اینم برنامه سوپرمن که خودم شدید دنبالش بودم
Bint's Superman replace for mpkg/linloader + backup function
البته محتویات فایل رو باید به شاخه .System انتقال دهیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا علی
اینم برنامه سوپرمن که خودم شدید دنبالش بودم
Bint's Superman replace for mpkg/linloader + backup function
البته محتویات فایل رو باید به شاخه .System انتقال دهیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا علی
آقا من برنامه MobyExplorer رو نصب کردم رو گوشیم ولی Permission Access میده من روی فایل قلمم رو نگه داشتم و گزینه Manage رو زدم و از گزینه primission رو زدم ولی قسمت read Data رو نتونستم فعال کنم جریان چیه ؟
اینم لینک دانلود برنامه
یا علیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام . من سه تا سئوال دارم لطفا راهنمایی کنید.
اول : آیا ممکنه که سیستم عامل (لینوکس) این گوشی خراب بشه ؟ مثل ویندوز که یه مدتی خوبه بعدش به دلایل مختلف ایراد دار یا کند میشه ؟ در صورت مثبت بودن چکار باید کرد؟
دوم : نصب و بعد Uninstal کردن برنامه های مختلف به سیستم عامل یب نمی رسونه ؟
سوم: آیا ما به آنتی ویروس نیازمندیم ؟ اگر جواب مثبته چطور و از کجا ؟
سلام.من یه لینک برنامه horse power گذاشتم با اون میشه برنامه های جاوا رو واسه این مساله هک کرد.
سلا م دوست من.
1-به فرض هم که خراب شه به راحتی با فلش کردن مشکلش حل میشه.(مثل ریختن دوباره ویندوز)
2-بعید میدونم چون من شدیدا این کارو تکرار میکنم وا تا حالا مشکلی نداشتم.
3-نه هنوز ویروسی نیومده واسش.خیلی امنه.
سلام
نظرم اول روی 5700 بوده ولی از ال سی دی تاچ این گوشی و محیط کاربریش خیلی خوشم اومد ولی میخواستم ببینم ارزش داره صدای 5700 فدای ال سی دی آ1200 بکنم. کما این که دوربین آ1200 از 5700 بهترم هست.
خواهشن بدون تعصب بگین ممنون میشم.
در ضمن نرم افزارای لینوکس موبایل اصلاً پیدا میشه ؟
مرسی
تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز به خاتر دو تا ماشین حساب عالی. واقعا کار راه بندازن.![]()
برادر بدون تعصب میگم
اگه صدا برات مهمه سراغ این گوشی نیا .
چون دیشب یه 5200 داشت با من کل مینداخت .
ولی اگه صدا زیاد برات مهم نیست توی تموم گوشی های موجود در بازار با این قیمت A1200 ولا غیر !!!!
نرم افزار هاش هم زیاد توی بازار که اصلا نیست (مگه اینکه با Box برات بریزن ) توی اینترنت ولی هست .
این گوشی نیاز به نرم افزار زیاد نداره چون خودش همه چی داره .
آنتی ویروس هم نمیخواد چون امنیتش بالاست . تمام برنامهای آفیس رو هم میشه باهاش باز کنی . PDF هم راحت میتونی باهاش بخونی . ولی مشکل صداش خیلی ضایعست
آقا ما همچنان منتظر 24XP30 هیتیم ها . یکی یه الطفاتی بفرماید.
یا علی
اگه صدا برات یکم هم مهمه سراغش نرو که تو ذوقت میخوره .
نرم افزار هم واسش کم نیست.
خوشحالم که به کارتون اومد و از این همه برنامه بالاخره یکی اومد و ییه تشکر کرد.
من امشب میرم مسافرت بعدش شما تو پ.خ بگو کجایی تا برات پستش کنم.
آقایون دست همگی درد نکنه
فقط یه سوال دیگه ، اگه صداش توی اسپیکر ضعیفه توی هد فون برای گوش کردن MP3 چطوره ؟
صداش خوبه ؟ اگه خوبه در حد چه گوشیاییه ، چون آدم نمیخواد با موزیک گوشیش جار بزنه که اکثراً برای من خودمم با هدفون میخوام گوش بدم که اگه تو هدفون خوب باشه نیازی به Speaker نیست (لطفاً صدای هدفون را از نظر اول کیفیت و بعد بلندی توضیح بدین ممنون میشم.)
مرسی از همگی![]()
عزیز چند گرفتی؟؟ remote این گوشی با موتو که سازگار نیستش!!!هستشاگه یه دونه مخصوص خودش گیر بیاد خوبه
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)