تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 149 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1489

نام تاپيک: برنامه هاي قابل نصب بر روي Motorola V3X

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

corvette عزیز بابا این مانستر پک عصابمو خورد کرده حجمش خیلی بالاست در ضمن اقا ناصر یه اموزش واسه تبدیل پسوند فیلم برداری گذاشته بود ( 3gpبه mp4) همه چیز خوب بود این کار هم انجام شد اما pc نمیتونست این پسوند رو بخونه خواستم back up کنم گوشی دار فانی رو ودا کرد و خراب شد اما خوب اگه کارا خوب پیش بره تا فردا درست میشه چون تقریبا اخرای دانلود مانستر پک هستم
    بله عزیز pc نمیتونه بخونه. باید نرم افزار نصب کنی. چرا!!؟ عیبی نداره انشالله که موفق میشی در دانلودش.

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

@Mc Kenzi

خوب این یه سیمه تقویته.تا اونجایی که خاطرم هست فیلمبرداری رو تقویت میکنه.و زمان رو نا محدود.

فرصت ندارم الان تستش کنم ولی قول میدم سیم سالم باشه چون قبلا باش کا کردم.

آموزش از یکی از دوستانه قدیمی هستش. عذر خاهی میکنم برایه به خاطر نیاوردنه اسمه منبع.

تقويت فيلمبرداري V3x

حتما میدونید یکی از نقطه ضعفهای V3X کیفیت پایینفیلمبرداریشه که معمولا خیلی پرش داره و تقریبا چیزی معلوم نمیشه. با استفاده ازروش پایین میتونید تا حدود زیادی این ضعف رو بپوشونید. امتحان کنید واقعا تازه میشهبهش گفت فیلمبرداری .....

تو برنامه LeaderGL FlexEditor از منوی strument گزینه seem explorer رو انتخاب میکنیم .

تو صفحه که باز میشه تو قسمت load دکمه From file رو بزنید و این فایلی که دانلود کردید رو باز کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد تو قسمت save جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 و بعد دکمه to phone رو بزنید. بعد از save شدن seem تو گوشی حالادکمه restart رو بزنید تا گوشی روشن و خاموش بشه .

قبل از انجام این کار یه بک-آپ از seem گوشیتونبگیرید به این صورت که تو قسمت load جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 حالا دکمه from phone رو بزنید و منتظر باشید تا seem از گوشی لود بشه. وقتیلود شد تو قسمت save دکمه to file رو بزنید و با اسم 004e_0001 سیو کنید. اگهاحیانا به مشکلی برخوردید به همین روش بالا عمل کنید منتها به جای فایل دانلود شدهاین فایل بک - آپ رو باز کنید.
    لطفا به مراحل دقت کنید ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

corvette عزیز واسه غوندن پسوند mp4 با خیلی از نرم افزارها امتحان کردم نشد در ضمن یک مانستر پک دیگه بده این یکی رو نمیتونم دانلود کنم تقریبا تا 81% میره بدش دیگه قاطی میکنه و بالاتر نمیره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    corvette عزیز یه نگاه بنداز به این مانستر پک نظرتو بگو به نظره من که بد نیست چون با اون یکی مشکل پیدا کردم میخوام اینو دانلود کنم

داره خودمونی میشه only_V3X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Central Bank of Iran

پيش فرض

مبارک باشه. خوش اومدی عزیز.

دوسته من اگر بتونی یه عکس از صفحه ی گوشی بندازی ببینم دقیقا چیه بهتر میتونم کمکت کنم.ممنون.

دوست عزیز ممنونم از لطفی که بمن داری . اینم یه عکس از صفحه اول گوشیم . همونطور که می بینی سمت چپ صفحه از بالا تا پایین یه منوی مزاحم وجود داره که می تونم برات بگم شامل چه آیتماییه :
    1 contacts
    2 calls
    3 massage
    3 events
    4 و دوتا آیکن دیگه که یه سری انتخابهای جانبی داره و مربوط به شرکت ساپورت کننده ( درمورد گوشی من شرکت orange ) هستش . مثلا با ok کردن روی آیکن اول یه منوی کشویی ازش باز میشه که شامل contacts و add contact هست و اگه هرکدومو ok کنی میره به همون قسمت . خیر سرش مثلا یه جور shortcut هست اما همونطور که می بینی روی عکس والپیپرمو میگیره و نوشته ها رو میندازه گوشه بالای سمت راست صفحه ؛ خلاصه بدجوری ضدحاله .
    دیروز بردمش علاءالدین و بین اونهمه مغازه فقط یه نفر فهمید و گفت این یه فلش مربوط به شرکت orange هست و فقط در صورت فلش کردن گوشی از بین میره . البته نمی دونم درست گفت یا نه .
    آقا ممنون میشم یاری کنی ؛
    راستی یه سوال : من تو جعبه ی گوشیم cd ندیدم ؛ از فروشنده هم پرسیدم گفت سی دی نداره ؛ درسته؟؟؟
    قربانت .

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Central Bank of Iran

پيش فرض

شرمنده که عکسه بزرگ شد !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Central Bank of Iran

پيش فرض

ببخشین ؛ یه سوال دیگه :
    اگه شما هم مثه همین فردی که بالا گفتم تنها راه حل رو تو فلش کردن گوشی می دونی ؛ لطفا نحوه فلش کردن رو بگو یا لینک نرم افزارشو بذار چون اصلا با این کار آشنایی ندارم. بازم ممنون
    یاعلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من اون مغازه دار درست گفته در مورده cd مدلهای قدیمی که ماله سنگاپور بود همه cd داشت اما اینایی که المان میزنه شانسی cd داره در مورده فلش کردن باید بگم که عجله نکن دوست عزیز مسیر زیر رو برو menu>tools>shotcut شاید بشه درستش کرد در ضمن اگه خودت دوست داری فلش کنی باید بگی که بوت لودر گوشی چنده؟ واسه اینم باید گوشی رو خاموش کنی و دکمه های#* رو نگاه داری و گوشی رو روشن کنی یه صفحه مثل صفحه داس میاد که اون جا ورژن بوت لودر رو نوشته

داره خودمونی میشه omid_ezraeil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گوشی V3x من تنظیمات Gprs رو دریافت کرده ولی کانکت نمیشه لطفا یک نفر راهنماییم کنه ممنون

داره خودمونی میشه omid_ezraeil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Anti_girl همشهری عزیز اگه هستی جواب من وبده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •