تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 149 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1489

نام تاپيک: برنامه هاي قابل نصب بر روي Motorola V3X

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم فکر میکنم این copy هست چون اینا رو جای دیگه خوندم

در آغاز فعالیت Mc Kenzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام خدمت سروران گرام .
    1- عزیز از کجا بفهمیم سریال ورژن گوشیمون R252211LD_U_85.9B.E5P هست ؟
    2- برنامه ی Motokup تو همین فایلی که دانلود می کنیم هست یا نه ؟ اگه نیست از کجا دانلودش کنم ؟
    3- و از کجا بفهمیم ورژن بوت لودر گوشیمون V.0.6.7.1 - V.0.6.8.2 - V.0.6.8.1 - V.0.6.8.3 - V.0.6.8.4
    اینه یا در واقع بوت لودر از کجا گیر بیاریم ؟
    4- هیچ راه حلی نیست که فقط SMS ها رو روی مموری سیو کنیم ؟ که هی SMS سامون پاک نکنیم ؟
    5- آپدیت Firmwire Frameworke گوشی (اگه اشتباه تایپ شد ببخشید ) چه مزیتی داره ؟ چیزی بهش اضافه میکنه یا مثلا مشکلای قبلیش حل میشه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

9

ميخوام يه مطلب خيلي جالب رو بهتون بگم. در واقع قرار هست شما يك فايل ريفلش درست كنيد كه با فلش كردن اون به گوشيتون قابليت ها ي زير به گوشيتون اضافه بشن:
    1-به طور كلي محدوديت دسترسي به حافظه گوشي براي برنامه هاي جاوا از بين ميره. يعني شما ميتونيد هر نوع فايل منيجر رو روي گوشيتون داشته باشيد بدون اينكه حتي كوچكترين سوالي براي دسترسي به حافظه ازتون بپرسه. اين يعني همون unlock java permission
    2-تمام برنامه هاي جاوا با در بسته هم اجرا ميشن.
    3-وقتي كابل به كامپيوتر وصل هست برنامه هاي جاوا ميتونن اجرا بشن.
    4-اس ام اس هاي شما ميتونن روي مموري كارتتون ذخيره بشن.
    5-ميتونيد روي عكس ها بيشتر زوم كنيد.
    ولي قبل از هر چيز به چند نكته بسيار مهم بايد توجه كنيد:
    1-سريال ورژن گوشيتون حتما بايد R252211LD_U_85.9B.E5P باشه.
    2-فايل ريفلشي رو كه درست كرديد حتما بايد با برنامه Motokup روي گوشيتون فلش بكنيد.
    3-ورژن بوت لودر گوشيتون بايد يكي از اين ها باشه:
    V.0.6.7.1 - V.0.6.8.2 - V.0.6.8.1 - V.0.6.8.3 - V.0.6.8.4

بعد از اينكه مطالب بالا رو خونديد بريم سراغ روش كار:
    اول فايل لينك زير رو دانلود كنيد( با حجم تقريبي 8.82 مگا بايت كه همون فايل ريفلش هست ):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چيزي كه دانلود ميكنيد شامل 2 تا فايل هست: يكي يا فرمت exe و ديگري هم با فرمت data . فايل با فرمت exe رو اجرا كنيد و همه ي گزينه هاي اونو تيك بزنيد. بعد بوت لودر گوشيتون رو از همين صفحه انتخاب كنيد( دقت كنيد كه بوت لودر گوشيتون رو درست انتخاب كنيد وگرنه ممكنه گوشيتون خراب بشه). بعد از انجام كار هاي بالا روي Build در پايين كليك كنيد. پس از 5-6 ثانيه اين فايل اجرايي(exe) از روي فايلي كه فرمتش data بود، يك فايل با فرمت sbf ميسازه كه ميتونيد اونو به گوشيتون فلش كنيد. دقت كنيد همون طور كه بالا هم اشاره كردم اين فايل رو بايد با برنامه motokup روي گوشيتون فلش كنيد اگه با برنامه RSD LITE اين كار رو بكنيد بعد از 5 ثانيه عمليات متوقف ميشه و اگه با برنامه Flash&Backup اين كار رو بكنيد گوشيتون فقط رو حالت بوت بالا ميياد. دوستان من اين ها رو تجربه كردم و بهتره شما خودتون دوباره تجربه نكنيد.
    كار تموم شد ولي من همه اين كار ها رو انجام دادم تا برنامه ي XploreMe 3.5 رو روي گوشيم داشته باشم كه زيباترين، بهترين، كاملترين و قدرتمندترين برنامه براي v3x هست كه ميتونيد با اين برنامه فيلم، عكس، آهنگ و تكست رو ببينيد. در ضمن اين برنامه داراي يك فايل منيجر بسيار عالي هم هست. فقط بايد اين برنامه رو نصب كنيد تا ببينيد چقدر زيباست. من برنامه XploreMe 3.5 رو پايين براتون ضميمه كردم هر چند كه سايت سازندش دوست نداشت تا اين برنامه در سايت هاي ديگه به صورت مستقيم قرار داده بشه ولي من براي راحتي شما ها و سخت بودن ثبت نام در اين سايت مجبورا خواسته ي اون ها رو انجام نميدم ولي كسايي كه مايل هستند اطلاعات كاملي در مورد برنامه داشته باشن به اين سايت مراجعه كنن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخرين مطلب رو هم بگم بعد تموم! برنامه بالا رو مستقيما از خود گوشي نصب كنيد و براي نصب از برنامه motomidman استفاده نكنيد. از اين كه تا اين حد به درازه گويي پرداختم ازتون معذرت ميخوام. خواستم تا بدون كم و كاست مطلب ارائه بشه.
    موفق باشيد...

سلام خدمت سروران گرام و علی الخصوص سروران گرام و بویژه سروران گرام.
    2- برنامه ی Motokup تو همین فایلی که دانلود می کنیم هست یا نه ؟ اگه نیست از کجا دانلودش کنم ؟
    3- و از کجا بفهمیم ورژن بوت لودر گوشیمون V.0.6.7.1 - V.0.6.8.2 - V.0.6.8.1 - V.0.6.8.3 - V.0.6.8.4
    4- هیچ راه حلی نیست که فقط SMS ها رو روی مموری سیو کنیم ؟ که هی SMS سامون پاک نکنیم ؟
    5- آپدیت Firmwire Frameworke گوشی (اگه اشتباه تایپ شد ببخشید ) چه مزیتی داره ؟ چیزی بهش اضافه میکنه یا مثلا مشکلای قبلیش حل میشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت سروران گرام .

1.ادرس زیر رو از تو گوشی برو setting>phon Status>other information>s/w version اگه این پک باشه خوب اینو اون جا مینویسه ولی اگه نباشه یه چیزه دیگه مینویسه
    2.لینکش اینه دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3.گوشی رو خاموش کن حالا دکمه های #* رو نگاه دار و کمه قرمز رو بزن تا گوشی روشن بشه یه صفحه که مثل داس میمونه میاد و اونجا ورژن بوت لودر رو نوشته
    4. چرا هست یادمه که میلاد عزیز از یکی صحبت میکرد که این کارو انجام داده البته تو یه سایت دیگه ولی چند وقتیه که این دوست عزیز کم پیداست ولی اگه بتوم لینکی پیدا کنم حتما واسط میزارم
    5.میشه یکم بیشتر توضیح بدی من متوجه نمیشم دقیقا منظورت چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1.ادرس زیر رو از تو گوشی برو setting>phon Status>other information>s/w version اگه این پک باشه خوب اینو اون جا مینویسه ولی اگه نباشه یه چیزه دیگه مینویسه
    2.لینکش اینه دوست عزیز
    3.گوشی رو خاموش کن حالا دکمه های #* رو نگاه دار و کمه قرمز رو بزن تا گوشی روشن بشه یه صفحه که مثل داس میمونه میاد و اونجا ورژن بوت لودر رو نوشته
    4. چرا هست یادمه که میلاد عزیز از یکی صحبت میکرد که این کارو انجام داده البته تو یه سایت دیگه ولی چند وقتیه که این دوست عزیز کم پیداست ولی اگه بتوم لینکی پیدا کنم حتما واسط میزارم
    5.میشه یکم بیشتر توضیح بدی من متوجه نمیشم دقیقا منظورت چیه؟
    تشکر بسیار فراوان. راجع به آخری می پرسم اسم دقیقشو می گم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزیز سلام anti_girl
    1- ببین اگه ورژن گوشیمون R252211LD_U_85.9B.E5P نبود اگه این پایینی دانلود کنیم درست میشه.
    2- برای Backup گرفتن و نصب Backup بهترین برنامه چیه ؟
    3- برنامه Dictaphone رو بی زحمت واسم بذار ؟
    4- برنامه ای هست که فیلم برداری نامحدود بکنه ؟
    Last edited by Mc Kenzi; 30-09-2007 at 08:35.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیزمون GSm در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جا

فرمودن برای افزایش زوم فیلمبرداری گوشی چکار باید بکنیم ولی لینک دانلود تعطیل خواهشا یکی کمک کنه

================================================== ===========
    ================================================== ===========
    تغيير ميزان زوم كردن گوشي در حين فيلم برداري از 2x به 4x
    7- حالا به قسمت فيلم برداري گوشي بريد و ببينيد تا چند ايكس مي تونه زوم كنه ؟ بايد 4x باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیز سلام anti_girl
    1- ببین اگه ورژن گوشیمون R252211LD_U_85.9B.E5P نبود اگه این پایینی دانلود کنیم درست میشه.
    2- برای Backup گرفتن و نصب Backup بهترین برنامه چیه ؟
    3- برنامه Dictaphone رو بی زحمت واسم بذار ؟
    4- برنامه ای هست که فیلم برداری نامحدود بکنه ؟
    1دوست عزیز قبل از هر چیزی باید اول بوت لودرو چک کنی اگه به هم بخوره خوب میشه با اون فلش کنی و مشکلت حل میشه
    2.من خودم از بر نامه leaderGL است فاده میکنم
    3.من لینکشو ندارم و احتمالا دوست عزیز corvette داره واسط میزاره
    4.اره دوست عزیز یه seem هست که میتونه این کارو بکنه تو اولین فرصت واسط به همراه اموزشش میزارم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام مجدد درد سر اومد !
    عزیز نمیشه موتورولا رو بویژه V3X مانند نوکیا روی کیبورد کلیدهاش Lock code گذاشت ؟
    اگه برنامه یا آموزشی داره واسم بذار ؟

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام مجدد درد سر اومد !
    عزیز نمیشه موتورولا رو بویژه V3X مانند نوکیا روی کیبورد کلیدهاش Lock code گذاشت ؟
    اگه برنامه یا آموزشی داره واسم بذار ؟
    منظورت رو دقیق متوجه نشدم.

اگر منظور ت keypad lock هست. برخی از مانستر پکها این امکانو میده.

اما اگر منظورت phone lock هستش شما میتونی هر منویی رو جداگانه قفل کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •