سلام
منم اتوران سی دی هام اجرا نمیشد وقتی Autopather رو نصب کردم مشکل حل شد و تمام سی دی هام به خوبی اجرا شدن.
سلام
منم اتوران سی دی هام اجرا نمیشد وقتی Autopather رو نصب کردم مشکل حل شد و تمام سی دی هام به خوبی اجرا شدن.
مادربردم اونقدرا قدیمی نیست که ویستا نشناسه
چیپست 945 هستش.....
روی خود جعبه مادربردم نوشته ready for vista
منم مادر بوردم همینه درسته اتوران اون در ویستا اجرا نمیشه حالا چرا منم نمیدونم ولی درایورهاش رو باید یکی یکی از توی پوشه هاش پیدا کنی و جداگانه نصبشون کنی (ولی ویستا برا من همه درایور هاش رو شناخت تازه اگر بخای چیزی نصب کنی فکر کنم یکم قدیمی باشه بهتره بری سایت گیگا و اخرین درایور رو نصب کنی)
حالا کدومش رو میخوای نصب کنی؟
یه سوال دیگه هم دارم
من دوتا ویندوز دارم ییک اکس پی و دیگری هم ویستا
میخوام ویستا را پاک کنم
ولی ایکس پی را نمیخوام پاک کنم
چطور اینکارو بکنم
اخه اگه فقط درایو ویستا رو فرمت کنم هنوز اسمش تو بوت اول میاد
ایکس پی را تو درایو c و ویستا رو تو درایو G نصب کردم
Last edited by mehdi_vsgh; 25-09-2007 at 11:05. دليل: اضافه کردن یه نکته
اگه ویستا توی درایوc باشه بوت xp از بین میره ولی میشه دوباره درستش کرد اما من بلد نیستم از بروبچ دیگه بپرسی بهت میگن ولی مطمئنم که میشه(یه بار یه تایپیک بود خوندم ولی زیاد سر در نیاوردم وبیخیالش شدم)
سلام
من 2 تا ویندوز دارم xp & vista من میخواستم فایل های ویندوز ها طوری باشن که نشه از یه ویندوز تو document اون یکی ویندوز سرک کشید
من فکر کردم تو xp می شه ولی وقتی از ویستا تونستم بعضی فایل های document رو ببینم .................
ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
ایکس پی را تو درایو c و ویستا رو تو درایو G نصب کردم
کلا میخوام مادربرد را نصب کنم دیگه....(همه قسمتهاشو)
Autopather که گفتی چیه؟
میشه لینکی چیزی ازش بدی ممنون
Last edited by mehdi_vsgh; 25-09-2007 at 11:08.
مشكلي نيست شما ويستا رو فرمت كن وتوي xp در قسمت run بنويس msconfig ودرصفحه باز شده درقسمت boot ويستا رو حذف كن با اين كار ديگه ويستا اسمش در قسمت بوت اول نميادوبه طور خودكار ميره تو xp.
اينم لينك auto pacther
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)