سلام
براي ياد گرفتن دلفي لازم نيست كپي شناسنامه ارائه كنيد، سراپا گوش بودن هم فايده اي ندارد، چون اينجا كسي نيست كه بخواد قصه تعريف كنه. بهتره شروع كنيد به كار كردن و مشكلاتتون را اينجا مطرح كنيد.
سلام
براي ياد گرفتن دلفي لازم نيست كپي شناسنامه ارائه كنيد، سراپا گوش بودن هم فايده اي ندارد، چون اينجا كسي نيست كه بخواد قصه تعريف كنه. بهتره شروع كنيد به كار كردن و مشكلاتتون را اينجا مطرح كنيد.
کتاب یا نرم افزار اموزش دلفی به من معرفی کنید![]()
سلام
راهنماي خود دلفي، اينترنت و در آخر كتابهاي فارسي موجود در بازار.
سعي كنيد سوالات مربوط به هم را در يك پست بپرسيد، وگرنه به نظر مي رسه داريد با خودتون چت مي كنيد!
ممنون از راهنماییتون.ولی من پیش نیازی ندارم
من مبتدی هستم و تازه با این سایت اشنا شدم.ببخشید اگر وقتتونو گرفتم.من باید دلفی رو 1 ماهه یاد بگیرم.همین باعث هولیم شده.دنبال راه سریع تری می گردم
سلام
1 هفته اي هم مي شود ياد گرفت، ولي بايد ديد بعد از ياد گرفتن قرار است چه نتيجه اي بيگيريد.
قبلا يادآور شدم اينجا محل چت كردن نيست، شما اگر قصد داريد دلفي ياد بگيريد بهتره (البته نه حتما) پيش زمينه اي از برنامه نويسي داشته باشيد. توي انجمن بحث هاي زيادي وجود دارد كه ميتوانيد از آنها استفاده كنيد. ولي بهتره بحث را توي اين پست ادامه ندهيد چون ربطي به اين پست ندارد، ادامه پستهاتون را در قسمت سوالات و آموزش براي مبتدي ها ادامه دهيد.
لطفا قبل از پست زدن به قوانين انجمن توجه كنيد.
NoneForce جون. خشن حرف میزنی ، خوشم میاد.
بهتره Search رو هم خاموش کنن که دیگه صفحه زود تر باز بشه![]()
اين تاپيک خيلي جالبه عنوانش دلفي سه بعدي اما خبري از اموزش و اصلا دلفي نيست فقط در مورد آپ کردن فايل حرف زدين اگه ممکنه فايل آموزش opengl را بزاريد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)