تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: تابع محاسبه طول فايل صوتي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14 تابع محاسبه طول فايل صوتي

با سلام خدمت همه اعضاي محترم انجمن
    راستش من همين امروز عضو شدم و چون علاقه زيادي به برنامه نويسي دارم تازه شروع كردم و اطلاعات كم است و اميدوار شما بتونيد به من كمك كنيد.
    سئوالم اينه كه چه طور ميشه با يك كد طول فايل صوتي (duration يا length) انر از تو برنامه با آدرس دادن نشاني آن فايل بدست آورد .
    و ديگه اينكه چظور ميتونم براي دكمه هام تصويرهاي مورد دلخواه را بگذارم بطوري كه دكمه من از حالت قاب اصلي دكمه كه مستطيل خارج و به شكل ابعاد تصوير من در بياد . مثلا به شكل بيضي . البته يه چيزايي ديدم كه مثلا تصوير ي را طراحي و يك ماسك تصويري هم درست كنيم اما سر در نياوردم كه براي دكمه بشه اينكار و كرد يا .

من علمني حرفا فقد صيرني عبدا . هركس كلمه اي به من بياموزد مرا بنده خود ساخته است . امام علي عليه السلام

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دستور filelen طول هر نوع فایلی صوتی عکس تکس تصویری و ... رو بر حسب بایت بهت میده. میتونی به 1024 تقسیم کنی به مگ تبدیل شه.

در مورد کلید هم استایلشو بذار گرافیکال. بعد میتونی عکس بهش بدی تو کلید نشون بده. ولی در همون حالت مستطیل شکل.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض منظور مدت زمانه نه سايز فايل

با تشكر از توجهتون به پيامم . منظور مدت زمان فايل به ساعت دقيقه يا ثانيه است . دقيقا مثل برنامه هايي كه روي فايل هاي صوتي كار مي كنند و قتي فايل رو تو برنامه وارد مي كنيد مدت اون را نشون مي ده . آيا راهي است مثلا بتونيم فايل هاي موجود در يك فولدر رو زمان هموشون يك جا استخراج كنيم يا حتي يكيشون رو . باتشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •