايد اين كليدها را به آنتي ويروس كاسپر بديد و نبايد آنها را اجرا كنيد(روي اين كليدها نبايد دابل كليك كنيد).
    اگر هم فايلي در سايت Rapidshare به قول شما Expire شده باشه اصلا امكان دانلود آن فايل وجود نخواهد داشت و با پيغامي كه هنگام آغاز دانلود فايل به شما ميده شما را از Expire يا حذف شدن فايل از روي سرورهاي سايت آگاه ميكنه و از آنجا كه نوشته ايد كه فايل را دانلود كرده ايد پس مورد دوم كنسل ميشه.

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

دوستان کسی کی برای انتی ویروس ندارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض kaspersky internet security 7.0.0.125

سؤال1: آيا براي نصب ريجستر كي بايد حتماً آف لاين باشيم يا ميتوانيم به صورت آن لاين هم كي ها را حذف كنيم و كي‌هاي جديد را دوباره نصب كنيم؟

مشكل: من اكثر كي‌هايي كه بالا بود رو امتحان كردم وقتي آف لاين بودم كي را ميپذيرفت ولي وقتي آن لاين مي‌شوم مي‌رود توي بلك ليست يا اينكه پيغام اينوليد ديتا را مي‌دهد.

تجربه: يكي از دوستان گفته بودند كه اگر يكي كي‌ها براي يك نسخه كار كند براي نسخه‌هاي ديگر هم كار خواهد كرد ولي من همين kis7.0.0.125 را يكبار از سايت سياه مشق دانلود كرده بودم و يكبار هم از سايت كسپراسكي و دو تا سيستم دارم كه هر كدام را روي يكي از سيستمها نصب كرده‌ام ولي كي را كه براي نسخه سايت كسپر استفاده كردم و فعال شد (البته حدود يكماه قبل) براي نسخه سايت سياه مشق كار نكرد و براي فعال كردن آن از كي ديگري استفاده كردم كه در نهايت هر دو فعال شدند.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سؤال1: آيا براي نصب ريجستر كي بايد حتماً آف لاين باشيم يا ميتوانيم به صورت آن لاين هم كي ها را حذف كنيم و كي‌هاي جديد را دوباره نصب كنيم؟

مشكل: من اكثر كي‌هايي كه بالا بود رو امتحان كردم وقتي آف لاين بودم كي را ميپذيرفت ولي وقتي آن لاين مي‌شوم مي‌رود توي بلك ليست يا اينكه پيغام اينوليد ديتا را مي‌دهد.

تجربه: يكي از دوستان گفته بودند كه اگر يكي كي‌ها براي يك نسخه كار كند براي نسخه‌هاي ديگر هم كار خواهد كرد ولي من همين kis7.0.0.125 را يكبار از سايت سياه مشق دانلود كرده بودم و يكبار هم از سايت كسپراسكي و دو تا سيستم دارم كه هر كدام را روي يكي از سيستمها نصب كرده‌ام ولي كي را كه براي نسخه سايت كسپر استفاده كردم و فعال شد (البته حدود يكماه قبل) براي نسخه سايت سياه مشق كار نكرد و براي فعال كردن آن از كي ديگري استفاده كردم كه در نهايت هر دو فعال شدند.
    براي نصب كليد فرقي نميكنه Offline باشيد يا Online.فقط كافيه كليد قبلي را حذف و كليد جديد را به برنامه بديد.اگر Online باشيد سريعا متوجه ميشويد كه كليد در ليست سياه هست يا خير.

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

بابا یکی برای ویروسکش هم بزاره

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد آن لاین بودن یا آف لاین بودن تفاوتی نمی کنه و شما در هر دو حالت می تونین کی رو وارد کنین
    فقط در حالت آف لاین ممکنه کی شما به عنوان یه کی که مربوط به اون نسخه است پذیرفته بشه اما وقتی آن لاین شوید و بخواین آپدیت کنین سایت کسپر با بررسی کی شما به غیر قانونی بودن اون پی برده و اونو از کار می اندازه

ویرایش: در زمانی که در حال جواب دادن به این پست بودم دوست عزیزم hamilton هم این کارو انجام می دادن و وقتی من پست رو ارسال کردم دیدم دوست عزیزم قبلا این کارو انجام دادن
    Last edited by Nine; 08-10-2007 at 13:49.

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

راه حل من:من ان اینستال کردم از دوباره انیستال کردم بعد توو ستینگ قسمت اپدیت نوع اپدیت رو دستی کردم تا بعد از اتصال به اینترنت بلک لیست نیاد و هنوزم دارم از ورزن 7.00.122 استفاده میکنم تا سایت کسپراسکای خونه تکونیشو انجام بده 1 ماه دیگه میام و کی جدیدو از اینجا برمیدارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •