سلام سودا جان
من اين لينكها رو دانلود كردم يعني هم خود بابيلون را و هم كرك را
ولي تا به اينترنت وصل شدم و بعد از چند روز پيغام expire گرفتم لطفا كمك كنيد
خوش باشي جوون
سلام سودا جان
من اين لينكها رو دانلود كردم يعني هم خود بابيلون را و هم كرك را
ولي تا به اينترنت وصل شدم و بعد از چند روز پيغام expire گرفتم لطفا كمك كنيد
خوش باشي جوون
سلام
دوست عزیز این کرکی که استفاده کردید کمی نقص داشت شما می تونید در همین تاپیک در صفحه 4 از ورژن سوم همین کرک استفاده کنید که خود جناب Soda آپلود کرده.خودم هم از همین کرک استفاده می کنم و بی نقص کار می کنه.
موفق باشید.
سلام
مترجم متن بابيلون فقط در حالت آنلاين كار مي كنه.
اگه از پچ هايي كه در اين تاپيك هست استفاده كرده باشي در حالت آنلاين به راحتي مي توني از تمام امكانات بابيلون (به جز آپديت شدن) استفاده كني.
سلام دوست عزيز
من نسخه اي رو كه از اون لينك دانلود كردم رو يه بار اجرا كرده بودم و حالا expire شده و كرك جديد رو هم كه نصب مي كنم دوباره همون پيغام expire رو ميده هرچند babylon رو حذف و دوباره نصب كردم
مي تونين آخرين ورژن اين نرم افزار رو همراه با كركي كه كار بكنه و پيغام expire نده رو برام بذارين
مرسي از همگي
سلام
قبل از هر چیز باید بگم این کرک مخصوص ورژن 6.0.2.8 هست.
شما قبل از هر کاری باید بابیلونی که قبلاً نصب کرده بودید رو از روی سیستم تون پاک کنید.
حتماً رجیستری رو از این نرم افزار پاکسازی کنید!!! (مهم)
بعد بابیلون رو نصب کنید.
موقع کرک نرم افزار بابیلون نباید در حالت اجرا باشه و دقت کنید در قسمت System Tray در حال اجرا نباشه.
و سپس اقدام به کرک نمایید.
در ضمن چون خودم از همین ورژن و کرک استفاده می کنم نمی تونم ورژن بالاتری رو معرفی کنم!
سلام دوستان . آقا من تا قبل از اینکه ویندوزویستا نسب کنم دقیقآ یادم نیست از کدوم ورژن استفاده میکردم اما مشگل هم نداشتم چه آنلاین چه آفلاین .
الان که دیگه به ویستا کوچ کردم دارم سعی میکنم تمام نرم افزار های کاربردی قبلیم رو به این ور ترنسفر کنم .
اما الان نمیدونم دقیقآ کدوم ورژن از این نرم افزار (بابی لون) با ویستا مشگل نداره و بقولی ویستا کامپتیبل هستش .
ممنون میشم اگر لینک بدید به همراه کرک .
پشا پیش از راهنماییتون ممنونم.
تمامي ورژن هاي بالاتر از 6 بابيلون با ويستا سازگارند.
شما آْخرين نسخه رو به همراه پچ از صفحه ي 6 همين تاپيك بگير.
سلام
من بابيلون 6.0.3.4 رو نصب كردم. فايل رجيستري رو پاك نكردم چون نوشته بوديد كه اگر بابيلون اكسپاير شده باشه بايد رجيستري پاك بشه درسته؟ دو تا سوال ديگه هم دارم:
اول اينكه از كجا ميتونم ديكشنري هاي ديگر مثل آكسفورد و ...پيدا و روي بابيلون نصب كنم؟
دوم اينكه كدام گلاسوري براي انگليسي به فارسي و فارسي به انگليسي بهتره؟
ممنون
سلام
دوست عزیز اگر هنوز بابیلون شما اکسپایر نشده و هنوز مشکلی پیش نیموده، احتیاجی نیست رجیستری پاک بشه.
شما برای اضافه کردن دیکشنری به بابیلون به سایت همین شرکت مراجعه کنید:
برای ترجمه انگلیسی به فارسی من خودم از( Salaty English-Farsi Dict. (Text ver استفاده می کنم که دانشگاه اصفهان منتشر کرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود:
اما برای ترجمه فارسی به انگلیسی می تونم Ourstat - Farsi to English Dictionary رو پیشنهاد بدم .البته در این زمینه Glossary موفقی سراغ ندارم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود:
ولی در آخر کلام باید بگم اگر دنبال انتخاب های بیشتری هستید به بخش دیکشنری های فارسی سایت بابیلون به آدرس زیر مراجعه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان يك سوال !
اين ارور رو وقتي ميزنم ترجمه كنه ميده و هيچ چيزي ترجمه نميكنه !
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)