تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 134

نام تاپيک: W1i غول سوني اريكسون

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

درضمن شکی نیست که دوربینهای سامسونگ بهتر از سونی
    ببخشید میگم شما خیلی تعصبی هستید ولی بقیه باور نمیکنن.
    k800 بهترین کمرا فونه سال گذشته. حالا باز بگو اولین 5مگاپیکسلی ماله سامسونگه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

رایستش بازم نفهمیدم ؟؟؟ منظورم من از اولین یعنی اولین گوشیه 5 مگاپیکسلی که ساخته شد ماله سامسونگ مگه غیر از اینه ؟؟؟ مدلش هم وی 7800 و اس 250 و پی 860 بعدش هم اف 700 بعدش جی 600 3 روز بعدش جی 800 . میخواد با این همه 5 مگاپیکسلی که تا حالا زده کیفیت دوربنش بد باشه بالاخره هی چی باشه سامسونگ چندتا پیراهن بیشتر از سونی اریکسون پاره .

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

ببخشید که وارد بحث میشم
    شاید سامسونگ چند تا پیرن از سونی اریکسون پاره کرده باشه
    ولی شک نکن سونی 10000 تا پیرهن بیشتر از سامسونگ پاره کرده
    مهم تکنولوژی هست که سونی داره و اونو توی گوشیهاش بکار میبره (البته من نمیدونم چرا سونی همه ی تکنولوژیش رو بکار نمیگیره)
    یا داره به دیگرون میدون میده یا میخاد یه جا ارائه بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

بابا بسته!!!خوتو کشتی با این سامسونگ!!بچه ها گوشیهای جدید سامسونگ رو گرفتید دستتون!!!ال سی دی گوشیهای سامسونگ دیگه از بس پارازیت داره به برفکی شبیه شده!!!صدا که تعطیله!!!دوربین هر کس خریده ناراضی بوده!!!جدیدا یه گوشی زده عین شاین الجی!!داره بیچاره تقلید میکنه!!هر فروشنده ای که میرم میگه دیگه کسی سامسونگ نمیخره!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

بابا بسته!!!خوتو کشتی با این سامسونگ!!بچه ها گوشیهای جدید سامسونگ رو گرفتید دستتون!!!ال سی دی گوشیهای سامسونگ دیگه از بس پارازیت داره به برفکی شبیه شده!!!صدا که تعطیله!!!دوربین هر کس خریده ناراضی بوده!!!جدیدا یه گوشی زده عین شاین الجی!!داره بیچاره تقلید میکنه!!هر فروشنده ای که میرم میگه دیگه کسی سامسونگ نمیخره!!!!!!!!!!!!!!
    سامسونگي ها قبول كنن كه هر كاري بكنن بازم سامسونگن .
    بهتره همون تلويزيون و يخچال بزنه تا گوشي . رو پيرهن چلس هم تبليغ كردن فروششون نرفت بالا

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

دوستان اين جناب samsung_d600 اينقدر توي تعصب غرقه كه فكر كنم شبها سامسونگ پلو ميخوره.هرچي بگيد فايده نداره و حرف و نظر خودشو داره.شايد كارمندي از سوني با سنگ زده شيشه خونشونو شكونده يا چرخ ماشينشونو پنچر كرده .اين كينه از كجاست نميدونم.خودتونو خسته نكنيد.

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

اي خدا سوني رو داره با سامسونگ مقايسه ميكنه.سوني جاي پدر بزرگ سامسونگه.وقتي سوني تلويزيون ميزد سامسونگ داشت مامان بازي ميكرد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ولی خدایی الان Lcd Tv های سامسونگ چیزی از سونی کم ندارن. تو بعضی مدلاهم بهترن. قیمتشونم خیلی به صرفست.
    ببخشید بحث عوض شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

نه سعید جان اینطورها هم که میگی نیست!برو یه مسابقه ی فوتبال رو با ال سی دی سامسونگ ببین!!سپس به سرعت بیا با ال سی دی سونی همون فوتبال رو ببین!!!نتیجه ی اخلاقی که خواهی گرفت:تصویر ال سی دی سامسونگ تاخیر داره!یعنی چی من با چشمهای خودم دیده ام که در تمام تلویزیونهای سامسونگ ارم شبکه ها در هنگام نشان دادن تصاویر متحرک حرکتش کندتر از بقیه ی صفحه هست!اصلا یه چیز عجیبیه!!در ضمن اگه به صفحه خوب دقت کنید متوجه مربعی مربعی بودن تصاویر میشید!برید امتحان کنید!ممکنه توضیحاتی که دادم رو کسی باور نکنه و خیلی بچه گانه به نظر برسه ولی توصیه میکنم حتما این ازمایش رو در خیابان جمهوری انجام بدید!سامسونگ بهتره بره کول دیسک تولید کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

نمیدونم والا. ولی من یکی دو بار پلی 3 خودمو بردم خونه دوستم که یه تلویزیون r81 سامسونگ داشت. موتوراستورم بازی میکردیم خیلی فاز میداد اصلا تصویر اینطوری که میگید نمیشد. شاید من دقت نکردم

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •