نه نشون نمیده.ولی صداش پخش میشه.یه سوال : موقعی که در گوشی بستس، میشه فیلم پخش کرد ؟ (البته فکر میکنم که آهنگ موردی نداشته باشه)
اگه میشه اون لوگوی موتورولا روش نمیاد ؟ یا اینکه فقط باید با در باز فیلم نگاه کنی ؟
نه نشون نمیده.ولی صداش پخش میشه.یه سوال : موقعی که در گوشی بستس، میشه فیلم پخش کرد ؟ (البته فکر میکنم که آهنگ موردی نداشته باشه)
اگه میشه اون لوگوی موتورولا روش نمیاد ؟ یا اینکه فقط باید با در باز فیلم نگاه کنی ؟
دوستان در مورد قفل شدن کارت مموری کسی به من کمکی نمی کنه ؟
payami4u جان شما خودت پسورد نزاشتی ؟ مگه میشه خودش پسورد بزاره ؟
من الان رفتم برای خودم پسورد گذاشتم
راحش اینه :
میری توی فایل منیجر . بعد میری توی Trash بعد از پایین سمت چپ گزینه More و بعد Propertis رو میزنی . حالا اون پایین گزینه Password Chek رو میزنی و پسورد هاتو وارد میکنی .
خب تا اینجای قضیه مال شما مثل اینکه خودش اتوماتیک پیش رفته !!!!
پس ورد های دیفالت انواع گوشی ها اغلب
12345
0000
00000
هست . اینا رو تست کن شاید جواب بده
برای برداشتن پسورد همین راه رو دوباره برو و تیکش رو بردار
یا علی
دمت گرم برادر
راحت نصب شد .
اون نوشته ژاپنی که اولش نمیاد خیلی فاز میده
از نظر صدا هم کمی بهتر از قبلیه
اما قبلیه یه خوبی که داشت یه بار میرفتی توش و در میومدی صدای کل گوش تقویت میشد . تا وقتی که ریستارت کنی
اما جدیده وقتی از توش میای بیرون همه چیز مثل اولش میشه
حالا من جفتش رو دارم . وقتی گوشی رو روشن میکنم یه بار میرم تو قبلی و بعد میام بیرون و با این جدیده کار میکنم .
یا علی
کسی رمز پیش فرض Phone lock رو می دونهمن یادم نمی آد رمز شو عوض کرده باشم پیش فرضش چیه ؟؟
وای که این rapid share چقدر گیر میده!! نشد winamp جدید رو بگیرم!
نمی دونم چرا لوازم جانبی موتورولا مثل همین هدفون بلوتوث وارد نمی شه؟! خیلی تولیدات جالبی داره.
مجید جان phone lock 1234 و security 000000 هستن.
بالاخره خودم راه حل قفل شدن مموری رو پیدا کردم. نه من خودم پسورد نگذاشته بودم .بعد از کلی گشت و گذار در وب فهمیدم که گاها ممکنه این حالت پیش بیاد. یه جور هنگ کردنه . رمز رو خودش پیدا می کنه اما قابل پیدا کردن نیست. تنها راه حلش استفاده از یه کیت کوچولو هست. که اسمشو گذاشتن Unlocker .. قیمتش در حدود 15 تومنه .. من نخریدم اما دادم یه مغازه دار اونو Unlock کرد. بدجنس تو کشو میزش گذاشته بود که مردم نبینن چیکار میکنه ! چند ثانیه رمو توی اون کیت میزارن و بعد قفل شکسته میشه ! بعد ویندوز میشناسش اونوقت باید فرمت بشه .... دیشب خودمو آماده کرده بودم که برم یه رم دیگه بخرم .. البته اطلاعات قبلی از بین میرن ...!
یه سئوال شاید برای شما پیش پا افتاده باشه ... شرمنده اما من تازه واردم و ناشی !
از لینک برنامه هایی که گذاشته شده بود . مثل ماشین حساب و بازی ها دان لود کردم . بصورت زیپ دریافت شد. حالا اونها رو کجا و چطوری کپی باید کرد. روی مموری در یه پوشه کپی کردم . البته باز شده. بعدش دیگه نمی دونم چیکار کنم. اینها که مثلا فایل Setup ندارن !
در مورد سات راپيد شير پست شما رو تائيد ميكنم
دوست من اون فايل ها رو بايد ابتدا به صورت فايل jar ويا rar در بياري و اونوقت و اونا رو در ميموري گوشيت كپي كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)