راستشو بخای من تو باک الکل مریزم که با چند قطره روغن قاطیش کردم بدک نیست اکتانو بالا میبره.موتور هم نرمتر کار میکنه.
اکتان بوسترم میریزم گهگاه.
خلاصه دیگه نمیشه به ماشین گاز بدی با این بی بنزینی.!!!!!!!![]()
راستشو بخای من تو باک الکل مریزم که با چند قطره روغن قاطیش کردم بدک نیست اکتانو بالا میبره.موتور هم نرمتر کار میکنه.
اکتان بوسترم میریزم گهگاه.
خلاصه دیگه نمیشه به ماشین گاز بدی با این بی بنزینی.!!!!!!!![]()
من مخالف روغن هستم . چون باعث بر هم خوردن تنظیم موتور ماشین میشه . اما الکل به دلیل اکتان بالا و خنک بودن انرژی حاصل از احتراقش و همچنین عدم میل به تشکیل احتراق مخرب و انرژی ازاد سازی بیشتر خیلی برای من محبوبیت بیشتری داره .
میدونی خیلی خنک بودنم خوب نیست ها .کمپرس پایین میاد.مو تور که داغ نباشه دهنه رینگ فیت نمیشه.
روغنم 2 قطره نه اینکه ماشینو به دود بندازم عزیز
الکل که اب نیست بخواد عوض احتراق باعث خاموشی بشه ! فرایند سوختن الکل به شکلی هست که دمای اتاقک انفجار میاد پاینن . وقتی دمای اتاقک انفجار بیاد پایین یعنی جلوگیری از احتراق مخرب ... جلوگیری از اخحتراق مخرب یکی از ویژگی های اکتان های بالاست ... و اکتان بالا هم از ویژگی های سوخت خوب و مناسب هست .. البته فقط این فاکتور در سوخت مناسب ملاک نیست ولی اکتان همیشه چیزی بوده که مد نظر کاشناسان سوخت قرار گرفته .
ضمن اینکه اکتان ron الکل خیلی بهتر از mon اون هست و این خودش یه پوئن مثبت برای الکل به حساب میاد![]()
راستى بچهها، من شنيدم بساط LNG رو به دليل اينكه براى دولت اصلا صرف نداره (در مقابل CNG) دارن جمع مىكنن.
شما اطلاعى در اين مورد ندارين؟
◙
کاملا درست میفرمایید علی جان .
CNG همان گاز طبيعي است كه ما روزانه آن را در خانه و محل كار خود يا كارخانجات با فشار پايين استفاده ميكنيم. بديهي است ذخيره سازي گاز در چنين فشاري، به واسطه حجم زياد مورد نياز به صرفه نيست.
از طرفي به خاطر تراكم كم آن در صورت استفاده در خودرو زمانهاي تجديد سوختگيري فوقالعاده كوتاه خواهد شد. بنابر اين در صورتي كه گاز طبيعي (NG) تا فشار حدود psi 3600 متراكم گردد، ما CNG خواهيم داشت.
چند سالي است كه برخي از خودروها با مصرف LPG گازسوز شدهاند حال چه تفاوتي ميان LPG و CNG وجود دارد؟
- بخش عمده تركيب شيميايي CNG را گاز متان تشكيل ميدهد، در صورتي كه گاز LPG مخلوطي از پروپان، بوتان و اندكي تركيبات ديگر است. CNG از متراكم كردن گاز طبيعي به دست ميآيد، اما LPG محصول تقطير و پالايش نفت خام در پالايشگاهها است.
متان حتي تحت فشارهاي بالا نيز به صورت گاز باقي ميماند، بنابراين CNG عليرغم فشار psi 3600 هنوز حالت گاز دارد. البته گاز طبيعي را ميتوان در تأسيسات خاصي و با پايين آوردن دما تا حد 160- درجه سانتيگراد تبديل به مايع كرد كه در صورت آن را LNG ميناميم.
گازهاي پروپان و بوتان در دما و فشار اتاق حالت گاز دارند، اما با يك تراكم متوسط ميتوان آنها را مايع كرد. (LPG) از آنجا كه ظرفيت توليد LPG در پالايشگاهها محدود است، بهتر آن است كه آن را به عنوان سوخت براي مصارف خانگي در مناطقي كه هنوز فاقد لولهكشي گاز طبيعي هستند، استفاده كنيم، چرا كه ذخيره سازي و حمل و نقل آن آسان است.
دوستانی که بدون دسکاری مو تور میخان hp بگیرن.چیپ تیونینگ شرکت آلفا حرکت پر توان نماینده رسمیشه.
آقا من هر چی پست میدم این لعنتی رو 1 چت کرده.چرا؟
Last edited by CHALENGER; 24-09-2007 at 20:55.
دوست عزیز. پست های انجمن متفرقه در این فروم پی سی به حساب نمیات ....
میشه لطف کنی و از این چیپ های تیونینگ الفا بیشتر بگی ؟که اچ پی زیاد به ما میده ؟؟
اینجا تاپیک متفرقه هست یعنی هرچی پست بدی حساب نمیشه![]()
ممنون از راهنمایی.
در حقیقت با دسکاری میکرو چیپ ماشین و برنامه ریزی مجدد با دسگاه hp بالا میبرن.
برا ماشین های مختلف فرق میکنه.
ماکسیما 192 اسبی و 222 اسبی فقط در میکرو چیپش دسکاری شده.
چون این دسکاری به ECU مربوطه بعضی ها انجام نمیدن.بخصوص 206 تیپ 5 که خیلی حساسه(ecu(
در کل بعد از این کار تا 1 هفته اگر نا راضی باشید پولتونو پس میدن.
بین 5 تا 20 اسب برا ماشین های مختلف .
این کار رو داینو رفته و جواب داده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)