ببخشید میگم شما خیلی تعصبی هستید ولی بقیه باور نمیکنن.
k800 بهترین کمرا فونه سال گذشته. حالا باز بگو اولین 5مگاپیکسلی ماله سامسونگه
ببخشید میگم شما خیلی تعصبی هستید ولی بقیه باور نمیکنن.
k800 بهترین کمرا فونه سال گذشته. حالا باز بگو اولین 5مگاپیکسلی ماله سامسونگه
رایستش بازم نفهمیدم ؟؟؟ منظورم من از اولین یعنی اولین گوشیه 5 مگاپیکسلی که ساخته شد ماله سامسونگ مگه غیر از اینه ؟؟؟ مدلش هم وی 7800 و اس 250 و پی 860 بعدش هم اف 700 بعدش جی 600 3 روز بعدش جی 800 . میخواد با این همه 5 مگاپیکسلی که تا حالا زده کیفیت دوربنش بد باشه بالاخره هی چی باشه سامسونگ چندتا پیراهن بیشتر از سونی اریکسون پاره .
ببخشید که وارد بحث میشم
شاید سامسونگ چند تا پیرن از سونی اریکسون پاره کرده باشه
ولی شک نکن سونی 10000 تا پیرهن بیشتر از سامسونگ پاره کرده
مهم تکنولوژی هست که سونی داره و اونو توی گوشیهاش بکار میبره (البته من نمیدونم چرا سونی همه ی تکنولوژیش رو بکار نمیگیره)
یا داره به دیگرون میدون میده یا میخاد یه جا ارائه بده
بابا بسته!!!خوتو کشتی با این سامسونگ!!بچه ها گوشیهای جدید سامسونگ رو گرفتید دستتون!!!ال سی دی گوشیهای سامسونگ دیگه از بس پارازیت داره به برفکی شبیه شده!!!صدا که تعطیله!!!دوربین هر کس خریده ناراضی بوده!!!جدیدا یه گوشی زده عین شاین الجی!!داره بیچاره تقلید میکنه!!هر فروشنده ای که میرم میگه دیگه کسی سامسونگ نمیخره!!!!!!!!!!!!!!
سامسونگي ها قبول كنن كه هر كاري بكنن بازم سامسونگن .
بهتره همون تلويزيون و يخچال بزنه تا گوشي . رو پيرهن چلس هم تبليغ كردن فروششون نرفت بالا![]()
دوستان اين جناب samsung_d600 اينقدر توي تعصب غرقه كه فكر كنم شبها سامسونگ پلو ميخوره.هرچي بگيد فايده نداره و حرف و نظر خودشو داره.شايد كارمندي از سوني با سنگ زده شيشه خونشونو شكونده يا چرخ ماشينشونو پنچر كرده .اين كينه از كجاست نميدونم.خودتونو خسته نكنيد.
اي خدا سوني رو داره با سامسونگ مقايسه ميكنه.سوني جاي پدر بزرگ سامسونگه.وقتي سوني تلويزيون ميزد سامسونگ داشت مامان بازي ميكرد
ولی خدایی الان Lcd Tv های سامسونگ چیزی از سونی کم ندارن. تو بعضی مدلاهم بهترن. قیمتشونم خیلی به صرفست.
ببخشید بحث عوض شد
نه سعید جان اینطورها هم که میگی نیست!برو یه مسابقه ی فوتبال رو با ال سی دی سامسونگ ببین!!سپس به سرعت بیا با ال سی دی سونی همون فوتبال رو ببین!!!نتیجه ی اخلاقی که خواهی گرفت:تصویر ال سی دی سامسونگ تاخیر داره!یعنی چی من با چشمهای خودم دیده ام که در تمام تلویزیونهای سامسونگ ارم شبکه ها در هنگام نشان دادن تصاویر متحرک حرکتش کندتر از بقیه ی صفحه هست!اصلا یه چیز عجیبیه!!در ضمن اگه به صفحه خوب دقت کنید متوجه مربعی مربعی بودن تصاویر میشید!برید امتحان کنید!ممکنه توضیحاتی که دادم رو کسی باور نکنه و خیلی بچه گانه به نظر برسه ولی توصیه میکنم حتما این ازمایش رو در خیابان جمهوری انجام بدید!سامسونگ بهتره بره کول دیسک تولید کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم والا. ولی من یکی دو بار پلی 3 خودمو بردم خونه دوستم که یه تلویزیون r81 سامسونگ داشت. موتوراستورم بازی میکردیم خیلی فاز میداد اصلا تصویر اینطوری که میگید نمیشد. شاید من دقت نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)