تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 535 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

به نظر میاد همه با این ویندوز مشکل دارن

فکر نمیکنم اصلا چیز بدرد بخوری باشه....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ويرايش شد..............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آگه درايور جديد nvidia رو نصب كني عين xp توي راست كليك هم ظاهر ميشه در مورد نمره هم نمره زياد خوبي نيست در ضمن براي بوت هم با نرو ميشه البته بهتر از نرم افزارهايي مانند utrla iso وpower iso اين كار را انجام دهيد.
    1- تو کنترل پنل ویستا موجوده
    2-آره. دی وی دی بوتیبل رو ازش ایمیج میگیری و ایمیج رو رایت میکنی رو دی وی دی. نه اینکه محتویاتش رو بریزی
    3-این نمره ، نمره ضعیفترین قطعه شماست که مبنای سنجش سایر قطعات سیستمتون قرار میگیره و بر خلاف تصور اکثر بچه ها نمره میانگین قطعات نیست. در واقع هر چه قدر نمره بقیه قطعات از این مقدار بالاتر باشه بهتره. بهتره یه نگاه به مسیر زیر بندازین:
    Right Click on Computer-->Properties-->Windows Experience Index
    4-نمیدونم
    آقا دست هر دو درد نكنه

من شروع كردم به ايميج گيري براي دي وي دي بوتيبل ولي به اين مشكل بر خوردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ميشه بياين تو تاپيك كمكم كنين؟

در ضمن براي من نه تو كنترل پنل ويستا نه توي راست كليك نيستش اين انويديا ... بازم مرسي

ممنون ميشم

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خدمت برادر toraj عارضم که من هم این autopather را که حدودا 200 300 بایت بود دانلود کردم و شروع به اجرای آن کردم. صفحه داس باز شد بدون نوشته ای در آن. یه 30 دقیقه ای منتظر شدم اما اتفاقی نیافتاد. پنجره را بستم اما حالا کارت TV از کار افتاده. چکار میشه کرد؟
    در ضمن درایور کارت رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اتفاقی نیافتاد
    آقا شما وقتي 200 بايت رو دانلود كردي اونرو باز كن يه صفحه مياد اگه نيومد اين آدرس
    کد:
    رو توي ie بزن ميره تو سايت و اونجا ميتوني دانلود auto pacher رو پيدا كني حجمش 210 مگابايت در ضمن ربطي هم به از كار افتادن كارت tv نداره مگه اين كه كارت tv شما مشكل پيدا كرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hamidkhann's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

این برنامه بیش از 300 مگا بایت حجمشه تازه اونم برای اکس پی چطوری که شما با این حجم دانلود کردید ؟
    این مسیر، فایل آپدیت نیست. بلکه یه راهه به سمتش

منم با نسب مودمم به مشکل خوردم
    درسته مشکل داره. اما تو Device Manager اگه دست به کار بشی مشکل به احتمال زیاد حل میشه

به نظر میاد همه با این ویندوز مشکل دارن

فکر نمیکنم اصلا چیز بدرد بخوری باشه....
    بله. موافقم. تا وقتی سرویس پک واسش نیاد ایراد و سوتی و باگ زیاد داره
    منتظر سرویس پکیم
    آقا شما وقتي 200 بايت رو دانلود كردي اونرو باز كن يه صفحه مياد اگه نيومد اين آدرس
    کد:
    رو توي ie بزن ميره تو سايت و اونجا ميتوني دانلود auto pacher رو پيدا كني حجمش 210 مگابايت در ضمن ربطي هم به از كار افتادن كارت tv نداره مگه اين كه كارت tv شما مشكل پيدا كرده.
    والا بعید میدونم از کارت باشه. چون تازه گرفتم و نصبش کردم. و خوب کار میکرد.
    آقا دست هر دو درد نكنه

من شروع كردم به ايميج گيري براي دي وي دي بوتيبل ولي به اين مشكل بر خوردم:

کد:
    ميشه بياين تو تاپيك كمكم كنين؟

در ضمن براي من نه تو كنترل پنل ويستا نه توي راست كليك نيستش اين انويديا ... بازم مرسي

ممنون ميشم
    راجع به گرافیک، شما تست کن ببین درایور صحیحش رو نصب کردی یا نه.
    راجع به رایت دی وی دی، تا جایی که من میدونم پسوند فایل مهم نیست. کار ایمیج اینه که خواص دی وی دی(اتوران بوتیبل و...) رو حفظ میکنه و با رایت این ایمیج انگار که دقیقا یه نسخه از دی وی دی قبلی داریم نه بیشتر نه کمت. اون پسوند هایی که تو شکل هستن یعنی اینکه این نرم افزار اونها رو ساپورت میکنه. یعنی مثلااگه با نرم افزار nero ایمیج با پسوند nrg گرفته باشی، چون این نرم افزار اونو ساپورت میکنه پس میتونی با استفاده از همین نرم افزار میتونی رایتش کنی. و لازم نیست سراغ nero بری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسي دوستان درايور جديد انويديا رو گرفتم مشكلم حل شد.

الان يه سوال ديگه دارم كه لطف مي كنين جواب بدين. من سي پي يو 2.6 اينتل دارم و چون مي خواستم ويستا رو يه ذره بهتر و روان تر اجرا كنه به خصوص تم آئرو توي قسمت power settings اينطوري تنظيم كردم كه بيشترين مصرف رو داشته باشه (مصرف برق و پاور) تا برنامه ها روان اجرا بشن. مي خواستم ببينم اين به پاور و سي پي يو لطمه نمي زنه در دراز مدت؟ و آيا (خدا نكرده !!!!!!!) سي پي يو يا پاور آسيب نمي بينن؟
    پيش فرضش هم اين بود كه هارد درايو بعد 20 دقيقه خاموش بشه كه اونم غير فعال كردم.

اينو نمي دونم يعني چي كه هارد درايو خاموش بشه! يعني اگه خاموش بشه ديگه دسترسي بهش ممكن نيست؟ كلا چه اتفاقي ميفته؟

بي نهايت تشكر مي كنم ازتون كه به اين سوالا هم جواب بدين

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یک سوال از اساتید محترم من بعضی از برنامه های استارت آپ رو از طریق configsis ویندوز خاموش کردم حالا هر وقت که ویندوز بالا میاد پیامی مبنی بر این که تعدادی برنامه از حالت استارت آپ در آمده ظاهر میشه چطوری میشه از شر این پیغام راحت شد؟

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یک سوال از اساتید محترم من بعضی از برنامه های استارت آپ رو از طریق configsis ویندوز خاموش کردم حالا هر وقت که ویندوز بالا میاد پیامی مبنی بر این که تعدادی برنامه از حالت استارت آپ در آمده ظاهر میشه چطوری میشه از شر این پیغام راحت شد؟
    یه تیک داره که باید وقتی پیغام اومد تیک رو بزنید داخل مربع بعدش دیگه نمیاد.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه تیک داره که باید وقتی پیغام اومد تیک رو بزنید داخل مربع بعدش دیگه نمیاد.
    من هیچ تیکی نمیبینم.
    میشه دقیق تر راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منظورم این پیام هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •