تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 312 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    به نظرت با این جن هایی که اذیت میکنن باید چی کار کرد، بعضی وقتا وقتی خوابم میان سراغم اون موقم که آدم بسم الله نمی تونه بگه!!

اگه ايمانت قوي باشه،ميشه بسم الله گفت،پيشنهاد مي كنم گوشتو بگير چشاتم ببند و همين طور بگو بسم الله!

البته اگه دهنت قفل باشه كاري نميتوني بكني جز اين كه بزني تو سرت!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قبل از خواب آيه الكرسي اي چهار قلي چيزي بخون اصلا ببينم تو بيداري ميان يا تو خواب؟ اگه تو بيداري ميان كه من هيچي نميگم(!)

ولي اگه تو خواب ميان ميشه يه كاري كرد.

داره خودمونی میشه sepideh khanom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خیلی دور، خیلی نزدیک

پيش فرض

قبل از خواب آيه الكرسي اي چهار قلي چيزي بخون اصلا ببينم تو بيداري ميان يا تو خواب؟ اگه تو بيداري ميان كه من هيچي نميگم(!)

ولي اگه تو خواب ميان ميشه يه كاري كرد.

تو بیداری حسشون میکنم صدای پاشون رو میشنوم بعضی وقتها هم میزنن منو و جاش کبود میشه،
    ایمان و اعتقاد دارم اما خیلی مذهبی نیستم(یه نفر بهم گفت که اینا جن نیستن! نمیدونم...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Niloofarak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیش جنگیر رفتی؟

اخه یه مطلب همینجوری تو همین سایت خوندم که جنا به صورت گربه های سیاه میاومدن سراغ یه زنی و بش میگفتن باید طلاق بگیری با رئیس ما عروسی کنی!

الان نمیدونم تاپیکش کجاست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Niloofarak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه من با تو شوخي دارم؟ اين كار امكان پذيره و خودم تست كردم و اين كه صداي نفس بشنويم و نميدونم

صداي خون بشنويم و اينا روش هاي عهد دايناسوره يه فركانسه كه فقط كافيه گوشش بدي،30 دقيقه است

بعد از گوش دادن 15 دقيقه ي اول،ييهو تغيير فركانس ميكنه و ارتعاشات اون فركاس ميره بالا،در همون لحظه است

كه احساس مي كني داري از بدنت خارج مي شي و مياي بيرون.البته اگه خوب فركانس رو مخصوصا 15 دقيقه ي

اول رو گوش ندي،ممكنه كامل به حالت خواب و بيداري نري و احتمال داره كه ضربان قلبت وحشتناك بره بالا يا يه

سري علائم ديگه كه ممكنه خطر ناك باشه،ولي اگه درست و با دقت گوش داده باشي،خيلي راحت مياي بيرون

كليد اصلي اينه كه خوب به اين فركانس گوش بدي.من كه خودم تو بار اول جواب گرفتم،ولي يه بار هم ذهنم

مشغول بود و خوب به فركانس گوش ندادم كه با تغيير فركانس در نيمه ي فركانس،ييهو ضربان قلبم رفت بالا،يه

فشاري به سرم وارد شد و كلي عرق كردم و يه سري علادم ديگه ، چون كامل به حالت خواب و بيداري نرفته بودم

در ضمن ،اين كه چاكراهاتون هم فعال بشه،باش موافقم ولي اونايي هم كه چاكراهاشون فعال نيست مي تونن
    من تاپیک فرکانس هاتو دارم!!!
    قاتی اونا هست؟

داره خودمونی میشه sepideh khanom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خیلی دور، خیلی نزدیک

پيش فرض

پیش جنگیر رفتی؟

اخه یه مطلب همینجوری تو همین سایت خوندم که جنا به صورت گربه های سیاه میاومدن سراغ یه زنی و بش میگفتن باید طلاق بگیری با رئیس ما عروسی کنی!

الان نمیدونم تاپیکش کجاست!

نیلوفر جونم یعنی منظورت اینه که باسه این منو اذیت میکن؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bedahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

مگه من با تو شوخي دارم؟ اين كار امكان پذيره و خودم تست كردم و اين كه صداي نفس بشنويم و نميدونم . . . . .
    سلام دوست من
    این موضوع رو شما جدی میگی ؟ چون من خیلی تو این حوالی وول خوردم اما تا به حال همچین چیزی نشنیدم
    در هر صورت اگه جدیه و خودتم امتحان کردی خب لینکی چیزی بده یا خودت این فرکانس معروف رو آپ کن یه جا ماهم استفاده میکنیم و دعات هم میکنیم.

آرام باشیم.

در آغاز فعالیت CHALENGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    zire sayeye hagh

پيش فرض

وای وای.یه نفر تو کرمانشاه هست جن گیره قهاریه یه با که دیدمش از چشماش وحشت کردم.26 سالشه.خیلی پولکیه اگه مدیمت نرم باشه تو آینه نشونت میده.توی یه خونس که همیشه عود روشنه توش و بوی مردشور خونه میده(صدر)
    یه غیب گو هم هست که خداییش همه چیو راست میگه.من بارها همتحانش کردم.
    یه نفرم تو همدان تو یه روستاس اونم دعا میخونه هسم چند نفرو بگی میگه که باهش خوشبخت میشی یه بدبخت .خدایی راستم میگه.همیشه مگه میخای دعا بنویسم بهش برسی ولی دیگه پای خودت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eat_me_drink_me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سپيده خانم شما بهتره قبل از هر چيز به يك روانشناس متخصص مراجعه كني و تقويت ايمان هم راه خوبي براي درمان اين احساسات است .
    chalenger كسي رو توي تهران نميشناسي اين كاره باشه ؟

در آغاز فعالیت CHALENGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    zire sayeye hagh

پيش فرض

نه so sorry هستن ولی فالگیرای چرند گو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •