nomber1 واقعا از راهنماییت ممنونم من اگه حوصله داشتم این صفحات رو بخونم دیگه از کسی اطلاعات نمی خواستم.
nomber1 واقعا از راهنماییت ممنونم من اگه حوصله داشتم این صفحات رو بخونم دیگه از کسی اطلاعات نمی خواستم.
دوست من بنزین که ریسکش بالا تره تینر روغنی که من میگم 50% نفت تشکیل شده و جای برای ناراحتی نداره خودم امتحان کردم ولی بنزین خیلی حلال تر از تینر هستش البته 2 نوع تینر داریم تینر فوری و تینر روغنی اشتباه نگیرید![]()
خوب متاسفانه به دلیل انجمن نشدن دنیای اتومبیل این مشکلات هم باید پیش بیاد . اقای عزیز . من و امثال من که این تاپیک رو به این صفحه رسوندیم بیکار نبودیم که وقتمون رو تلف کنیم . برای عشق خودمون وقت گذاشتیم .
خیلی از سوالات و موضوعات اینجا تکراریه . وقتی شما موضوعی رو که در 3 صفحه قبل بحث شده رو حوصله نداری بگردی و پیدا کنی از کی توقع داری که به سوال های تکراری و فاقد بار علمی شما پاسخ فوری بده ؟؟؟
جهت روشن کردن شما :
پستی که جناب هیل با ای دی solo ارسال کردند :
پستی که اقای ram1600 ارسال کردند
پستی که امیر جان در 4 صفحه قبل ارسال کرده بودند :
امیدوارم یه مقدار درخواست و توقعت رو معقول تر کنی
موفق باشید
اطلاعات بیشتر در دنیای اتومبیل انجمن های سیستم پنل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رام جان . من میدونم تینر چند نوع داره . جهت اطلاع شما باز همین 2نوع تینر تقسیم بندی میشه . !!!
اما من نظر خودم رو دادم ! از نظر من بنزین مناسب تره . و تینر رو رد میکنم حالا روغنی یا فوری یا هر نوع دیگه .
اخه میدونی . من بلا سرم اومده که میگم داداش من . اگه ماشینت کم رنگ پر رنگ میشد یه بار میفهمیدی من چه کشیدم !!!!
یا علی
سلام
می خواستم بدونم دوستانی که در تهران هستند با سهمیه بندی بنزین مشکل ندارند
یا اینکه دو سه ملیون میدن و یه ماشین کنده میکنن(<==یعنی این ماشین به پای ماشین خوبه بسوزه!!)
مثلا با این ترافیک خفن سمند جواب می ده؟
از دوستان عذر می خوام که این سوال رو در اینجا مطرح کردم. واقعا جاش نبود ولی یه جورایی فکرم رو مشغول کرده بود
مشکل سهمیه بندی مربوط به تهران نیست و کل ایران رو شامل میشه . خیلی ها این کاری که شما گفتی رو انجام میدن خیلی ها ازاد میخرن . ووو
من از روز سهمیه بندی اومدم گرگان ./ با یه 405 که موتور یه نمه قدرتش بیشتره تا الان که حدود 2 ماه گذشته چیزی در حدود1800 لیتر بنزین
مصرف کردم ....
دیگه خودت تا تهش رو برو ....
خدا باعث و بانی این کار رو لعنت کنه و بهش بزرگترین و بی درمان ترین بلای دنیا رو نصیبش کنه انشائالله.. آمین .
3000 کارت سوخت 300 لیتر در ماه بدون اسم دادن دست استانداری گلستان و به هر کسی که مثلا واجد شرایط باشه میدن .... شما فکر کن خودت تا اخرش رو میگیری /// چیزی جز ... نمیشه اسم این کار رو گذاست .تازه این فقط مربوط به استانداری گلستان هست نه سایر ارگان ها در اینجاو در کشور ... یعنی فاجعه ....
بنزین گرون شد و سهمیه بندی شد و دیگه گیر نمیاد .... اون وقت عوض اینکه قیمت ماشینا به طور چشمگیر بخوره تو سرش به طور عجیب رفته بالا !!!! 405 دوگانه سوز 86 شده 14 میلیون و هفتصد هزار تومن / چقدر ما مردم ابله هستیم که مثل چیز میریم و هر گند و اشغالی که زدن رو میخریم ... واقعا افسوس و افسوس ....و افسوس ...
شما تجربتون بالا تره هزچی شما بگید قبول![]()
تينر يا بنزين، مساله اين است!
مىگم سهيل جان، اگه بخوام گلگيرها رو تميز كنم، بنزين باعث از بين رفتن اون پلاستيك پايين گلگير نمىشه؟
◙
علی جان منظورت از پلاستیک رو نمیفهمم . ولی اگه منظورت شلگیر های داخل گلگیر هست باید بگم تاثیری نداره .
البته اوضاع که خیلی خرابه
همین چند وقت بنزین از لیتری 200 تومان تا 500 تومان زدیم!! رو هم شد 100 هزار تومان.
واینکه تا 5 سال دیگه نمیشه ماشین گاز سوز سوار شد چون به قول بابام ما هنوز تکنولوژی گاز سوز رو نداریم
و بعد از 6 ماه موتور ماشین به ... میره.و به قول معروف حیروووون میشیم اساس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)