تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 97 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

دوستان چرا دعوا میکنید
    دوستان همگی درست میگید اگه یه خورده خرج کنید و برید ماهنامه نو اور شماره 9 رو بگیرید صفحه 33 اون همین بحث هستش چی بهتره
    در این مطلب شرکت پپرل و مهندس سایئر 14 ازمایش روی انواع Lcd & Plasma انجام داده
    بهترین Lcd شارپ و بهترین Plasma پایونیر الیت هستش
    البته در این ازمایش Lcd های سونی ازمایش نشده ولی پلاسمای اون ازمایش شده
    بعد از شارپ . ال جی . سامسونگ . میتسوبیشی
    و بهترین تو پلاسما اول پایونیر بعد هیتاچی . سونی .پاناسونیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

مقایسه های مختلف نتایج گوناگون داشته
    منم از روی کنجکاوی وب سایت ها رو سرچ می کردم یه جا اصلا اسمی از شارپ نبود یه جا همش شارپ بود
    سونی هم همین وضع رو داشت یه جا بهترین Lcd بود یه جا دوم یا سوم بود
    اما خوب اینا Lcd های خوبین
    نباید فراموش کنیم که ممکنه فاکتور های مقایسه مختلف باشه. حتی قیمت رو هم دخالت بدن یا اینکه حتی داشتن چند تا ورودی Hdmi رو امتیاز بدونند
    به هر حال همه اینا Lcd های خوبین شما بر اساس نیازتون خرید کنید
    سونی تو مقایسه نسبت به سامسونگ تصویر زنده تری داشت و خوش رنگ تر بود و از همه مهم تر اینکه محافظ داشت و همچنین داغ نمی کرد
    از نظر صدا هم عالی بود
    سامسونگ 3 تا ورودی Hdmi داشت ولی سونی 2تا،منم که یه Ps3 و سینما خانگی دارم
    و هم اینکه Lcd سونی هم توی منوش یه عالمه گزینه واسه کنسول Ps3 داره
    ولی من با شارپ مقایسه نکردم شارپ نسل شش Lcd رو میزنه که در انحصار خود شارپ هست و سونی و سامسونگ نسل هفت
    البته ربطی به عددشون نداره هر دو نسل ادعا های زیادی دارند
    نسل شش باریکتره بطوری که الان باریکترین Lcd دنیا رو شارپ میزنه و اگه رو دست شارپ کسی بلند نشده باشه الان می خواد بزرگترین Lcd دنیا رو با سایز 108 اینچ تولید کنه
    قیمت یه Lcd سونی نسل هفت با سایز 60 اینچ برابر 33 هزار دلاره
    و از طرفی سازندگان LCD های نسل هفت سخن از کیفیت و وضوح و تصویر بهتر LCD میرنند ولی شارپ هم همین ادعا رو داره
    Last edited by shenhaye_zaman; 22-09-2007 at 17:23.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به هر حال اينجا هيچ دليل منطقي بر اينكه شارپ يا سوني بهتر از بقيه مارك ها هستند گفته نشد. همه و همه نظر شخصي و سليقه اي هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

درسته virgil جان
    توی صنعت ما عقب هستیم راستش وقتی رفتم tv رو بخرم از فروشنده بیشتر اطلاعات داشتم و اینکه دیدم که هر شرکتی توی یک صنعت از بقیه جلو تره و باید خودم تشخیص میدادم کدوم بهتره برای من
    توی خونه پدرم رفت و امد زیاده و اینکه بچه هم زیاده پس باید جنسی میگرفتم که حد اقل مقاوم تر باشه البته از نظر صنعتی شاید یک مقدار عقب تر ولی خوب موقعیت این طوری بود
    هر شرکتی توی دنیا از یه چیزی بهره میگیره و افتخار میکنه: هر کدوم رو بهر کاری میسازن

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درسته virgil جان
    توی صنعت ما عقب هستیم راستش وقتی رفتم tv رو بخرم از فروشنده بیشتر اطلاعات داشتم و اینکه دیدم که هر شرکتی توی یک صنعت از بقیه جلو تره و باید خودم تشخیص میدادم کدوم بهتره برای من
    توی خونه پدرم رفت و امد زیاده و اینکه بچه هم زیاده پس باید جنسی میگرفتم که حد اقل مقاوم تر باشه البته از نظر صنعتی شاید یک مقدار عقب تر ولی خوب موقعیت این طوری بود
    هر شرکتی توی دنیا از یه چیزی بهره میگیره و افتخار میکنه: هر کدوم رو بهر کاری میسازن
    مسئله اصلي همينه! اصلا كلمه بهترين تو دنياي الكترونيك يك كلمه بي معنيه. بهترين رو هر كس براي خودش انتخاب ميكنه.
    مسلما محصولي كه 40 درصد از بقيه گرونتره بايد كيفيتش بهتر از بقيه باشه. ولي اگه مثلا 20 درصد بهتر از بقيه باشه (40 درصد گرونتر و 20 درصد بهتر) ديگه بهش نميشه گفت يه محصول خوب. حالا اين محصول هر چيزي ميتونه باشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

درسته virgil جان
    100% تائید میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

کمترین قیمتی که واسه 40x200 دیدین چنده؟اینجا 3 میلیون و 310 هزار هست

به نظرم یه کم گرونه.شما نظرتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

9 Price

کمترین قیمتی که واسه 40x200 دیدین چنده؟اینجا 3 میلیون و 310 هزار هست

به نظرم یه کم گرونه.شما نظرتون چیه؟
    اگه منظورت KLV-40x200A هست که به نظرم اکه می خوای اینقدر هزینه کنی 4 تاش کن که 46 اینچ بگیری
    46 که ژاپن اصله
    در ضمن محصول جدید سری KLV-size-x300A هم اومده که امکانات خیلی بیشتری داره مثل 3 تا ورودی واسه HDMI و رنگ مشکی و خیلی چیزای دیگه البته اگه مثل این سری 200A به خارج از ژاپن هم صادر بشه
    البته هنوز اون شیشه خوشگل دورش رو داره به نظر تفاوت زیادی با سری 200A داره
    اینم لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضیح: سایت تو حالت Text mode قرار داره
    سونی معمولا بهترین محصولاتشو اول تو ژاپن میده (.....PSP-Playstation)

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

اگه منظورت KLV-40x200A هست که به نظرم اکه می خوای اینقدر هزینه کنی 4 تاش کن که 46 اینچ بگیری
    46 که ژاپن اصله
    در ضمن محصول جدید سری KLV-size-x300A هم اومده که امکانات خیلی بیشتری داره مثل 3 تا ورودی واسه HDMI و رنگ مشکی و خیلی چیزای دیگه البته اگه مثل این سری 200A به خارج از ژاپن هم صادر بشه
    البته هنوز اون شیشه خوشگل دورش رو داره به نظر تفاوت زیادی با سری 200A داره
    اینم لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضیح: سایت تو حالت Text mode قرار داره
    سونی معمولا بهترین محصولاتشو اول تو ژاپن میده (.....PSP-Playstation)
    این مدل قیمتش خیلی بالاست و فقط تو ژاپن عرضه میشه

قیمتش هم 3863 دلار هست

ای 40X200 قیمت جهانیش کمتر از 3000 دلار هست میاد ایران میشه 3 و نیم میلیون حالا ببین اینم بیاد میشه 4.5 میلیون

مگه مغز خر خوردم این همه بدم به تلویزیون!!!دو سال بعد هم قیمتش میشه یک چهارم قیمتی که خریدم
    Last edited by AB; 27-09-2007 at 11:37.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

این مدل قیمتش خیلی بالاست و فقط تو ژاپن عرضه میشه

قیمتش هم 3863 دلار هست

ای 40X200 قیمت جهانیش کمتر از 3000 دلار هست میاد ایران میشه 3 و نیم میلیون حالا ببین اینم بیاد میشه 4.5 میلیون

مگه مغز خر خوردم این همه بدم به تلویزیون!!!دو سال بعد هم قیمتش میشه یک چهارم قیمتی که خریدم
    ab جان من هنوز متعجبم والا تو هنوز دونبال tv هستی بعد از این مدت بابا یه کم دیگه صبر کنی انشالا با امریکا مشکلاتمون حل میشه (جنگ یا صلح) بعدش راحتتر میتونی tv بخری تازه تا اون موقع full hd هم توی ایران رواج یافته دیگه مشکلی هم نداری بعدش سیگنالهای انتن ها روی ماهواره میره کیفیتش بهتر میشه
    دیگه توپ توپ میشه بهتر از این چی میخوای
    راستش از اون موقع که خودمون tv رو خریدیم بیشتر اعضای خانواده رو میبینم
    رفته بودم مهمونی tv شون 21 بود چشمام در اومد تا فیلمی که پخش میکرد ببینم برام مثل مانیتور گوشی موبایل بود ولی خیلی کوچیک بود
    معایبش اینه ها
    امید وارم یه چیز خوب بخری هر چی فرقی نداره سونی سامسونگ شارپ ال جی فیلیپس یا اسنوا فقط اینکه وقتی خریدی دیگه فکر اینو نکن اون یکی بهتر بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •