مهدی جان مگه صندلی داغه که سوال مکنی؟
نقد بنده:
خیلی تو پستاش اسمایل به کار میبره....کلا قشنگه ولی یه خورده قرتی بازی شده تازگیا...
مهدی جان مگه صندلی داغه که سوال مکنی؟
نقد بنده:
خیلی تو پستاش اسمایل به کار میبره....کلا قشنگه ولی یه خورده قرتی بازی شده تازگیا...
آقا مهدي جمله دوم نقدتون جمله اول رو نقض مي كنه
من فعلا نقدي ندارم.
آهان چرا دارم.
ووكمن جان حال كاربراي تازه وارد رو بدجوري مي گيري. اگر يك كم آرومتر برخورد كني و زود تو ذوق بچه مردم نزني خيلي بهتره.
درسته شايد تاپيكهاشون تكراري باشه اما خب تكرار هميشه بد نيست!
نه صندلی داغ نيست ميخوام بدونم دليلش چيه همين
آره راست ميگی نکه از صبح تا شب کتابايه ادبی ميخونم اينطوری شدم
![]()
من با آقا مهدي بودم آقا مهدي
يعني با آقا مهدي بودم Mahdi Hero جان
اتفاقا من خودم هم مهدي هستم يعني Mahdi هستم. به اين ميگن ... نمي دونم چي ميگن![]()
Last edited by R10MessiEtoo; 14-09-2007 at 23:05.
خوب الان كله سحر يعني ساعت 9:32 است.دوست دارم از اول كله سحر يعني 9:32 ووكمن را بكوبيد تا براي افطار ووكمن كوبيده شده داشته باشيم.
ياداوري ميكنم كه اين تايپيك در محل رينگ بوكس تشكيل شده است و نه صندلي در كار است نه اب گرمي ، پس دستكشهاتون را دست كنيد و ******(به دليل خشونت نوشتاري فيل شد)
==================
اولين نقد ولرم: ووكي تقريبا هيچ فعاليتي در متفرقه ندارد بر خلاف سابق.تنها جايي كه ميشه گاها ردش را گرفت ،معرفي نرم افزار است.اين براي ووكي با اون سابقه خيلي كم است.
درسته كه متفرقه اكثرا حاوي تايپيكهاي زير خط فقري است ولي ميشود با حمايت و حضور در تايپيكهاي مفيد وزنه را سنگينتر كرد
بابا از این یارو خبری نیست...
اینگاری گذاشته رفته :d
ما که منتظرشیم
سلام
ميشه يكي بگه چه كسي در حال كوبيده شدن هست
هيچي بابا ملت از گرسنگي افتادن تو خط آدم كوباني
زياد جدي نگير اين بحثو
البته اين تاپيك رسميه ولي تو هر تاپيكي كه اسمه ووكيبيش از دو بار اسپل بشه آخرش شير تو شير ميشه كه اصلا خود زننده تاپيك هم تاپيكشو نميشناسه
در خدمتيم كلهم
سلام
خب اگر آدم كمم اومده تا اينكه مديراي تاپيك يه نفر رو پيدا مي كنند
منو بكوبيد!
( يعني نقد كنيد)
دوستان در حال نقد wookman هستيم / صفحه قبل را مطالعه كنيد
مسير تايپيك را هم ****
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)