تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: چگونه پسورد باياس سيستم پنتيم را پاك كنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض چگونه پسورد باياس سيستم پنتيم را پاك كنم

يه سيستم پنتيوم هست كه پسورد داره و من نميدونم اونو چطوري پاك كنم تو بعضي از سايتها دستوراتي نوشتن كه بايد وارد اعلان داس شد و بعد نوشت . من يه سيدي بوتيبل گذاشتم ولي با اون وارد داس نشد يعني به علت پسورد اجازه كاري نداد ميشه راهنمايي كنيد

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما دو راه داری به نظر من
    باطری پشتیبان را خالی کنی
    اگر سیستم یه کم جدید تره با استفاده از کلید دلیت در هنگام بوت در تنظیمات حذفش کنی

داره خودمونی میشه fazilat1385's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    چابهار

6

روي مادر برد ممكنه يبژه جامپر باشه . نزديك همون باطري سيموس. يه لحظه جابجاش كن و دوباره به حالت قبلي برگردونش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه سیستمه خودته و به داخل سیستم دسترسی داری میتونی سیسیتمو باز کنی و باتری بایوس رو در بیاری اینتوری پسورد بایوس ریست میشه
    اگه دسترسی به داخل سیستم نداری میتونی از نرم افزارایی مثله win key و hiren CD استفاده کنی و پسورد بایوس رو حذف کنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Center Of Iran

پيش فرض

بله همونطوری که دوستان گفتن میتونی اول باطری ستاپ رو در بیاری و دوباره جاش بزنی..
    اگه درست نشد، اونموقع جامپر کنارییه باطری رو در بیاری، بزاریش داخل یه شیار دیگه، بعد دوباره بزاریش سر جاش.

اما اینکه راه دستی و بدون نصب هیچ نرم افزاری هم هست که از طریق اسمبلی میتونی که دستوری رو بنویسی..
    فعلا شما راه های بالا رو انجام بده، درست نشد بگید تا من اون درستورو پیدا کنم و براتون بنویسم.

موفق باشید.

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

باتری بایوس را به مدت 24 ساعت بذار کنار ...

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز شما زمانی میتونید از MS DOS و نرم افزارهای بوتیل استفاده کنید که تونسته باشید به داخل کامپیوتر رفته باشید ولی شما هنوز به داخل کامپیوتر راه پیدا نکرده اید بنابراین می تونید از روش های زیر استفاده کنید : 1
    - استفاده از Jumper ها بر روی بیشتر مادربوردهای جدید یک Jumper است که از آن برای پاک کردن CMOS میتوانید استفاده کنید.کنار این jumper معمولا این عبارت دیده میشود Clr CMOS. تنها کاری که شما میکنید این است که jumper را از پایه 1و2 درآورده و به پایه 3و4 نصب کنید و دوباره به حالت اول برگردانید. اگر مادربورد شما جامپر فوق را نداشت از روش ذیل استفاده کنید:
    2- در آوردن باتری میتوانید باتری دستگاهتان را که روی مادربورد است درآورده کامپیوتر را روشن کنید و وارد CMOS شوید و ملاحظه میشود که رمز پاک شده است، کامپیوتر را خاموش کرده و دوباره باتری را جا بیاندازید در این حالت تمام اطلاعات CMOS به حالت پیش فرض برمیگردد.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوشته شده توسط TEC
    اما اینکه راه دستی و بدون نصب هیچ نرم افزاری هم هست که از طریق اسمبلی میتونی که دستوری رو بنویسی..
    فعلا شما راه های بالا رو انجام بده، درست نشد بگید تا من اون درستورو پیدا کنم و براتون بنویسم.
    دستورات debug ؟
    توضیح لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دستورات debug ؟
    توضیح لطفا
    حالا یه خالی بسته شما زیاد جدی نگیرین

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوشته شده توسط mr_jeghjegheh
    اگه دسترسی به داخل سیستم نداری میتونی از نرم افزارایی مثله win key و hiren CD استفاده کنی و پسورد بایوس رو حذف کنی
    اگه بایوسش پسورد داره چه جوری با Hiren یا win key بوت بشه خالی بند ؟

در مورد debug یه چیزی میدونم میخوام مطمئن بشم . به خاطر همین از ایشون توضیح خواستم .

تا بعد ...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •