تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 97 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

فقط 12 ساعت اول تو يه جاي تاريك روشن باشه. ديگه خيالت راحت باشه كه پيكسلي نميسوزونه به اين راحتي! البته اين كار رو بهتره براي همه مانيتورها و تلويزيونهاي Lcd انجام داد.
    ببخشید من lcd رو در برابر نور مستقیم افتاب روشن کردم و به نکته گفتی تا حالا جای ندیدم توی کلوپ های دیگه هم ندیدم اگه حرفت درست باشه همه فروشنده ها و داخل دفترچه ها هم هست که tv رو این طوری روشن کنید ما که این طوری روشن نکردیم
    بعدش باید tv رو دم غروب تا صبح روشن گذاشت به نظر من فکر جالبی نیست واسه آب بندی پیکسل ها

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ببخشید من lcd رو در برابر نور مستقیم افتاب روشن کردم و به نکته گفتی تا حالا جای ندیدم توی کلوپ های دیگه هم ندیدم اگه حرفت درست باشه همه فروشنده ها و داخل دفترچه ها هم هست که tv رو این طوری روشن کنید ما که این طوری روشن نکردیم
    بعدش باید tv رو دم غروب تا صبح روشن گذاشت به نظر من فکر جالبی نیست واسه آب بندی پیکسل ها

تو از ماله خودت راضی هستی؟مشکلی نداره؟منم میخاستم سری X بگیرم ولی نظرم بعدا به M81 تغییر کرد

حالا با این توضیحاتی که شما دادین دیگه فکر نکنم سامسونگ بگیرم.ولی سونی هم یه ایراد داره اونم قیمتشه

چون من PS3 هم میخام بگیرم یا باید سونی ایکس بگیرم یا سامسونگ ام 81

دیگه واقعا نمیدونم چی بگم

اونایی که سامسونگ دارن بیان بگن همچین ایرادی واسشون پیش اومده یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

من که کلآ نظرم از سامسونگ بر گشت 10% امکان داره لحظه اولین روشن شدن 2 تا 3 پیکسل بسوزه مشکلی نیست(حرف نماینده سامسونگ) گارانتی داره ولی برای ادم خیلی زور داره 3 چوق پول بدی فرداش بیان ببرنش تعمیر بعدش سونی نه نصب رایگان نه دیواری رایگان هیچی نداره این مشکل هم نداره واقعآ جای تعجب داره
    به فروشنده سونی گفتم مشکلی در لحظه روشن شدن اول نداره از نظر پیکسل سوزی بهم گفت اگه همچین چیزی دیدی من خودم یه دوربین دیجیتال بهت جایزه میدم بهم گفت داری جنس سونی میخری نه شرکتی دیگه
    اين حرف در مورد سامسونگ درسته تو حالت عادي پيکسل مي سوزونه چه برسه به اينکه بخواي...فروشنده سامسونگ مي گفت کوچکترين فشار ممکنه چاش رو LCD بمونه
    اما باورتون نيمشه يه مدل از سوني وقتی که حرف از نگهداري LCD
    پيش اومد فروشنده اينقدر بش برخورد ديوونه شد گفت حالا بت نشون ميدم چه فرقي دارن!يه دفعه شروع کرد با مشت به LCD کوبيدن!!باورتون نمیشه چقدر محکم می کوبید تازه بعد ابنکار شروع کرد با ناخون شصت صخفه LCD رو فشار دادن بعد گفت فرق اولشون اينه! حالا وایسا تا بقیه رو بت بگم ...
    منوی سونی که انگار setting ویندوزه!!! در حالی که مال سامسونگ یه ذره نسبت به tv معمولیش بهتر شده
    Last edited by shenhaye_zaman; 20-04-2008 at 13:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

تو از ماله خودت راضی هستی؟مشکلی نداره؟منم میخاستم سری X بگیرم ولی نظرم بعدا به M81 تغییر کرد

حالا با این توضیحاتی که شما دادین دیگه فکر نکنم سامسونگ بگیرم.ولی سونی هم یه ایراد داره اونم قیمتشه

دائی من سامسونگ داره مشکل خاصی باش نداره
    Last edited by shenhaye_zaman; 20-04-2008 at 13:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من سامسونگ 32 با کنتراس 8000 دارم جدیده یک بار فقط تصویرش تار شد روشن خاموش کردم خوب شد

کیفیتش عالی

تا حالاچشمش نکنم طوریش نبوده

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

من که ازش راضی هستم واقعآ می ارزه پول بیشتر بدی ولی خودت حساب کن اگه tv پیکسل سوزی بکنه حتی 1 دونه خیلی جاهاش میسوزه که 400 تومان بیشتر ندادم تا خیالم راحت باشه البته مال من full hd نیست ولی واقعآ عالی هست مخصوصآ با سینما خانوادگی fx9 که اخرین مدلش در بروشوره که ادمو تو فضا میبره

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

من که ازش راضی هستم واقعآ می ارزه پول بیشتر بدی ولی خودت حساب کن اگه tv پیکسل سوزی بکنه حتی 1 دونه خیلی جاهاش میسوزه که 400 تومان بیشتر ندادم تا خیالم راحت باشه البته مال من full hd نیست ولی واقعآ عالی هست مخصوصآ با سینما خانوادگی fx9 که اخرین مدلش در بروشوره که ادمو تو فضا میبره
    پس همون سونی KLV-40X200 میخرم دوستان لطفا قیمتشو بگن که سرم کلاه نره در ضمن فعلا سینمای خانگی رو هم تا عید بی خیال
    یه دی وی دی پلیر خوب با قبلیت Upconvertion یا همون Upscaling به 1080P داشته باشه معرفی کنین و با HDMI وصل بشه

با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دائی من سامسونگ داره مشکلیم باش نداره اما تو مقایسه ...
    سری X سونی ژاپنی نداره مالزی داره میکزیکی هم گیر میاد
    اتفاقا فقط سری X ژاپنی داشت اون یکی ها همشون مالزی داشت

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

1

اقا نظرتون در مورد پلاسمای پایونیر چیه ؟؟؟؟؟
    از پستها میشه اینجوری نتیجه گرفت که Lcd های سامسونگ پیکسل میسوزونه ؟؟؟؟
    من هم با سونی موافقم .

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

اقا نظرتون در مورد پلاسمای پایونیر چیه ؟؟؟؟؟
    از پستها میشه اینجوری نتیجه گرفت که Lcd های سامسونگ پیکسل میسوزونه ؟؟؟؟
    من هم با سونی موافقم .

پایونیر بد نیست ولی تو ایران اصلا به درد نمیخوره به خاطر گارانتیش

فقط سونی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •