مسعود جون ازت ممنونم وگرنه یک دانلود حجیم حالم رو خراب میکرد
انتی ویروسی که سرعت اینترنت رو پا یین بیاره
انتی ویروس نیست
(از نظر شخصی خودم)
مسعود جون ازت ممنونم وگرنه یک دانلود حجیم حالم رو خراب میکرد
انتی ویروسی که سرعت اینترنت رو پا یین بیاره
انتی ویروس نیست
(از نظر شخصی خودم)
با سلام.نوشته شده توسط Masoud.ebi
با توجه به عدم استقبال دوستان از اين آنتي ويروس از گذاشتن patch منصرف شدم.اگر مايل هستسد براتون آپلود ميكنم البته بگم من خودم تست نكردم.كاري كه بايد بكنيد اينه كه تمام محتويات اين فايل را در محلي كه آنتي ويروس را نصب كرده ايد كپي كنيد.باز هم ميگم من تست نكرده ام.
دانلود patch با حجم 2.5MB:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاني كه ابراز داشتند با نصب اين آنتي ويروس سرعت اينترنت پايين اومده عرض كنم كه من هيچ تغيير محسوسي در كند شدن سرعت اينترنتم مشاهده نكردم و عملا هيچ كندي را مشاهده نكردم حتي به مقدار خيلي كم.نميدونم چرا اينطوره؟؟؟
Last edited by hamilton; 05-11-2005 at 07:19.
hamilton جون برای من سرعت سیستم رو کم نکرد سرعت اینترنت رو خیلی کم کرد![]()
سلام
من از بعد از ظهر پنج شنبه تا الان نبودم و به همين خاطر در اين مورد پست ندادم.
بايد بگم كه من روي 2 سيستم نصب كردم. مشخصات 2 سيستم:
1 - پنتيوم 4 فول 1.8 با 256 مگ رم
2 - پنتيوم 4 فول 2.4 با 256 مگ رم
به هيچ عنوان سرعت سيستم رو كم نكرد. البته نسبت به nod32 كه مشخصه كه كم مي كنه اما نسبت به آنتي ويروسهايي مثل كاسپرسكي پرسونال پرو يا كاسپرسكي 2006 كه تا همين چند روز پيش نصب بود روي سيستمم واقعا سرعت رو كم نكرد، بلكه بهتر هم شد.
در مورد اينترنت هم بايد بگم كه سرعت رو كم نكرد. فقط يك مشكلي كه من دارم در قسمت تنظيمات آنتي ويروس و در سربرگ web وقتي پورت 8080 رو در اون ليست پورت قرار مي دهم كلا به هيچ سايتي نمي تونم وصل بشم. شايد تنظيم خاصي داره كه من نديدم.
نوشته شده توسط pedramonline
پدرام جان سلام
لينك نسخه ادمين رو كه من بارها داده ام. باز هم مي دم:
يوزرنيم و پسورد هم براي آپديت در تاپيك مخصوص nod32 در انجمن كرك و سريال موجود هست. اگه بخواهي مي توني از اين پچ استفاده كني و بدون يوزرنيم و پسورد آپديت كني:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
***********************************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی جون کاپسرسکی پرسونل پرو نسخه ی 5.0.390 رو من دارم سرعت رو اصلا ب هیچ وجه کم نمی کنه سی پی یوم هم 3000 هست ولی این آنتی ویروس کیت یه ذره سرعت رو کم می کنه!
البته من بی خیالش شدم چون سرعت اینترنت رو هم کم می کنه!!!
![]()
ساسان جان سلام
من كه همه رو امتحان كردم و براي من اينطور جواب داده. الان هم آنتي ويروس كيت نصبه و مشكلي ندارم. البته اسكن كل هارد رو كه انجام دادم خيلي طول كشيد. اما باور كن با اينكه همان موقعي كه آنتي ويروس كيت رو نصب كرده بودم تا قبلش كاسپرسكي نصب بود، چند تا تروجان پيدا كرد كه نوشته بود از انجين كاسپر هم استفاده كرده!!! ولي خود كاسپر پيدا نكرده بود!!!
مهدی جون خود کاسپر دیتا بیسش قویه ولی On-Demand Scan اش نه اینکه بگم قوی نیست روش زیاد کار نشده مثلا تا چند روز پیش ویروس رو از فایلهای ISO نمیشناخت ولی بعد از آپدیت شناخت! ویروسه هم جیفو بود
راستی مهدی جون کاسپرسکی extended database اش بیشتره یا redundant database؟
ببخشيد دوستان ممکنه يه لينکه سالم از انتی ويروس کيت با کرکشو بديد چون در نوشته های قبلی لينکه سالم پيدا نکردم ممنون
ترانه خانم سلام
از اين لينكها دانلود كنيد:
سريال:
AntiVir PersonalEdition Classic 6.32.00.51
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)