البته من زيرنويس يک فيلم رو تقريبا بصورت تک تک مرتب کردم. تقريبا هر 5 6 جمله اي با هم. زياد کار نميگيره. يه نصف روز تقريبا.
البته من زيرنويس يک فيلم رو تقريبا بصورت تک تک مرتب کردم. تقريبا هر 5 6 جمله اي با هم. زياد کار نميگيره. يه نصف روز تقريبا.
سلام
آقا امین دستت درد نکند , من تازه امروز به این تاپیک آمدم و از اطلاعات مفیدتون نهایت استفاده رو می برم ( پست اول رو ذخیره می کنم تا همیشه در دسترسم باشد )
بابت اطلاعاتی که قرار دادید بسیار بسیار ممنون .
خیلی عالی بودند .
باید بقیه پستها رو هم بخونم ؟ ؟ ؟
ممنون .
** ** ** **
با تشکر از راهنماییتون . مشکل در مورد زیرنویسهای ارباب حلقه ها حل شد و با مدیا پلیر هم نمایش داده میشود.
زیرنویس فیلم shooter هم همین مشکل رو داره یعنی با WS باز نمیشد(خطای فایل معتبر نیست) که با کپی کردن در یک فایل دیگر این مشکل حل می شود منتها نمیدونم چرا زیرنویس با مدیا پلیر نمایش داده نمی شود.
عمدتا اکثر مشکلات زیرنویس با نصب کردن Vobsub حل میشن اگه نصب ندارید نصبش کنید
سلام
من زیر نویس رو با فرمت rar دارم حالا برای تبدیلش به srt باید چی کار کنم؟
با تشکر
rar فرمت فشرده شده هستش کفیه از حالت فشرده درش بیاری بعد زیرنویس با هر پسوندی که هست رو کنار فیلم بذار تا نمایش داده بشه
یه سوال دارم شاید قبلا مطرح شده باشه
میخواشتم بپرسم این هماهنگ کردن زیرنویس با فیلم شامل Dvdهم میشه؟
سلام دوستان
این هماهنگ کردن فایل های sub/idx هم واقعأ کار سختی هست و نشدنی
من که هرکاری میکنم درست نمیشه ( حتی از اون فایل در pdf هم که در اول پست این تاپیک بود استفاده کردم اما درست نمیشه )
من فیلمم تا نصفه خوب پخش میشد اما یک دفعه از وسط فیلم ناهماهنگ شد ... هیچ راهی برای تنظیم این فایل ها بصورت راحت نیست ؟ (اسم فیلم هم little children )
موفق باشید
برنامه ای هست که بشه فهمید یک فیلم چقدر فریم هست ؟ یعنی همون 23.97 یا 25 یا 29.97 Fps
راحتترین راهش اینکه راست کلیک کنی و از Properties نگاه کنی!
البته برنامه هایی مثل YAAI و .. هم اینکار رو میکنن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)