آقا من امروز خریدم وبازی کردم
من legundery فیفا 07 رو 6تا 6تا می زدم
ولی از world class فیفا 08 ، 4-0 باختم
خیلی سخت شده، دیگه مثله 07 کامپیوتر زیاد با توپ ور نمیره
در ضمن امکان ایجاد فرمیشن جدید هم وجود داره و ...
آقا من امروز خریدم وبازی کردم
من legundery فیفا 07 رو 6تا 6تا می زدم
ولی از world class فیفا 08 ، 4-0 باختم
خیلی سخت شده، دیگه مثله 07 کامپیوتر زیاد با توپ ور نمیره
در ضمن امکان ایجاد فرمیشن جدید هم وجود داره و ...
باز خوبه من دفام خوبه.کلا یک بازی کردم رو وورد کلسهمونم گل نخوردم.اما شوتم نتونستم زنم.(البته چندماه بود بازی نکرده بودم،یادم رفته بود.داشتم میزدم زیر توپ)
next gen برای pc هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه نه ...
Amin_Asterix جان میشه ازتون خواهش کنم کمتر اینجا پست بدید ! به نظر خودت یکم زیادی حرف نمیزنی !
شرمنده بهت برنخوره ...
سلام
مبارکتون باشه
راستی بگم تعجب نداره که بازی زودتر اومده چون تاریخ آمریکا 9 اکتبره ولی این بازی همزمان با اروپا تو ایران ریلیز شد ! تو اروپا زودتر ریلیز شد.
sam fisher عزیز منظورت از pc ضعیف رو میشه واسه همه توضیح بدی آقا جون این fifa داره رو 256 تا رم و کارت گرافیک 64 onboard اجرا میشه کجا ea به فکر pc های ضعیفه این حرفا کدومه الان در سال 2007 این pc با این مشخصات که گفتم فاجعه ست.
ضعیف چیه ؟
بعدشم پس باید بگیم ea واسه گرافیک و گیم پلی بازی حسابی اندازه 10 سال باید update بشه خیلی عقبه قبول کن من نه طرفدار pes هستم نه طرفدار fifa اما از حق نمیشه گذشت.
بازم شرمنده به طرفدارای ea و fifa بر نخوره باور کنید قصد توهین و بی احترامی به علایق کسی نداشتم.
چمیدونم والا منم تو کار این EA موندم ... چرا نسخه PC نسل بعدی نیست ؟...
ب هنظر برای کشورهای آفریقایی باشه.
همچنین برزیل. من میتونم شرط ببندم دلیلش برزیله.
شاید ...
آخه میدونید این بازی تو دنیا وحشتناک طرفدار داره(اگر باز دعوا راه نندازید). این حرفمو فروش وحشتناک هر ساله فیفا ثابت میکنه.
ممکنه دلیلش همین باشه Ea واسه اینکه فروشش تو اینجور کشور ها پایین نیاد این کار رو کرده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)