با این که خیلی از گوشیا رو داشتم یا باهاشون کار کردم ولی هیچ کدوم رو به دبلیو 810 ترجیح نمیدم. یه گوشی همه چی تمومه.
با این که خیلی از گوشیا رو داشتم یا باهاشون کار کردم ولی هیچ کدوم رو به دبلیو 810 ترجیح نمیدم. یه گوشی همه چی تمومه.
تا این قیمت به نظر من 5700 بخر
طرفدارای سونی اریکسون دارن کلاه میزارن سرت!!به خدا در حال حاضر هیچ گوشی از لحاظ کیفیت صدا و ال سی دی و قدرت سی پی یو به پای 5700 نمیرسه!!اون مسئله ی ریست هم این بود که ماهی یک بار با ریستی 7 ثانیه ای مواجه میشدیم که خدا رو شکر در فریم ویر جدید حل شده!!شما میتونید 5700 با اخرین ورژن فریم ویر رو در بازار پیدا کنید!!یکی از دوستان خریده بود و ورژن اخر سر گوشیش نصب بود!!!خیالتو راحت کنم هیچ وقت یک گوشی سال 2007 رو با یک گوشی سال 2006 و یا 2005 مقایسه نکن!همچینین هیچ وقت یک گوشی سیمبین رو که هوشمند هست با یک گوشی جاوا مقایسه نکن!
مرورگر اینترنت 5700 کاملترین مرورگر موبایلها هست!!فیلمبرداری 5700 با فرمت mp4 هست و صدا رو به صورت استریو پخش میکنه!!چیپ موزیک 5700 بسیار قوی هست و نامش hi crysyal clear quality هست!من 5700 رو به اسپیکرهای کامپیوترم وصل کردم باور کن قدرتش از کارت صدای کامپیوتر بیشتر بود!!سی پی یوی 5700 اونقدر قوی هست که دیگه در این گوشی خبری از هنگ و منگ نیست!سیمبین این گوشی سری 60 ورژن 3 os 9.2 هست که جدیدترین و باهوشترین ورژن سیمبین هست و مصرف باتری رو در حالت استندبای به خوبی کنترل میکنه!رم یک گیگ همراه 5700 بهت میدن!ال سی دی 5700 از لحاظ کیفیت کاملا با ال سی دی ان95 برابره!فراموش نکن هنوز سونی اریکسون یک گوشی هم نزده که ال سی دی 16 میلیون رنگی داشته باشه!!!با 5700 حداکثر 10 ساعت میتونی اهنگ گوش بدی دلیلش اینه که بدلیل وجود ال سی دی و سی پی یوی قویتر مصرف باتری کمی بیشتره به همین دلیل اماده به کار گوشی برای اهنگ گوش دادن 10 ساعته!!انتخاب با خودته و حواستو بده کلاه سرت نره!والسلام!
این خیلی مهمه واقعا عالی فیلمبرداری میکنهفیلمبرداری 5700 با فرمت mp4 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)